smoook 29.03.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 A tutaj zapraszam wszystkich do rozmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 19.06.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 hello GRATULUJĘ POZWOLENIA !!! My też zaczynamy budowę domku ... trochę nam sie to odwleka, ale moze wkońcu zaczniemy! śliczną działkę macie!!! ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smoook 19.06.2008 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 hej hej Wasza działeczka też bardzo fajna,trochę roboty z tym podjazdem chyba mieliście... ale przynajmniej pierwsza obecność koparki zaliczona a domek w podobnym troszkę stylu do naszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 19.06.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Piekna dzialeczka i iglaki-pozazdroscic .Domek w moim stylu-tez podobny przymierzam sie budowac ale zdaje sie ze moj bedzie mial mniejsza powierzchnie ( ok.170 metrow).Mozesz pokazac rzuty swoich pomieszczen? Powodzenia w poszukiwaniu pozadnej i taniej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 19.06.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Piękny kawałek ziemi, aż się rozmarzyłam. Ile macie tej powierzchni ? Mam nadzieję, że ta cudna zieleń zostanie nienaruszona podczas budowy.Czekamy na cd.Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smoook 20.06.2008 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Postaram się wkleić rzuty budynku, chociaż nie wiem czy coś będzie widać, bo niestety wszystkie zawierają miliony wymiarów, nie mam planu uproszczonego, chociaż może coś wygrzebię w wolnej chwili... no a działka jest taka dość sobie: 3000 m2 no i cała jest porośnięta iglakami i innymi drzewkami, jedyny kawałek nie zarośnięty to właśnie ten na zdjęciu (uchował się jakoś), chociaż i tak trzeba będzie wyciąć troszkę drzewek, ale naprawdę niewiele w stosunku do tego ile ich jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.06.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Smoook fajnie rozplanowane wnetrze.Podoba mi sie bliskosc drzwi balkonowych przy kuchni i pokoj rekreacyjny U mnie niestety musi byc duza kotlownia(na opla staly) wiec na nia musialam przeznaczyc miejsce.Sypialnie na poddaszu mimo dachu 4 spadowego wyszly Ci spore-zwlaszcza ta 19 metrwow.Zastanawiam sie gdzie masz zamiar postawic tv?Komin od komina masz fajnie schowany w sciane-nie bedzie kominek zajmowal zbyt duzo miejsca w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smoook 23.06.2008 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Pokój rekreacyjny (no i duży taras po prawej stronie od wejścia) to jeden z powodów dla których zdecydowaliśmy się na projekt indywidualny , ponieważ projekty gotowe przeważnie go nie uwzględniały. Jeżeli chodzi o kotłownie, to chyba będziemy musieli troszkę zmienić (powiększyć), bo jednak zdecydowaliśmy się na kocioł na ekogroszek (chociaż składować go będziemy prawdopodobnie w innym miejscu, nie w domu), a ty ile masz przeznaczonych m2 na kotłownię? O tv jeszcze nie myślałam, na pewno w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.06.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 U nas kotlownia wg oryginalu ma 7.5 m 2 ale chce ja poszezyc (ma ok 2 metry szer) i wyjdzie gdzies 10 metrow kw.Obok jest wc wiec ewentualnie jeszcze to pomieszczenie wchlone na koszt kotlowni. Tv to chyba obok kominka mozesz ustawic Marzy mi sie PC -nie byloby problemu z kotlownia ale wiadomo-finanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smoook 23.06.2008 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 no to spora kotłownia, a masz gdzieś plan swojego domku, żebym mogła zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.06.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 My rysujemy indywidualny na podstawie Natalki z http://www.mgprojekt.com.pl Wnetrze bedzie wlasciwie takie samo tylko ciut wydluzony salon i powiekszone okna w jadalni z boku.Z zewnatrz chcemy aby wygladal jak Melodia z http://www.krajobrazy.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smoook 23.06.2008 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Bardzo fajny, też go rozważaliśmy, ale niestety był za bardzo kwadratowy, na naszą działkę musieliśmy wybrać bardziej formę prostokąta, a z resztą dużo by tu gadać o wymogach, ale domek bardzo milusi, też w moim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 24.12.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok,żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.Tomasz http://img384.imageshack.us/img384/5760/kartkaiw9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts