mynia_pynia 28.03.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Odwiedzam czasem forum o wnętrzach na gazecie.plTam ludzie poszukują pomysłu na wystrój domu, mieszkania. I wiecie co mnie uderzyło, że dużo osób ma plan co gdzie ułożyć, co jak pomalować, i w momencie finałowego wykończenia domu nagle okazuje się że jest głucha cisza, pustka, że gubi się ten obraz na ścianie, że wypoczynek jest mikrusi i zamiast wypełniać pomieszczenie pokazuje jakie jest wielkie i puste. I tego najbardziej się boje. Jest tam dużo zdjęci i dzięki nim zmieniłam swoje zdanie odnośnie minimalistycznego stylu, braku kolorów w domu, braku gadżetów choćby kwiatka.To straszne jak straszą pustką niektóre domy, mimo że jest w nich wszystko. wrzucam linka żebyście sobie oglądnęli. http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,58197495.html http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,59636935.html http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,59500115,59500115,0,2.html?v=2 http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,59686903.html http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,59428369,59428369,0,2.html?v=2 http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,59604289,59604289,0,2.html?v=2 Są tam też wnętrza które zapierają dech w piersiach tak super urządzone, ja uwielbiam styl minimalistyczny, kanty, jasne powierzchnie, ale nie chcę żeby było pusto, już teraz zmieniam zdanie w wielu sprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 28.03.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 A co Ty chcesz od tej pierwszej kuchni? Normalna, ciepła - żadna zimna ani pusta. Niezamieszkana jeszcze po prostu - i tyle. Dojdą zasłonki lub rolety, opiekacz do grzanek, imbryk z herbatą, kubki, naklejki dzieciaków, rachunki i listy zakupów, recepty i lekarstwa - kolorów, drobiazgów i będzie aż za świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 28.03.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 hehe to samo miłem napisać. mnie się b. podoba ta kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 28.03.2007 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Nie wiem czy zauważyliście że to ludzie proszą o pomoc, pytają co zmienić i sami wystawiają zdjęcia aby można było wymysleć coś ciekawego.Dla mie wszystkim wnętrzą dużo brakuje, począwszy od braku codziennych rzeczy po kompletnie niedobrany kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 28.03.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Jak prosza o pomoc a czujesz, ze wiesz co jest zle, to sie tam zaloguj i doradzaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 28.03.2007 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Ja chyba nie umiem pisać ze zrozumieniem ... Czy wam wszystko pięknie się połączyło w całość, wszystkie detale pasowały, wszystko wyglądało cudnie, czy może staneliście na gotowym i pojawiła się myśl: "O kurwa!!! to nie tak miało być, zupełnie nie tak .... ;)" Bo ja się tego boje, mam w głowie plan jak ma to wyglądać, zbieram ciekawe zdjęcia i artykułu, ale jednak pozostaje strach że kupie wypoczynek, meble i kupe innych rzeczy i .... (patrzy przemyslenie wyżej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 28.03.2007 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 ale tu cenzura słowna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.03.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Po to sobie zatrudniam architekta wnętrz. Żeby nie mieć takich dylematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.03.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Dla mie wszystkim wnętrzą dużo brakuje, począwszy od braku codziennych rzeczy po kompletnie niedobrany kolor. Myniu pyniu, czy Ty i "misia-pysia" z FGW to jedna i ta sama osoba, bo właśnie misia-pysia na tamtym forum głównie krytykuje kolory wnętrz i tak mi się skojarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.03.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Dla mie wszystkim wnętrzą dużo brakuje, począwszy od braku codziennych rzeczy po kompletnie niedobrany kolor. Myniu pyniu, czy Ty i "misia-pysia" z FGW to jedna i ta sama osoba? nie ładne co ładne, ale co się komu podoba, prawda ? Z gustem jak z d.upą - każdy ma swoją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 29.03.2007 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 nie ja, mam takiego samego nika jak tutaj i nie udzielam się raczej na tamtym forum, tylko je przegladam w celu znalezienia inspiracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 29.03.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 A jeśli ktoś nie ma kasy na zatrudnienie architekta wnętrz ? Doskonale Cię rozumię mynia-pynia ,każdy pragnie mieć swietnie urządzony domek,a nie jest to łatwa rzecz (kiedyś wydawało mi sie a co to takiego ,ale teraz myślę inaczej), Narazie jestem na etapie marzeń o domku ,ale jak każda baba lubie sobie w myslach urzadzac mieszkanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.03.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Myślę, ze to normalne, to o czym piszesz. A nawet spodziewam się ze u mnie tez tak będzie... Nie przeszkadza mi to wcale... Większość z nas urządza dom jakby to powiedzieć „na wyczucie”.... mamy jakieś tam plany i potem jak to wprowadzamy w życie, okazuje się.., ze jest czegoś za mało, albo za dużo i takie tam.., jak już pisałaś... , z kolorami itp... Bo po prostu nie mamy wiedzy i doświadczenia na ten temat... Nie wiemy co z czym łączyć aby na pewno wyszło dobrze, nie wiemy jakie sztuczki robić aby cos ukryć albo wyeksponować...I choć na pewno każdy z nas wkłada w to maksimum serca i chęci.., to rożnie nam to wychodzi..., bo to takie nasze eksperymentowanie na żywym ciele... Od tego są specjaliści. Tylko nie każdego z nas stać na takiego to raz, a drugie miedzy nimi tez są tacy ..,”od siedmiu boleści...” Wnętrza urządzane przez znawców od razu rzucają się w oczy bo tworzą całość.., a mi zwykły śmiertelnicy musimy do tej całości darzyć trochę przez mękę i tyle... Nie ma w tym nic złego i tragedii tez w tym nie widzę... To nasz dom, jakby by nie był będziemy go kochać... A praca nad tym aby go udoskonalać to sama radość... To taka przyjemna męka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 29.03.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 W takie dekoracje, bibeloty, obrazki, zdjęcia, świeczniki i co kto lubi to obrasta się z czasem... Najpierw jest za pusto, potem w sam raz, a po pewnym czasie człowiek zastanawia się, co by tu wyrzucić, bo za dużo tego wszystkiego Tak miałam ( mam ) w mieszkaniu i obawiam się, że w domu będzie tak samo. No chyba, że ktoś jest wyjątkowo konsekwentny w dobieraniu "eksponatów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.04.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Aha, nie napislam, ze tez czasami zagladam (ogladam, nie wpisuje sie) na FG, bo uwazam, ze kobitki maja gust. Jest tam duzo ladnych wnetrz... http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,42210223.html o tutaj sa na prawde ladne fotki..., tylko chwalic... Zawsze mozna czegos sie nauczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts