oxa 13.05.2007 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Czego i Tobie życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 No to i ja się włączę do Was... Moje chłopaki chorowali tak, że każdego roku zaliczali szpital, pani ordynator miała już dla nich "prywatną" izolatkę na pediatrii. Alergicy, astmatycy. Na wszystko dostawali antybiotyki, włos jeżył mi się ze strachu o ich układ pokarmowy i trawienny. Ale... zupełnie przypadkiem trafiłam do homeopatki, pani doktor w Zielonej Górze. Jakoś wzbudziła we mnie zaufanie. Zrobiła b. dokładny wywiad (niektóre pytania jak szamańskie, np. czy dziecko sprząta po sobie albo czy lubi zabawy z wodą) i zaczęła kurację. Wierzcie albo nie, ale do tamtego czasu chłopcy dostawali antybiotyki dwa razy w miesiącu (tzn. 2 pełne kuracje) najrzadziej. Odkąd leczyłam ich u homeopatki... przez 8 lat trzeba było podać raz... Dziś mają 18 i 17 lat, nadal są alergikami, ataku astmy żaden nie miał od lat (czasem starszy trochę świszczy jak się zaziębi), a do leczenia wystarcza czosnek i Gripex. Będę tej lekarce dozgonnie wdzięczna. Może warto spróbować? Tylko niech to będzie dobry lekarz, nie przypadkowy. I niech to będzie leczenie kompleksowe, a nie leczenie aktualnego zapalenia. Trzymam kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 31.05.2007 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Byliśmy, w czerwcu idziemy znów, wiem, że na efekty trzeba czekac, aczkolwiek lekarka niejako z "łapanki". W każdym razie dzięki mam nadzieję, że i u mnie w końcu się poprawi Na dzień dzisiejszy, po 2 miesiącach "zdrowych" i 3 dniach w przedszkolu - wirusówka, gardło zajęte, mam nadzieję, że nie rozwinie się angina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 04.06.2007 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Uff mam wyniki chlorków - na szczęście ujemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts