ssaka 13.06.2003 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 witajcie ...jako ze przez dluzszy czas szukalem tarcz do ciecia gresu ale nikt takowej nie umial mi wskazac zapytam was "budowlancy" jaka tarcza winienem ciac gresy...z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SlawekZ 13.06.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Ja myślę że piła diamentowa powinna być OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej K. 13.06.2003 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 A maszynki do cięcia glazury sprawdzają się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 13.06.2003 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Z tego co wiem do cięcia gresu muszą być maszynki "wodne" tarcza jest chłodzona wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ssaka 14.06.2003 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 maszynka niby sie da ...ale to kamien mielony i jak na razie 30 % peka "inaczej" niz ja chce ..;-( a co do tarcz ..wlasnie mialem na mysli jaka tarcza diamentowa ..sa pelne, segmentowe, turbo, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert_Myslowice 16.06.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 WitamPolecam cięcie tarczą ale na mokro np. w Castoramie są piły stołowe do cięcia glazury (Dedra ok 200 zł). Koniecznie na mokro!! na sucho po przecięciu jednej płytki tarcza będzie do wyrzucenia.PozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ssaka 17.06.2003 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 DZIEKI ROBERT ZA RADE ....ALE CHCAC TROSZKU "ZAOSZCZEDZIC" ZROBILEM UCHWYT STOLOWY DO SZLIFIERKI KATOWEJ ..(KTOS MI POWIEDZIAL ZE PRZY CIECIU SA NAJWAZNIEJSZE OBROTY ..TOTALNA BZDURA FLEX MA 6 000 A PILA Z NP. CASTORAMU OK 3 000) ALE WRACAJAC ...ZROBILEM UCHWYT ..FLEX "TRZYMA" TARCZE W PIONIE A JA TYLKO POPYCHAM GRESY .......JAK NA RAZIE ODPADOW (MAM NA MYSLI PEKNIECIA) MAM TYLKO 3% ..WIEC CHYBA SIE SPRAWDZA .. POZDRAWIAM A POCIELEM JUZ LADNYCH KILKA METROW I TARCZA NADAL TNIE .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts