Drapi 28.03.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Po dlugim oczekiwaniu (7 miesiecy) w koncu dostalem warunki zabudowy i zagospodarownia terenu dla dzialki ,ktora kupilem. Wszystko jest ok-dzialka jest przeznaczona pod zabudow jednorodzinna itd. ale problem pojawil sie dzisiaj.tzn: obok mojej dzialki znajduje sie rozdzielnia gazu na cala okolice ,ktora teraz modernizuja i jeden z kierownikow ,tej budowy (chodzi o kierownika budowy rozdzielni gazu) podszedl do mnie i zapytal czy moja dzialka jest rekreacyjna wiec ja mu na to ze budowlna i mam zamiar postawic dom jednorodzinny a on na to ze to niemozliwe bo po modernzacji tej stacji zostanie wydany zakaz budowy domu na tej (na mojej) dzialce - czy cos takiego jest mozliwe, jezeli pomimo juz istniejacej wczesniej rozdzielni gazu i tak otrzymalem WZiZT.Bardzo prosze o wyjasnienie mi tej kwestii.Ps.dodam ze nie mam jeszcze pozwolenia na budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uranos 28.03.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 dostałeś WZ na budowę domu ponieważ roboty budowlane na rozdzieli gazu nie zostały jeszcze zakonczone, jeśli uzyskasz prawomocne pozwolenie na budowę przed zakończeniem ich prac to jesteś na wygranej pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts