ola000 28.03.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Co myślicie o projekcie MINI z MTM Styl http://www.domywstylu.pl/projekty/jednorodzinne_z_uzytkowym_poddaszem/mini/ . Jakie ma według was wady, a może jest w nim coś fajnego? Szczerze przyznam że taki dom mamy wybudować a mnie się on wcale nie podoba. Może macie jakiś pomysł jak przekonać kogoś do tego domu http://www.wybieramydom.pl/projekty.php?w=1&id=88_zakatek_-_domowe_klimaty . Strasznie mi się podobają dworki. Główny argument za MINI to oczywiście finanse no i niestety garaż[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 28.03.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Pamiętasz domki typu "finka" albo "szwedka"? Też się ludziom w tamtych czasach podobały a dzisiaj nikt nie chce tego kupić.Podobnie może być z "pseudodworkami". Dzisiaj się podobają a za 20 lat ktoś stwierdzi że już nie są modne PozdrawiamJesterS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ola000 28.03.2007 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Tutaj nie chodzi o modę. NIe musi być modny za 20 lat. Poprostu ważne żeby mi się podobał. Chciałabym z niego zrobić wiejską chałupę. Ma to być dom "letniskowy" na działce nad jeziorem. Uważam że bardziej pasuje od MINI, który dla mnie jest poprostu "nijaki". No i ten dach prawie do ziemii - tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 29.03.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 A ja uważam ze domy letniskowe nad jeziorem powinny byc drewniane a nie murowane Bo co to za odskocznia jak na wczasy jedziemy z jednego muru w drugi Ale każdy ma inne upodobania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ola000 29.03.2007 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Właściwie ja też tak uważam. Na początku chcieliśmy drewniany ze strzechą. Na strzechę nie pozwalają finanse i bliskość lasu. A co do domku z drewna to jest mniej trwały i wymaga częstszych konserwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 29.03.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Właściwie ja też tak uważam. Na początku chcieliśmy drewniany ze strzechą. Na strzechę nie pozwalają finanse i bliskość lasu. A co do domku z drewna to jest mniej trwały i wymaga częstszych konserwacji. Moze i racja z konserwacja ale...... ten zapach drewna jest cudny Moja mamuska ma taki maly domeczek na jeziorkiem, fakt, ze trzeba go malowac co pare lat ale i tak nie zamienila by go na mury ( zreszta ja tez nie )Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts