Gość 13.06.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Mam pytanie. Jaką wysokość mają drzwi wewnętrzne? Spotkałem już wymiary 203,5 cm do 207 cm. Murarz wylewający posadzki nie wie, jak dużo miejsca zostawić! Na początku myślałem, że to i tak ma małe znaczenie, bo być może robi się te drzwi na wymiar, ale już sam nie wiem.Drugie pytanie - czy tynkarze zostawiali u Was nieobrobione kawałki muru przy futrynach?Dzięki za odpowiedzi.Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.06.2003 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 u mnie tynkarze tez tak zostawili...i podejrzewam u wszystich tak jest..nigdzie nie widzialam obrobionych z trzech stron otworów drzwiowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 13.06.2003 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 A ja mam otwory do sufitu. Beda drzwi z naswietlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 14.06.2003 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 Doki,Elektrycy Cię przeklną - nie będą mieli jak prowadzić przewodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 14.06.2003 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 Doki, Elektrycy Cię przeklną - nie będą mieli jak prowadzić przewodów. Nie przeklinali. Przewody prowadzi sie po podlodze, pod wylewkami i juz dawno leza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 Mariusz1. to drzwi docina sie do wysokości posadzki - murarz ma prawidłową grubosc posadzki zrobić( niezaleznie ile trzeba będzie skrócić drzwi)2. o ile oscieżnice sa osadzone - szpalety powinny byc otynkowane (najczęsciej metalowe osadza sie w trakcie murowania) o ile ościęznice dopiero zamierzesz osadzać tynkarz prawidłowo nie otynkował oscieży pozdro brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts