Krupiarz 30.03.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Potrzebuję glazurnika. W zasadzie na już. Sytuacja standard. Umówiona ekipa nawaliła. Jako że jestem na finiszu budowy, wiem że nie jest łatwo, że najczęściej trochę się czeka na fachowców, ale być może ktoś podzieli się namiarami (lub zechce się podjąć pracy) na fachowców, którzy mają jakieś "okienko", którzy zrobiliby robotę w rozsądnm terminie (lub w ogóle na takich którzy mogliby robotę zrobić). Za wszelkie namiary z góry dziekuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Norbertus 01.04.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witam.Proszę napisać na mój adres mail'owy o jaki zakres chodzi i czy jest możliwość zakwaterowania dla dwóch osób w pobliżu miejsca budowy, lub w jej miejscu? Prowadzę firmę remontowo- wykończeniową.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krupiarz 02.04.2007 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Poszło na e-mail. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 03.04.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Ekipa super szybka i znająca się na rzeczy. tel. +48 880-95-46-42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krupiarz 03.04.2007 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Dzięki,ale czy myślisz że ta ekipa operuje też w okolicach W-wy? (bo widzę, że nadajesz z Bydgoszczy). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 03.04.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Dzięki, ale czy myślisz że ta ekipa operuje też w okolicach W-wy? (bo widzę, że nadajesz z Bydgoszczy). Pozdrawiam Witam. Wiem, że niedawno robili wykończenia w kilku kancelariach adwokackich w Warszawie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 03.04.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Dzwoniłeś?Przyjadą do Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts