maciejon 29.03.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Viking VH 540Silnik Briggs&Stratton 5.5 KMSzerokośc robocza do 82 cmŚrednica zespołu roboczego 32 cnCieżar 56 kgJeden bieg do przodu i jeden wsteczny http://www.maciejon.republika.pl/images/2006_05_27_035.jpg Sprzet używany ok. 10 godzin. Gwarancja wazna do 31 maja 2008Województwo podkarpackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 29.03.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Maciejon dlaczego sprzedajesz, przecież ci sie przyda, ja mam 40 arów i myslę,że musząę kupić glebogryzarkę bo jak inaczej obrobić ten trawnik który tez mi sie marzy, w moich okolicach nie ma wypożyczalni sprzętu ogrodniczego.czy uważasz że jest to zbedne urzadzenie do tak dużego ogrodu?Maciejon a co to za srodek na chwasty?jak sadzisz co nalezy w jakiej kolejności zrobić aby mieć taki uporzadkowany ogród jak twój, podaj jeszcze cena na domek ogrodowy, na czym go stawiałeś?Z czego masz krawężniczki w ogrodzie i skąd wziąłes tyle kory, jak podlewasz ogród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 29.03.2007 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 acca5: Duzop pytań, a więc po kolei. Glebogryzarkę kupiłem w trakcie zakładania trawnika. Liczyłem sie z tym, że będa ja szybko chciał sprzedac, niestey bez zysku . Obecnie mam na grządki zostawione ok. 1 a. Tylko tyle będzie uprawiane. Glebogryzarka jest mi niepotrzebna. Środek na chwasty: nie bardzo wiem o czym piszesz. Kolejnośc prac: nie taka jak u nas Myslę, że naleało: przeorac i wybronować. Wyrównac jak pod trawnik i poczekac aż wyrosną chwasty. Nastepnie zniszczyć je mechanicznie (podciąc motyczka) ewentualnie Roundup. Dalej to siać trawe i nie dziwić się, ze znów jest masa chwastów W ogrodzie nie mam krawężników. Myślę, że chodzi ci o drewniane rollboardery. Kore kupowałem w tartaku. W sumie 4 przyczepy. Ogród podlewamy wężem, lokalnie pod nasady. Trawnik - przenośną deszczownią. Szopa w ogrodzie stoi na słupkach fundamentowych (7 szt), murowanych z bloczków fundamentowych. Koszt szopy przesylam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 29.03.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Dziękuję za odpowiedzi, glebogryzarka jednak jest super marzy mi sie taka, miałam okazję nią pracować i naprawdę to super urządzonko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papapp 24.04.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Cześć. jak daleko od Sanoka jest ta glebogryzarka? Może bym się zdecydował (jezeli jeszcze jest aktualna). Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 24.04.2007 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Oferta aktualna, chociaż dałem tez ogłoszenie do Anonsów.Z Sanoka do mnie w jedną strone jest 150 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papapp 26.04.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam. Jaka cena byłaby dla Pana do przyjęcia? Proszę o odpowiedź na [email protected]. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts