Nefer 28.03.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 domena http://www.chlopiec.pl traktuje juz o czyms innym Bo facet to wieczny chłopiec :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.03.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Bo to jeszcze dziecko. Zapewniam Cię, że jak pójdzie do przedszkola to zmienisz zdanie. Wątpię Dziecko to dziecko i koniec. Kobietą, jak wiesz, dziewczynka - nastolatka, staje się wraz z pewnymi procesami fizjologicznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.03.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 dobra mariusz to co proponujesz? Najpierw powiedz czym się pasjonujesz i czym chcesz handlować. Coś wymyślimy Najlepiej handlować tym na czym się człowiek dobrze zna, a nie na siłę dopasowywać towar do posiadanych domen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.03.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Bo to jeszcze dziecko. Zapewniam Cię, że jak pójdzie do przedszkola to zmienisz zdanie. Wątpię Dziecko to dziecko i koniec. Kobietą, jak wiesz, dziewczynka - nastolatka, staje się wraz z pewnymi procesami fizjologicznymi. szybko coreczka wyprowadzi Ciebie z tego "bledu" moja stala sie mala kobietka w wieku 3-ech lat, kiedy to zazyczyla sobie "lakierowki z obsasami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.03.2007 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 gra w warcrafta, biegowki, Kuba (tak, moze havanskie cygara?), no wlasnie kubki, budowa (no przeciez), zaglowki, kreslenie w cadzie, robienie blatów ceramicznychkurcze nic wiecej nie przychodzi mi do głowy, wlasnie zlapalam doła że jestem płytkaaha lubie latac samolotem, ale najlepiej trasy nie do frankfurtu bo tam rzuca:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 29.03.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Bez urazy Mariusz, ale bzdury piszesz...kobietka to zarówno 3 letnie dziewczynka, która juz próbuje chodzić w szpilkach mamy, jak i dojrzała kobieta z pewnym specyficznym wdziękiem, o ile wiesz o co chodzi ...kobietka to pewna postawa zyciowa, cechy wrodzone, styl zycia...niezalezny od wieku...osobiscie znam kobietki w kazdym wieku oraz babochłopy, kobity itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.03.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Jak Ciebie nazwę "facecikiem" to pewnie będziesz zachwycony Ponadto nie pisze bzdur ten, kto wyraża własną opinię na jakiś życiowy temat. Co najwyżej może się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 30.03.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Jak miałam z 8 lat mój tata wyjechał i na dzień kobiet przysłał mi pocztówkę z życzeniami dla swojej "małej kobietki". Bardzo mi się to podobało. Ale "facecik" to chyba jednak co innego. Na mojego 6-latka mówię raczej "mężczyzna", a o moich mężczyznach (2 synów i mąż) - chłopcy. Taka (kobieca? ) logika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 30.03.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 "ceramic" to albo budowlanka, albo art. wyposażenia wnętrz i dekoracyjne + bibeloty. Niektórzy ludzie traktują książki i płyty jak część wystroju wnętrza, więc można tam sprzedawać praktycznie wszystko Gliniane książki do zapełniania półek w salonie, to może być HIT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 30.03.2007 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 haaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahatakie żeby wyglądało,że czytam>? teraz ksiązki są na mp3....rozumisz miniaturyzacja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.03.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Proponowałbym hurtownię materiałów budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 30.03.2007 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 mariusz ze specjalnościa wełna mineralna.:> czas dostawy dwa lata płatnośc przedpłatą i dopłatąa tak powaznie to własnie o tym mysle - pustaki ceramiczne z czesjichoc moim skromnym zdaniemwłasnie zaczęła się pozioma w dół w branzy budowlanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts