mobutu 29.03.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 serdecznie zachęcamy do zamieszczania sugestii dotyczących realizowanego przez nas projektu krytyki nie dopuszczamy bo na zmianę decyzji (projektu) jest już za późno http://foto2.m.onet.pl/_m/44bc1de488a4fbc498d441b1832667e2,5,19,0.jpg piszcie oceniajcie ... z góry dzięki M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pineska 30.03.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Z zewnątrz domek wygląda rewelacyjnie, jak w środku ciekawość mnie zżera - wiec czekam na rzuty, a jako realistka to sie zastanawiam, kto wam będzie te okna mył Ale za to już sobie wyobrażam, jak będzie cudnie, gdy promienie słońca będą wam wpadac do chatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 01.04.2007 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Z zewnątrz domek wygląda rewelacyjnie, jak w środku ciekawość mnie zżera - wiec czekam na rzuty, a jako realistka to sie zastanawiam, kto wam będzie te okna mył Ale za to już sobie wyobrażam, jak będzie cudnie, gdy promienie słońca będą wam wpadac do chatki. mycie okien? może jakimś woskiem się pokryje a potem Karcher et voila rzuty : http://www.archipelag.pl/domek-rzuty.php?KatID=3990500&ProjID=596 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 02.04.2007 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 pewną inspiracją jest dla nas dom Pontypentyna 90% zafundujemy sobie na dach domino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 07.04.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Z zewnątrz domek wygląda rewelacyjnie, jak w środku ciekawość mnie zżera - wiec czekam na rzuty, a jako realistka to sie zastanawiam, kto wam będzie te okna mył Ale za to już sobie wyobrażam, jak będzie cudnie, gdy promienie słońca będą wam wpadac do chatki. Na pewno będzie cudnie, ale ja bym się chyba bała mieć nad głową takie wielkie szyby No ale ja ogólnie taki boi dudek jestem Boję się nawet drzwi tarasowych z sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 10.04.2007 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Z zewnątrz domek wygląda rewelacyjnie, jak w środku ciekawość mnie zżera - wiec czekam na rzuty, a jako realistka to sie zastanawiam, kto wam będzie te okna mył Ale za to już sobie wyobrażam, jak będzie cudnie, gdy promienie słońca będą wam wpadac do chatki. Na pewno będzie cudnie, ale ja bym się chyba bała mieć nad głową takie wielkie szyby No ale ja ogólnie taki boi dudek jestem Boję się nawet drzwi tarasowych z sypialni w weekend (Wielką Sobotę) dwóch sympatycznych przedstawicieli handlowych zrobiło mi przedwczesny śmigus dyngus tj wylali mi na głowę conajmniej 2 kubły zimnej wody - wycenili "witrynę" na 35-40 tys. zł (oczywiście z najwyższej klasy system szyb - współczynnik 0,5 itd itd) mam do wyboru system alu lub drewniane co o tym sądzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 13.04.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 hejka widzę że budujecie w naszych okolicach- przeraziłeś mnie na dobre paniami ze starostwa !!!!. Ile czekaliście na pozwolenie? no i na priva podrzuć przed kim sie tam "płaszczyć" - moze zacznę już teraz bo bedziemy skałdać o pozwolenie za jakiś miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 13.04.2007 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 hejka widzę że budujecie w naszych okolicach- przeraziłeś mnie na dobre paniami ze starostwa !!!!. Ile czekaliście na pozwolenie? no i na priva podrzuć przed kim sie tam "płaszczyć" - moze zacznę już teraz bo bedziemy skałdać o pozwolenie za jakiś miesiac zakładam że nie reprezentujesz Starostwa odpisuję na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 14.04.2007 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Ewe doszło? M! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Art 30.04.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 hejka widzę że budujecie w naszych okolicach- przeraziłeś mnie na dobre paniami ze starostwa !!!!. Ile czekaliście na pozwolenie? no i na priva podrzuć przed kim sie tam "płaszczyć" - moze zacznę już teraz bo bedziemy skałdać o pozwolenie za jakiś miesiac Cze! Tez mam pozwolenie z Pruszkowa - ale moja sprytna żona udała sie do jedynego pana który tam siedzial i wszystko poszło sprawnie. Z panią musiałem załatwić jedna sprawę i ciśnienie mi skoczyło! polecam pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 05.05.2007 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 hejka widzę że budujecie w naszych okolicach- przeraziłeś mnie na dobre paniami ze starostwa !!!!. Ile czekaliście na pozwolenie? no i na priva podrzuć przed kim sie tam "płaszczyć" - moze zacznę już teraz bo bedziemy skałdać o pozwolenie za jakiś miesiac Cze! Tez mam pozwolenie z Pruszkowa - ale moja sprytna żona udała sie do jedynego pana który tam siedzial i wszystko poszło sprawnie. Z panią musiałem załatwić jedna sprawę i ciśnienie mi skoczyło! polecam pana PAN VOYTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 30.06.2007 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 musimy już powoli myśleć od podsypaniu działki 40-50 cmmoże ktoś z Forumowiczów słyszał o jakiś wykopach nie daleko Pruszkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kassada 05.07.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Czesc, tu sąsiadka z Chabrowej Zadzwon do mojego małżonka (w delegacji), ostatnio na allegro widziałam oferte piasku z wykopów po 1 złza tonę, dałam mu namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 06.07.2007 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Czesc, tu sąsiadka z Chabrowej Zadzwon do mojego małżonka (w delegacji), ostatnio na allegro widziałam oferte piasku z wykopów po 1 złza tonę, dałam mu namiary. też byłem w rozjazdach, wieczorem poszukam wz i rzucę Wam namiary na piach sortowany i do wypełnienia fundamentu (u nas jutro wiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kassada 06.07.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Moj drogi juz po ptokach, własnie konczą ubijac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muczek10 31.07.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Moja Vectra ma numerki na WW..., a Twoje Mondeo to chyba jakoś inaczej:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 31.07.2007 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Moja Vectra ma numerki na WW..., a Twoje Mondeo to chyba jakoś inaczej:-) dziękujemy za miły wieczór i zapraszamy do nas na wieś (a na tego mondziaka prawie się nadziałem na toruńskiej wracając od Was) idę spać bo ruszam o 6:00 M! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.08.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 witam bardzo ciekawa jestem jaki bedzie efekt koncowy - zewnetrzny !!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 08.08.2007 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 witam bardzo ciekawa jestem jaki bedzie efekt koncowy - zewnetrzny !! pozdrawiam też mamy nadzieję że sąsiedzi nie będą nas wytykać palcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 09.08.2007 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 PYTANIE DO FORUMOWYCH EKSPERTÓW (może tutaj zajrzą)* co sądzicie o wstawieniu okien przed tynkami wewnętrznymi (zdecydowaliśmy się na okna nie-ekologiczne tj pcv i alu)* co sadzicie o tynkach gipsowych z maszynki dzięki za podzielenie się własnymi doświadczeniami M! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts