Gość M@riusz_Radom 30.03.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 A bo ja wiem ? Może się przeżarła listwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 30.03.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 ja mam panele i sucho jak diabli garb- z powodu róznicy wysokości poważnie pytam wszystkie wyrocznie- czy to jeszcze osiądzie? listwy se przekręce... pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 30.03.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 A co ten królik taki naburmuszony? cokoliki się skończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.03.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Ma też inny przysmak - ściany pokryte gładzią gipsową. Żre aż miło .. kiedyś porobię zdjęcia to zobaczycie .. Widzisz Bety - nie narzekaj, jakby Tobie budowlańcy poobgryzali ściany to by dopiero był powód do narzekania. A 0.5cm to nie tragedia. Grunt, że ma dobre serce i nie pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 30.03.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Ma też inny przysmak - ściany pokryte gładzią gipsową. Żre aż miło .. kiedyś porobię zdjęcia to zobaczycie .. Daj w takim razie króliczkowi kostkę wapna lub sepię (nie mylić z sepsą ), bo brakuje mu właśnie wapna i dlatego żre ściany... Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.03.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Ma wapno w klatce - selekcjonowane i zakupione w najdroższych sklepach ZOO - i nie chce go żreć ... Woli Cekol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts