Ciechanka 13.06.2003 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Widząc wątek pożyteczni na forum chciałam podzielić się refleksją z własnego żywota budowniczego. Mam (a raczej będę miała) fantastycznego sąsiada, który udziela nam od roku wody z pełnym poświęceniem. Nie dość że bierzemy od niego wodę - to jeszcze nie raz i nie dwa pilnuje napełniania się naszego zbiornika z wodą. Tym miłym akcentem w dniu 13-go w piątek chciałam pocieszyć wszystkich, którzy narzekają na swoich sąsiadów. Świat przy życzliwości innych jest naprawdę PIĘKNY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 17.06.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Moi sąsiedzi użyczali mi prądu (instalacje elektryczną wykonano tydzień po rozpoczęciu budowy), użyczają mi wody wraz z beczką (powiatowy zarząd dróg robił mi problemy z przyłączeniem się do rury która leży 30 cm za moim płotem), pożyczają taczki, użyczają spawarkę i pozwolili odprowadzić drenaż do rowu na ich działce (przez co nie muszę używać pompy).Dobry sąsiad to skarb bezcenny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts