robinoc 28.03.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 W zeszłym roku zachciało mi się dodatkowego luksusu, uniwersalne narzędzie akku, nożyce do podcinania trawy i nożyce do żywopłotu. Z założenia wszystko jest super, niestety jakość ostrzy beznadziejna, tępią się w mgnieniu oka, trawa jest szarpana i międolona a nie cięta, z galązkami żwopłotu czy bukszpanu to samo, miażdży szarpie a nie tnie No ale spełniłem zachciankę Szkoda kasy. http://img102.imageshack.us/img102/9338/noycenk8.jpg Napiszcie jeśli nacieliście się na jakiś zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.03.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Dzieki za info... luksus kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robeli 30.03.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Co się kupuje tanio to sie kupuje drogo. Konsekwentnie przestrzegam tej zasady i nie kupuje byle czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinoc 30.03.2007 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Zasadniczo też tego przestrzegam, to była chwila słabości , pomijając to, że nie widziałem podobnego narzędzia w ofercie innych "drogich" producentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts