Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

porada z serii jak by tu rozkręcic interesik

Recommended Posts

Gość M@riusz_Radom
Bo to jeszcze dziecko. Zapewniam Cię, że jak pójdzie do przedszkola to zmienisz zdanie.

Wątpię ;) Dziecko to dziecko i koniec. Kobietą, jak wiesz, dziewczynka - nastolatka, staje się wraz z pewnymi procesami fizjologicznymi.

Gość M@riusz_Radom
dobra mariusz to co proponujesz?

Najpierw powiedz czym się pasjonujesz i czym chcesz handlować. Coś wymyślimy ;) Najlepiej handlować tym na czym się człowiek dobrze zna, a nie na siłę dopasowywać towar do posiadanych domen.

Bo to jeszcze dziecko. Zapewniam Cię, że jak pójdzie do przedszkola to zmienisz zdanie.

Wątpię ;) Dziecko to dziecko i koniec. Kobietą, jak wiesz, dziewczynka - nastolatka, staje się wraz z pewnymi procesami fizjologicznymi.

szybko coreczka wyprowadzi Ciebie z tego "bledu" :wink: moja stala sie mala kobietka w wieku 3-ech lat, kiedy to zazyczyla sobie "lakierowki z obsasami" :lol:

gra w warcrafta, biegowki, Kuba (tak, moze havanskie cygara?), no wlasnie kubki, budowa (no przeciez), zaglowki, kreslenie w cadzie, robienie blatów ceramicznych

kurcze nic wiecej nie przychodzi mi do głowy, wlasnie zlapalam doła że jestem płytka

aha lubie latac samolotem, ale najlepiej trasy nie do frankfurtu bo tam rzuca:>

Bez urazy Mariusz, ale bzdury piszesz...

kobietka to zarówno 3 letnie dziewczynka, która juz próbuje chodzić w szpilkach mamy, jak i dojrzała kobieta z pewnym specyficznym wdziękiem, o ile wiesz o co chodzi ...

kobietka to pewna postawa zyciowa, cechy wrodzone, styl zycia...niezalezny od wieku...

osobiscie znam kobietki w kazdym wieku oraz babochłopy, kobity itp.

Gość M@riusz_Radom
Jak Ciebie nazwę "facecikiem" to pewnie będziesz zachwycony ;) Ponadto nie pisze bzdur ten, kto wyraża własną opinię na jakiś życiowy temat. Co najwyżej może się mylić ;)

Jak miałam z 8 lat mój tata wyjechał i na dzień kobiet przysłał mi pocztówkę z życzeniami dla swojej "małej kobietki". Bardzo mi się to podobało.

Ale "facecik" to chyba jednak co innego. Na mojego 6-latka mówię raczej "mężczyzna", a o moich mężczyznach (2 synów i mąż) - chłopcy. :lol:

Taka (kobieca? :wink: ) logika.

"ceramic" to albo budowlanka, albo art. wyposażenia wnętrz i dekoracyjne + bibeloty. Niektórzy ludzie traktują książki i płyty jak część wystroju wnętrza, więc można tam sprzedawać praktycznie wszystko :)

Gliniane książki do zapełniania półek w salonie, to może być HIT! :lol: :lol: :lol: :lol: