Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PENELOPA - komentarze dom Mary i Mobutu

Recommended Posts

serdecznie zachęcamy do zamieszczania sugestii dotyczących realizowanego przez nas projektu

krytyki nie dopuszczamy bo na zmianę decyzji (projektu) jest już za późno :)

http://foto2.m.onet.pl/_m/44bc1de488a4fbc498d441b1832667e2,5,19,0.jpg

piszcie oceniajcie ...

z góry dzięki

M&M

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Z zewnątrz domek wygląda rewelacyjnie, jak w środku ciekawość mnie zżera - wiec czekam na rzuty, a jako realistka to sie zastanawiam, kto wam będzie te okna mył :wink: Ale za to już sobie wyobrażam, jak będzie cudnie, gdy promienie słońca będą wam wpadac do chatki.

mycie okien?

może jakimś woskiem się pokryje a potem Karcher :)

et voila

rzuty :

http://www.archipelag.pl/domek-rzuty.php?KatID=3990500&ProjID=596

Z zewnątrz domek wygląda rewelacyjnie, jak w środku ciekawość mnie zżera - wiec czekam na rzuty, a jako realistka to sie zastanawiam, kto wam będzie te okna mył :wink: Ale za to już sobie wyobrażam, jak będzie cudnie, gdy promienie słońca będą wam wpadac do chatki.

Na pewno będzie cudnie, ale ja bym się chyba bała mieć nad głową takie wielkie szyby :) No ale ja ogólnie taki boi dudek jestem :p Boję się nawet drzwi tarasowych z sypialni :)

Na pewno będzie cudnie, ale ja bym się chyba bała mieć nad głową takie wielkie szyby :) No ale ja ogólnie taki boi dudek jestem :p Boję się nawet drzwi tarasowych z sypialni :)

w weekend (Wielką Sobotę) dwóch sympatycznych przedstawicieli handlowych zrobiło mi przedwczesny śmigus dyngus tj wylali mi na głowę conajmniej 2 kubły zimnej wody - wycenili "witrynę" na 35-40 tys. zł (oczywiście z najwyższej klasy system szyb - współczynnik 0,5 itd itd)

mam do wyboru system alu lub drewniane co o tym sądzicie

hejka

widzę że budujecie w naszych okolicach- przeraziłeś mnie na dobre paniami ze starostwa !!!!. Ile czekaliście na pozwolenie? no i na priva podrzuć przed kim sie tam "płaszczyć" - moze zacznę już teraz bo bedziemy skałdać o pozwolenie za jakiś miesiac :lol:

zakładam że nie reprezentujesz Starostwa :)

odpisuję na priv

• 3 weeks później...
hejka

widzę że budujecie w naszych okolicach- przeraziłeś mnie na dobre paniami ze starostwa !!!!. Ile czekaliście na pozwolenie? no i na priva podrzuć przed kim sie tam "płaszczyć" - moze zacznę już teraz bo bedziemy skałdać o pozwolenie za jakiś miesiac :lol:

Cze!

Tez mam pozwolenie z Pruszkowa - ale moja sprytna żona udała sie do jedynego pana który tam siedzial i wszystko poszło sprawnie. Z panią musiałem załatwić jedna sprawę i ciśnienie mi skoczyło!

polecam pana ;)

hejka

Cze!

Tez mam pozwolenie z Pruszkowa - ale moja sprytna żona udała sie do jedynego pana który tam siedzial i wszystko poszło sprawnie. Z panią musiałem załatwić jedna sprawę i ciśnienie mi skoczyło!

polecam pana ;)

PAN VOYTEK :)

• 1 month później...
Czesc, tu sąsiadka z Chabrowej ;)

Zadzwon do mojego małżonka (w delegacji), ostatnio na allegro widziałam oferte piasku z wykopów po 1 złza tonę, dałam mu namiary.

też byłem w rozjazdach, wieczorem poszukam wz i rzucę Wam namiary na piach sortowany i do wypełnienia fundamentu

(u nas jutro wiecha :)

• 4 weeks później...