mobutu 09.09.2007 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 pierwszy etap montażu witryny ogrodowej za nami - widok z antresolihttp://foto2.m.onet.pl/_m/b2689e3e3bd609784187d47ac68ed5b2,5,19,0.jpg(o niedoróbkach na razie nie piszę) i pocztówka z Majorkihttp://foto3.m.onet.pl/_m/2fe70c5fb5aa344ddd8611128a501623,5,19,0.jpg M! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 01.10.2007 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 mamy okna - od 21.09.2007 dysponujemy kompletem okien JOCZuwzględnili reklamację na profil aluminiowy - pełna kultura i pełen profesjonalizmi do tego w miłej atmosferze dzrzwi wejściowe też weźmiemy od nich mamy też alarm z SOLID co by nam tych okien pilnował dziś przyjechali macherzy od dachu i chyba już robią (zobaczę po południu efekty ich pracy) - dużo wybrzydzali (trochę mam ich dość po dzisiejszym poranku) ale mamy nadzeję że w 2 tygodnie się obrobią jutro wjeżdża domino i rynny w przyszłym tygodniu ruszają instalatorzy (pełna elektryka, hydraulika i co) cały czas szukam jakiejś fajnej ziemi do podsypania z góry dzięki za namiary na ziemię M! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 01.10.2007 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 na życzenie Edyryt dwie skromne prevki ożywiony salon (z firankami, chwastami itd):http://foto3.m.onet.pl/_m/008d80ed3fbe0ecdbfd229afc301d77,5,19,0.jpg i nasza łazienka (na wesoło czyli w czerni z kibelkiem dla krasnoludków):http://foto1.m.onet.pl/_m/c12f371abece493a99d87d760f66dbd,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 01.10.2007 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 a to kuchnia (kolor blatu oczywiście do wymiany http://foto2.m.onet.pl/_m/cf7b986ff0d41eba111a69491eca1f2,5,19,0.jpg i kawałek antresoli http://foto0.m.onet.pl/_m/d4b828f3b7e11c142ad30d41019068c,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 01.10.2007 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 nasza (pip) ekipa od dachu wymysliła że potrzebuje na jutro: calówkę o szerokości 18 cm w ilości 50 metrów bieżących+calówkę o szerokości 14 cm w ilości 100 metrów bieżących potrzebuję na jutro rano, może ktoś się nudzi (nie śpi) i podrzuci mi namiary na jakiś sprawdzony skład drewna/tarcicy koło mnie Pruszków i okolice z góry dzięki M! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 02.10.2007 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 wstałem sobie o 6:00 i objechałem okolicę w poszukiwaniu składów drewnaco udało mi się zobaczyć: 1. Drewmat (Reguły) 723-01-51 2. Skład Drewna (przy zjeździe na Komorów 602-634-321 3. Skład Drewna (Kanie) 759-35-69 tylko 2 pracowała o 7:00 ale drewno i tak załatwiłem w składzie w którym kupowałem wcześniej (Sokołów p.Krzysztof) kryzys mam nadzieję zażegnany, dachówka gdzieś między Tomaszowem a Radziejowicami powinna do 10:00 dojechać jakoś to będzie wieczorem wkleję fotki z ostatnimi dokonaniami (plus zaległe okna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 02.10.2007 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 dachówka, rynny, blacha i okna dojechałyniestety pogoda się załamała i ekipa nabiła łaty i kontrłaty i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 03.10.2007 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 głupio się przyznac ale co tam w ferworze walki negocjując super rabaty na Domino i okna zapomnielismy o: wyłazie dachowym i stopniach kominiarskich drobiazg musimy domówić i tu pytanie oto rysunek dachu (niebieskie okna, czerwonek kominy, daszek jest płaski) http://foto1.m.onet.pl/_m/e71483bf6be0cce1d429066537878abd,5,19,0.jpg ile zastosować stopni kominiarskich - tanie nie są chłopaki od dachu stwierdzili żeby nie rozpieszczać kominiarza i sobie je darować z uwagi na krótkie terminy liczę na Wasze podpowiedzi[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 04.10.2007 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 stopnie kominiarskie zamówione:6 stopni, ławeczka i wyłaz wyskoczyłem sobie dziś w Polskę gdzieś pomiędzy Poznań a Koninwracam a tu:połowa dachu przykryta dachówką, dwa okna zamontowane, wyciągnięty dach po lewej stronie od witryny (mała modyfikacja co by nie ciekło) subiektywnie : wyszło super i z tego miejsca mały apel do p.Kazimierza (Jocz): do wtorku licze na przyjazd szyb do witryny M! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 04.10.2007 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 no i może w tym miejscu jutro wkleję zdjęcia a już teraz specjalne podziękowania dla firmy i pracowników Trapez Carbo Sp. z o.o. z Krakowa (za cierpliwość i wyrozumialość) gorąco polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 07.10.2007 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 http://foto0.m.onet.pl/_m/bc04315408ccfdc1c4466df1faca8fc,5,19,0.jpg na razie tylko jedna połać, garaż i wykrusz pokryjemy trapezówką i jedno pytanie do Loży Ekspertówczy tak powinno być:http://foto0.m.onet.pl/_m/4c0be33a3f84faf5c65090f10e004c30,5,19,0.jpg - odstaje dachówka - jak na nasz gust za bardzo co do koloru w miejscu cięcia ceramiki to chcę kupić spray za 9,99 zł i pomalowac krawędź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 07.10.2007 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 wczoraj w nocy jakiś ................ (tu należy wstawic jak najbardziej obelżywy epitet) próbował coś wynieść z domu na szczęście mamy alarm i został spłoszonyale wczesniej ten sk.......n zniszczył drzwi do przyczepy kempingowej naszej ekipyto co nas dodatkowo wkurzyło to fakt że w środku nocy musielismy przejechać 120 km (bylismy z wizytą u Teściów) żeby sprwdzić czy nic nie zginęło i dodatkowo zabezpieczyc dom obiłem go dechami że nawet kot się nie wciśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 10.10.2007 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 w poniedziałek chłopcy z magicznej ekipy dachowej zgłosili brak jednej dachówki skrajnej - niby nic ale kolor i model nie powszechny musiałem sie nieco nagimnastykowac żeby znaleźć - udało się w hurtowni w Regułach za jedyne 40 zeta dostałem brakująca dachówkę (straciłem m.in 3 godziny) i co i byłem szczęśliwy że mogłem pomóc naszym Dachmenom (przypomnę ze w ubiegłym tygodniu źle policzyli łaty ale to nic) zawiozłem im dachówkę ok. 18ej i pojechałem szarpnąć pierogi z Baccary (Bronisze/Konotopa) o 21ej mam telefon że na jutro (czyli dziś) potrzebują dwie paczki blachowkrętów bo bez nich nie ruszą czy wasze ekipy też planują z 1-godzinnym wyprzedzeniem? czy to nasi są tacy wyjątkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 10.10.2007 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 wkręty kupiłem dziś rano w hurtowni u nas na wsi za 125 zł za 500 szt. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------REKLAMA:W LeRoyu nie prowadzą sprzedaży wkrętów (farmerskich) w kolorze grafitowym), mają zielone, brazowe, ceglaste, neutralne ale nie grafitowe---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bobby ciekawe czy u was bym kupił? co do stopni kominiarskich to za jedyne 1.000 zł (bez kilku złociszy)kupiłem w Dachluxie na Puławskiej6 stopni, ławkę - z uchwytami oczywiście i wyłaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muczek10 10.10.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 U nas w Praktikerze [reklama] pewnie byś kupił to po 18 zł za kg, ale kto bogatemu zabroni? A tak na marginesie, to pewnie zostało Ci trochę tego spreju za 9,99 zł, więc mogłeś i te zielone wkręty dziabnąć pod odpowiednią barwę quote="mobutu"]wkręty kupiłem dziś rano w hurtowni u nas na wsi za 125 zł za 500 szt. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- REKLAMA: W LeRoyu nie prowadzą sprzedaży wkrętów (farmerskich) w kolorze grafitowym), mają zielone, brazowe, ceglaste, neutralne ale nie grafitowe ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bobby ciekawe czy u was bym kupił? co do stopni kominiarskich to za jedyne 1.000 zł (bez kilku złociszy) kupiłem w Dachluxie na Puławskiej 6 stopni, ławkę - z uchwytami oczywiście i wyłaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 11.10.2007 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 spray do połowy pełny ale czarny bo: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------REKLAMA: W LeRoyu nie maja spray w kolorze grafitowym, ciemno szarymi musiałem kupić za 12,99 spray w kolorze czarnym --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muczek10 11.10.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Sprawdziłem i z grafitów, to mamy .... smar grafitowy, ale pewnie Ci nie jest potrzebny..... spray do połowy pełny ale czarny bo: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- REKLAMA: W LeRoyu nie maja spray w kolorze grafitowym, ciemno szarym i musiałem kupić za 12,99 spray w kolorze czarnym ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 22.10.2007 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 mam pytanie związane ze sposobem montażu - zdjęcia tutaj: http://forum.muratordom.pl/post2106135.htm#2106135 dzięki za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 27.10.2007 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 nie otrzymaliśmy żadnej odpowiedzi na naszą reklamację - chyba nie zrobili dokumentacji montażowej i teraz ją będą tworzyć albo rozmywać? niestety nie udało się zakonczyć dziś montażu i przystąpić do procedury reklamacyjnejdlaczego... z daleka niby wszystko ok:http://foto1.m.onet.pl/_m/2ac6f0b047dfc5b7049b582fbb7324c9,5,19,0.jpg ale..http://foto1.m.onet.pl/_m/18f9456399337880897d50c8fe113551,5,19,0.jpgznowu poszła im szyba (drugi raz ta sama) ciekawe czy potwierdzi się przysłowie do trzech razy sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 12.11.2007 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 w sobotę z samego rana (ok.11ej) pojawił się pan z hormanna (dzięki Bobby za wsparcie w negocjacjach) pomierzył i pokazał jakiś próbnik w kolorze brąz kompletnie niepasujący do okien i pojechał Pan Henio (podwykonawca) kładzie sobie kabelki - dowiedziałem się że ma ustalona stawkę godzinową z szefem od elektryki - przestało mnie dziwić tempo jego pracy z oknem cisza podobno wysłali dokumentacje kurierem (zobaczymy) spadł pierwszy śnieg zobaczymy czy dach wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts