Monka81 30.03.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witam No właśnie mam buty z jasnej cienkiej skórki, ale strasznie się porysowały i pobrudziły i nijak nie mogę się tego pozbyć. Na początku próbowałam to zmyc ale efekt był opłakany, wyglądają jeszcze gorzej . Czy ktoś zna sposób na doprowadzenie ich do jako takiego wyglądu? Słyszałam że można posamrować kremem nivea, ale jeszcze tego nie próbowałam bo się trochę boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maly_dziobek 11.04.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Można kremem Ale on tylko nawilży i natłuści, podobnie jak pasta bezbarwna. Rys już nie usuniesz, bo pewnie zdarła się zewnętrzna powłoka. Ja kiedyś ratowałam adidasy zasmarowując białą kredą lub plakatówką (wcierałam palcem) Z daleka nie było widać rys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monka81 16.04.2007 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Tak już smarowałam kremem i nie ma efektu ale dzięki za radę . Buty chyba pójdą jednak na straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts