Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIE LUBIĘ WAS :(

Recommended Posts

Fajnie że tak miło mnie witacie, czuję się zobowiązany i popiszę trochę więcej, no i wrzucę fotkę klocka, którego kupiłem. Jak tak dalej pójdzie to czym tą budowę skończę to parapetówka wyjdzie na 100 osób, ale co tam raz się żyje możecie czuć się zaproszeni :D.

Zdrówka

Grzegorz

• Odpowiedzi 106
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję, czuję się zaproszony. Ty również na parapetówkę do "komturii" :D

Fajnie że tak miło mnie witacie, czuję się zobowiązany i popiszę trochę więcej, no i wrzucę fotkę klocka, którego kupiłem. Jak tak dalej pójdzie to czym tą budowę skończę to parapetówka wyjdzie na 100 osób, ale co tam raz się żyje możecie czuć się zaproszeni :D.

Zdrówka

Grzegorz

Coś skromniutka ta parapetówka :lol:

I ja też witam w klubie :wink:

Na początku mojego bytowania tu, też sporo czytałam,oglądałam i mało się odzywałam - rozkręcac się zaczęłam znacznie później - jak już dom byl wybudowany :wink:

A co do nicka...ja przeczytałam grzesio słodzi czyli, ze tak na opak będzie się nabijał ze stosunków niby tu panujących :wink: :roll: :lol:

Czy ja też mogę się wkręcić na parapeta ?

słuchaj no kolego. kto dał ci prawo włazić z buciorami na to forum? wydaje ci się, że jak bedziesz taki oryginalny to wszyscy cie polubią? i dobrze ci sie wydaje :wink: . pozdrawiam

Aż mi w oczach pociemniało czym doczytałem do końca :o :evil: , ale już jestem spokojny :D :wink:

Załatwiłeś mnie moją własną bronią :D

I ja też witam w klubie :wink:

Na początku mojego bytowania tu, też sporo czytałam,oglądałam i mało się odzywałam - rozkręcac się zaczęłam znacznie później - jak już dom byl wybudowany :wink:

A co do nicka...ja przeczytałam grzesio słodzi czyli, ze tak na opak będzie się nabijał ze stosunków niby tu panujących :wink: :roll: :lol:

Czy ja też mogę się wkręcić na parapeta ?

PENIE ŻE TAK !!! :D :D :D . Zwłaszcza z taką buzią....anioła :D :oops:

widze grzesio ze dorobiles sie avatara :o

musze powiedziec , ze niezbyt ciekawy :roll: :wink:

zelijka , ciebie tez nie da sie lubiec 8) :wink:

Gdzieś Cię wcześniej przeoczyłem :oops:

Awatarek tymczasowy może kiedyś swoją paszczę wstawię, ale u Ciebie też wdzianko bez zmian, może teraz z przodu byś się pokazała 8).

Zwłaszcza z taką buzią....anioła

ogona na zdjęciu nie widać :wink: :lol:

Zapomniałaś, że czytam forum od dwóch lat i doskonale wiem, że ogonka ani rogów nie posiadasz, za to panowie na twój temat prawie poematy pisali :D .

Gratuluję, ślicznej dzidzi no i tatusiowi też gratuluję 8) :D .

Zdrówka. Grzegorz.

słuchaj no kolego. kto dał ci prawo włazić z buciorami na to forum? wydaje ci się, że jak bedziesz taki oryginalny to wszyscy cie polubią? i dobrze ci sie wydaje :wink: . pozdrawiam

Aż mi w oczach pociemniało czym doczytałem do końca :o :evil: , ale już jestem spokojny :D :wink:

Załatwiłeś mnie moją własną bronią :D

Powiem szczerze, że było to moim cichym zamiarem. Fajnie, że mi się udało. :wink:

Pozdro.

• 2 weeks później...
Witam również Grzesia,nieżle to sobie wymysliłes,już myslałam,że tu jakas afera się kręci :o

Już wyobrażam sobie Twoją działkę,z tego co piszesz jest cudna

Pozdrawiam

Chciałem Wam pokazać parę fotek działeczki i "domku" ale mi się program popitolił i wszystko diabli wzięli, nic to wiosna się rozkręca będą nowe :D .

Na razie patrzę na ceny materiałów i włosy mi się jeżą .......na plecach, masakra :o .

Ale trzeba być twardym nie miętkim 8)

Zdrówka

Grzegorz

Witam również Grzesia,nieżle to sobie wymysliłes,już myslałam,że tu jakas afera się kręci :o

Już wyobrażam sobie Twoją działkę,z tego co piszesz jest cudna

Pozdrawiam

Chciałem Wam pokazać parę fotek działeczki i "domku" ale mi się program popitolił i wszystko diabli wzięli, nic to wiosna się rozkręca będą nowe :D .

Na razie patrzę na ceny materiałów i włosy mi się jeżą .......na plecach, masakra :o .

Ale trzeba być twardym nie miętkim 8)

Zdrówka

Grzegorz

Grześ mi też się włosy jeżą (/chwala ci panie,że nie na plecach)

Może jednak uda ci się wkleic zdj ecia dzialki?

Grzesiu wklej Stelce tą działkę - nie daj się prosić :D

Sebek, dla Stelki z tego co widzę, to ja bym....i jeszcze więcej, .....niż tylko zdjęcia...ale czekam na trochę wolnego, no i będzie ładniej bo się trochę zazieleni...trawka ma się rozumieć :D no bo ja się zrumieniłem :oops:. Może to ta wiosna tak działa :D :oops: