poharatek 28.03.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam pozdrawiam wszystkich. Mam pytanie czy budował ktoś z Stoluxem??? podzielcie sie swoimi wrażeniami. będę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marchewka777 27.02.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Też szukam informacji na ich temat, wprawdzie słyszałam dobre opinie, ale nie jestem do końca zdecydowana, bo do końca jeszcze męża do drewna nie przekonałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lester 01.07.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Też szukam informacji na ich temat, wprawdzie słyszałam dobre opinie, ale nie jestem do końca zdecydowana, bo do końca jeszcze męża do drewna nie przekonałam... Niech Pani przekonuje, domy drewniane są super! Nie żałujemy naszej decyzji - w domu z bali wybudowanym przez Stolluxa mieszkamy już 5 lat. Proszę się nie bać inwestycji, to domy długotrwałe i wcale nie są droższe niż murowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lester 01.07.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Niech Pani przekonuje, domy drewniane są super! Nie żałujemy naszej decyzji - w domu z bali wybudowanym przez Stolluxa mieszkamy już 5 lat. Proszę się nie bać inwestycji, to domy długotrwałe i wcale nie są droższe niż murowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.07.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Witam pozdrawiam wszystkich. Mam pytanie czy budował ktoś z Stoluxem??? podzielcie sie swoimi wrażeniami. będę bardzo wdzięczny Hmm, słyszałam różne opinie. Spróbuj poprosić, żeby Cię skontaktowali ze swoimi klientami, którym zbudowali domy. Jeśli nie mają czyste sumienie, to chyba jest to do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lester 31.07.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 No, zgadzam się z cieszynianką, zawsze warto sprawdzić przed decyzją, jak to wygląda na żywo. Jakby ktoś chciał "pozwiedzać" nasz domek zbudowany z bali przez Stolluxa, zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayla 05.08.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Mieliśmy z mężem małe wątpliwości przed wybraniem firmy Stollux, zważywszy na negatywne opinie które znaleźliśmy w internecie. Na szczęście nie żałujemy decyzji i wszystko wygląda bardzo solidnie. Mimo upływu paru lat. Dom jak i sama praca warta swoich pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netcom 07.08.2013 03:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Mieliśmy z mężem małe wątpliwości przed wybraniem firmy Stollux, zważywszy na negatywne opinie które znaleźliśmy w internecie. Na szczęście nie żałujemy decyzji i wszystko wygląda bardzo solidnie. Mimo upływu paru lat. Dom jak i sama praca warta swoich pieniędzy. I zarejestrowałaś się na forum muratora tylko i wyłącznie po to, żeby nam o tym powiedzieć. Brawo. Ten powyżej z 4 postami też niewiele lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona1704 11.08.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Jestem, a w zasadzie byłam, bo dom został wybudowany w 2008 roku klientką firmy Stollux. Wybierając wykonawcę sprawdziłam w sumie 12 firm z całej Polski, bo jednak budowa domu to poważna sprawa, więc nie chciałam zamawiać go w pierwszej lepszej firmie. Po roku poszukiwań, przemyśleń i eliminacji wybrałam Stollux i z perspektywy czasu mogę napisać, że to był dobry wybór. Dom postawili w ciągu czterech tygodni, więc wydaje mi się, że dość szybko, stan surowy otwarty z odeskowaniem dachu i położeniem papy. Panowie z ekipy montażowej byli dobrze zorganizowani i sumiennie pracowali od rana do wieczora Po zakończeniu prac montażowych były co prawda z mojej strony reklamacje, jak to zwykle na budowach bywa , ale firma dość szybko na nie reagowała. Natomiast w ramach rekompensaty za poważniejszą usterkę dobudowali mi taras i oczywiście usunęli problem. Ogólnie jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą i mogę ich polecić. Zdjęcia z budowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.08.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Jestem, a w zasadzie byłam, bo dom został wybudowany w 2008 roku klientką firmy Stollux. Wybierając wykonawcę sprawdziłam w sumie 12 firm z całej Polski, bo jednak budowa domu to poważna sprawa, więc nie chciałam zamawiać go w pierwszej lepszej firmie. Po roku poszukiwań, przemyśleń i eliminacji wybrałam Stollux i z perspektywy czasu mogę napisać, że to był dobry wybór. Dom postawili w ciągu czterech tygodni, więc wydaje mi się, że dość szybko, stan surowy otwarty z odeskowaniem dachu i położeniem papy. Panowie z ekipy montażowej byli dobrze zorganizowani i sumiennie pracowali od rana do wieczora Po zakończeniu prac montażowych były co prawda z mojej strony reklamacje, jak to zwykle na budowach bywa , ale firma dość szybko na nie reagowała. Natomiast w ramach rekompensaty za poważniejszą usterkę dobudowali mi taras i oczywiście usunęli problem. Ogólnie jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą i mogę ich polecić. Ciekawe zjawisko, po kilku latach od zakończenia budowy były "klient" nagle tworzy profil na FM tylko dlatego, żeby poprawić niezbyt ciekawe PR firmy Amplifier napisz sobie w nicku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwowar 08.10.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Witam Pani Katarzyno. A może Pani wrzucić zdjęcia z zewnątrz budynku od strony tego przecieku? Przymierzam się do budowy i próbuję uniknąć takiej sytuacji, ale z tego co zasięgałem opinii, często problem jest już na etapie źle zrobionego projektu. Że jakaś belka wystaje poza obrys dachu, jest balkon po którym płynie woda, albo brak jest przydaszków lub są za krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts