meres 28.03.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam, chce dobudowac werande o pow.uzytk.7 m2, zamknietą ze schodami na pierwsze piętro, dach dwuspadowy o pow.30 m2. Pod werandą będzie pomieszczenie gospodarcze. Mam pytanie czy 8000 zł za robocizne- stan surowy z dachem to rozsądna cena? Wydaje mi się trochę dużo ale ceny tak się zmieniają że sam już nie wiem. Chcę szybko rozpocząć budowę tego oddzielnego wejścia bo z teściami trudno się dogadać i zastanawiam się czy brać ekipę za tą kwotę czy szukać tańszej? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meres 29.03.2007 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 W temacie machnąłem błąd oczywiście chodzi o 8000 zł. Pozdrawiam i czekam na jakąś odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts