grzesiozłodzi 30.03.2007 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 No.. no... jak bym coś zaczął czuć, jakby jakaś nić sympatii do Was Nie ..nie.. stop to nie to uczucie Musicie się bardziej postarać P.S. Faktycznie ta zawartość kostiumu froschki, bardzo intrygująca. Gdzie mnie też diabli przynieśli, ZBOCZEŃCY .... ŻABĘ Oczywiście ślicznie witam i dziękuję za fajne/miłe powitanie Ja tam Was lubię od dawna, a co trochę wazelinki nie zaszkodzi Zdrówka Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.03.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 A mnie Twój nick zaintrygował W pierwszej chwili przeczytałam grzesiozłodziej I oczywiście pięknie witam tez tak przeczytalam ufffff, bo myślałam, że tylko ja i oczywiście juz Cię nie lubię p.s. Żaba, a na... braku stroju co masz napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 A mnie Twój nick zaintrygował W pierwszej chwili przeczytałam grzesiozłodziej I oczywiście pięknie witam tez tak przeczytalam ufffff, bo myślałam, że tylko ja i oczywiście juz Cię nie lubię p.s. Żaba, a na... braku stroju co masz napisane? ewunia jak ja cie nie cierpie tam pisze ....hm....tam pisze .....no...no ten ......gabineu..to po francusku taki wiesz..gabinet odnowy biologicznej skad mam wiedziec co tam pisze , nie ogladam sie za wlasnym .....tylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.03.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 p.s. Żaba, a na... braku stroju co masz napisane? tam pisze ....hm....tam pisze .....no...no ten ......gabineu..to po francusku taki wiesz..gabinet odnowy biologicznej taaaaa taka to .... grenłij.... b]ewunia[/b] jak ja cie nie cierpie to tak jak ja dlatego ci nie napiszę, że zakładam ogródek sadzę różne kwiatki - jedna róza, 10 jaskrów, lawenda i maciejka- i krzaczki - forsycję (w donniczkach, bo ziemia jeszcze nie "uprawna") a w domku się tynkuje, hydraulikuje a teraz szukam parapetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 to tak jak ja dlatego ci nie napiszę, że zakładam ogródek sadzę różne kwiatki - jedna róza, 10 jaskrów, lawenda i maciejka- i krzaczki - forsycję (w donniczkach, bo ziemia jeszcze nie "uprawna") a w domku się tynkuje, hydraulikuje a teraz szukam parapetów lomatko ! jaka ty okropna jestes wcale ci nie zazdroszcze , wiesz .......i dlatego nie musisz wiedziec , ze w przyszlym tygodniu wsadze se do mojej ziemi 3 rododendrony , 2 laurowisnie , 1 ostrokrzew, 2 bukszpany , 1 hiacynt i 2 tulipany a domek sie rysuje i szukam siatki na ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.03.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 No tak do końca to jeszcze tego nie wiem , ale gdybym napisał "nowy się wita" to pies z kulawą nogą by tu nie zajrzał, a tak mam nadzieję …. że nie przegiąłem . Czytam forum od jakichś dwóch lat, wiele osób zdążyłem trochę poznać i pooglądać, oczywiście nic nie pisząc Kupiłem już kawałek ziemi z domkiem w stanie surowym i mam nadzieję, że coś z tego wymodzę przy Waszej pomocy. Domek stoi wśród łąk, pól i lasów nad rzeką Wartą, dawne woj. sieradzkie, dziś łódzkie. Więcej nie piszę bo i tak pewnie nikt tego nie przeczyta, wiosna przyszła, materiały drożeją , każdy pewnie swoich budowlańców pilnuję co by ich wredny sąsiad na swoją budowę nie przeciągnął . No to nowy się WITA Zdrówka Grzegorz Helou! Ależ chłyt martekindody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 30.03.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Ja również nie lubię Grzesia. I Łodzi. I w ogóle nie lubię nie lubić! Witaj nielubianygrzesiuzłodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.04.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Dołączam do grona witających! Też odczytałam grzesiozłodziej - bo szybko czytam Chociaż mam niewiele dłuższy staż, to 1 kwietnia wszystko można pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 O, nie lubisz nas!? To witaj w klubie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.04.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 widze grzesio ze dorobiles sie avatara musze powiedziec , ze niezbyt ciekawy zelijka , ciebie tez nie da sie lubiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.04.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 ... zelijka , ciebie tez nie da sie lubiec Ona też ma paskudny charakter ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 02.04.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 I ja się z Toba Grzesiu przywitam Witaj wsród nielubianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 02.04.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 ... zelijka , ciebie tez nie da sie lubiec Ona też ma paskudny charakter ? Tja... za to ktoś tu ma fajne wdzianko I napis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 ... zelijka , ciebie tez nie da sie lubiec Ona też ma paskudny charakter ? qurka, co ja sie dowiaduje...., ze mam charakter... ale sie ciesze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.04.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 I ładne nogi ... tfu ... buty miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.04.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 I ładne nogi ... tfu ... buty miało być Nawet brzydkie buty wyglądają ładnie na ładnych nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_PL 03.04.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 ...no i oczywiście ja też witam... Powodzenia, cierpliwości i dużej zniżki na PERSEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.04.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 A mnie Twój nick zaintrygował W pierwszej chwili przeczytałam grzesiozłodziej I oczywiście pięknie witam o matko! dopiero przy Maxtorce sie dowiedziałam ze nie złodziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 03.04.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Nowy witaj ja w modzeniu Ci nie pomogę ale w parapetówie, kto wie... Też się piszę na parapetówe. Będzie weselej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.04.2007 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Nowy witaj ja w modzeniu Ci nie pomogę ale w parapetówie, kto wie... Też się piszę na parapetówe. Będzie weselej. Na mnie też możesz liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts