grzesiozłodzi 04.04.2007 00:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Fajnie że tak miło mnie witacie, czuję się zobowiązany i popiszę trochę więcej, no i wrzucę fotkę klocka, którego kupiłem. Jak tak dalej pójdzie to czym tą budowę skończę to parapetówka wyjdzie na 100 osób, ale co tam raz się żyje możecie czuć się zaproszeni . Zdrówka Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.04.2007 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Dziękuję, czuję się zaproszony. Ty również na parapetówkę do "komturii" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 04.04.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Fajnie że tak miło mnie witacie, czuję się zobowiązany i popiszę trochę więcej, no i wrzucę fotkę klocka, którego kupiłem. Jak tak dalej pójdzie to czym tą budowę skończę to parapetówka wyjdzie na 100 osób, ale co tam raz się żyje możecie czuć się zaproszeni . Zdrówka Grzegorz Coś skromniutka ta parapetówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 04.04.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 słuchaj no kolego. kto dał ci prawo włazić z buciorami na to forum? wydaje ci się, że jak bedziesz taki oryginalny to wszyscy cie polubią? i dobrze ci sie wydaje . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 04.04.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 I ja też witam w klubie Na początku mojego bytowania tu, też sporo czytałam,oglądałam i mało się odzywałam - rozkręcac się zaczęłam znacznie później - jak już dom byl wybudowany A co do nicka...ja przeczytałam grzesio słodzi czyli, ze tak na opak będzie się nabijał ze stosunków niby tu panujących Czy ja też mogę się wkręcić na parapeta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiozłodzi 04.04.2007 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 słuchaj no kolego. kto dał ci prawo włazić z buciorami na to forum? wydaje ci się, że jak bedziesz taki oryginalny to wszyscy cie polubią? i dobrze ci sie wydaje . pozdrawiam Aż mi w oczach pociemniało czym doczytałem do końca , ale już jestem spokojny Załatwiłeś mnie moją własną bronią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiozłodzi 04.04.2007 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 I ja też witam w klubie Na początku mojego bytowania tu, też sporo czytałam,oglądałam i mało się odzywałam - rozkręcac się zaczęłam znacznie później - jak już dom byl wybudowany A co do nicka...ja przeczytałam grzesio słodzi czyli, ze tak na opak będzie się nabijał ze stosunków niby tu panujących Czy ja też mogę się wkręcić na parapeta ? PENIE ŻE TAK !!! . Zwłaszcza z taką buzią....anioła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiozłodzi 04.04.2007 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 widze grzesio ze dorobiles sie avatara musze powiedziec , ze niezbyt ciekawy zelijka , ciebie tez nie da sie lubiec Gdzieś Cię wcześniej przeoczyłem Awatarek tymczasowy może kiedyś swoją paszczę wstawię, ale u Ciebie też wdzianko bez zmian, może teraz z przodu byś się pokazała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.04.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Zwłaszcza z taką buzią....anioła ogona na zdjęciu nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiozłodzi 05.04.2007 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Zwłaszcza z taką buzią....anioła ogona na zdjęciu nie widać Zapomniałaś, że czytam forum od dwóch lat i doskonale wiem, że ogonka ani rogów nie posiadasz, za to panowie na twój temat prawie poematy pisali . Gratuluję, ślicznej dzidzi no i tatusiowi też gratuluję . Zdrówka. Grzegorz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 11.04.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 słuchaj no kolego. kto dał ci prawo włazić z buciorami na to forum? wydaje ci się, że jak bedziesz taki oryginalny to wszyscy cie polubią? i dobrze ci sie wydaje . pozdrawiam Aż mi w oczach pociemniało czym doczytałem do końca , ale już jestem spokojny Załatwiłeś mnie moją własną bronią Powiem szczerze, że było to moim cichym zamiarem. Fajnie, że mi się udało. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 20.04.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam również Grzesia,nieżle to sobie wymysliłes,już myslałam,że tu jakas afera się kręci Już wyobrażam sobie Twoją działkę,z tego co piszesz jest cudna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 20.04.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witaj Grzechu z Łodzi Suuuperrr wejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.04.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiozłodzi 20.04.2007 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam również Grzesia,nieżle to sobie wymysliłes,już myslałam,że tu jakas afera się kręci Już wyobrażam sobie Twoją działkę,z tego co piszesz jest cudna Pozdrawiam Chciałem Wam pokazać parę fotek działeczki i "domku" ale mi się program popitolił i wszystko diabli wzięli, nic to wiosna się rozkręca będą nowe . Na razie patrzę na ceny materiałów i włosy mi się jeżą .......na plecach, masakra . Ale trzeba być twardym nie miętkim Zdrówka Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 21.04.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Dobre, dobre Witaj Grzesiu z miasta Łodzi. Pozdrawiam z Podlasia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 21.04.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 cześć Grzesiu intrygę uknułęś przednią - gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 21.04.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Witam również Grzesia,nieżle to sobie wymysliłes,już myslałam,że tu jakas afera się kręci Już wyobrażam sobie Twoją działkę,z tego co piszesz jest cudna Pozdrawiam Chciałem Wam pokazać parę fotek działeczki i "domku" ale mi się program popitolił i wszystko diabli wzięli, nic to wiosna się rozkręca będą nowe . Na razie patrzę na ceny materiałów i włosy mi się jeżą .......na plecach, masakra . Ale trzeba być twardym nie miętkim Zdrówka Grzegorz Grześ mi też się włosy jeżą (/chwala ci panie,że nie na plecach) Może jednak uda ci się wkleic zdj ecia dzialki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 22.04.2007 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Grzesiu wklej Stelce tą działkę - nie daj się prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiozłodzi 22.04.2007 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Grzesiu wklej Stelce tą działkę - nie daj się prosić Sebek, dla Stelki z tego co widzę, to ja bym....i jeszcze więcej, .....niż tylko zdjęcia...ale czekam na trochę wolnego, no i będzie ładniej bo się trochę zazieleni...trawka ma się rozumieć no bo ja się zrumieniłem . Może to ta wiosna tak działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts