mapatut 29.03.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam Czy mogę prosić tych co mają kredyty o podanie informacji jakie mają wysokości stawki za ubezpieczenie budowanego domu ? Wziąłem kredyt w PKO BP. Pani powiedziała, ze ubezpieczam sam i gdzie chcę. Mam jeszcze trochę czasu na dostarczenie im polisy więc chcę znaleźć najlepszą tzn. najtańszą opcję, bo i tak wszystko idzie na bank w razie czego (odpukać).Proszę zatem o podanie nazwy firmy ubezpieczeniowej, kwoty ubezpieczenia i wysokosci składki rocznej jakie macie. Dzięki z góry. acha, czy orientuje się ktoś czy obecnie kiedy dom jest w fazie stanu surowego otwartego (nawet nie) mam ubezpieczac na obecną wartość czy koncową wartość ? Jesli koncowa to według dostarczonego do banku kosztorysu ? z działką czy bez ? Kredyt w PKO BP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts