Jacmar 29.03.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Zdecydowałem się na dom w konstrukcji szkieletowej drewnianej. Zrobi mi to sprawdzona firma. Proszę o opinie tych z Was ktorzy mieszkają w takim domu, jak sie mieszka , czy nie żałują ze zdecydowali się na takę konstrukcję, czy jest to kosztowna inwestycja ( według mnie- nie). Jak taki dom opiera się silnym wiatrom i w ogóle wszystkie za i przeciw.Dzięki i pozdrawiam wzystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 30.03.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Mieszkam w takim. Sam stawiałem. Jest OK! Na Forum znajdziesz grupę budującą szkielet. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacmar 01.04.2007 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Mieszkam w takim. Sam stawiałem. Jest OK! Na Forum znajdziesz grupę budującą szkielet. Pozdrawiam. Nie mogę znaleźć tej grupy. Mozesz mi pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaros 01.04.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Tutaj:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=12551&start=2400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts