Uller 13.06.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Zastanawiam się nad kupnem okien drewnianych z Stolbudu w Grybowie. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tymi oknami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza 13.06.2003 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Nie polecam. Mam teraz takie w mieszkaniu. Mają może 2-3 lata, a wyglądają jakby miały 10. Kolor biały, szyba 2,2. Sama przymierzałam się do nich, ale po tym co tu zobaczyłam (mieszkam tu od grudnia), zrezygnowałam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 16.06.2003 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Ja mam ofertę na okna Euro - Lazur Teak z szybą 1,1. Cenowo dostałem bardzo kuszącą propozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza 16.06.2003 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Lazur tzn. z widoczną strukturą drewna? Jeśli tak to to całkiem inna historia, bo wtedy drewno jest selekcjonowane. To musisz czekać na inne głosy niż mój. Pozdrawiam PS Jak dobrze, że to już za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts