Marta.Manska 03.04.2007 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Joanno, te brązowe są suuuuuper ! Czy miały też super cenę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna Glowacz 03.04.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 nie da się ukryć. Dlatego posłużyły tylko za wstawki. Pogrzebię w fakturach ...ale o ile dobrze pamiętam to cena wynosiła ok.190zł - Kupowane w Warszawie i ściągane kurierem pod Kraków Wiem, że Honzka ma również spory kawał podłogi ułożony z tych płytek. Zajrzyj do jej galerii - zobaczysz jak komponują się na większej powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.04.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 KasiorekJoanna Głowaczwasze podłogi są SUPER ! Właśnie czegoś takiego szukałam, teraz jestem pewna, że to ma tak być.Kasiorek, podaj proszę nazwę, producenta, CENĘ i wymiary płytek.Joanna Głowacz - a u ciebie ta Nowa Gala SL01 to jaka firma i cena?Dzięki za zdjęcia, uspokoiłam się, bo się bałam, że źle sobie wymyśliłam, ale teraz jestem spokojna, będzie ładnie.A jak jest z konserwacją? Może jakieś rady?Aha, i jeszcze jaka jest fuga (szerokość, rodzaj fugi)pozdrawiamjusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts