dobrzykowice 13.06.2003 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 mialbym malą prosbę do redakcji; znana wiekszości yemiolka od jakiegoś czasu nie pojawia się na forum z braku dostępu do internetu. ostatnio rozmawialem z nia telefonicznie; biedaczka siedzi sama (jaro pracuje) calymi dniami w nowo wybudowanym domu z dzieciarami i trochę jest jej przykro że wszyscy o niej zapomnieli. W ramach wroclawskiej postaramy sie z nią spotkać, ale czy nie znalazlaby się i dla niej jakaś redakcyjna torba na dowód, ze o niej nie zapomnieliśmy ? Taki gest z pewnością sprawilaby radość dziewczynie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 14.06.2003 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 A ja się zastanawiałam co z Yemiołką. Pozdrów ją przy okazji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 ja tez przyłaczam sie do pozdrowien dla Yemiołki... Teska ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mc 20.06.2003 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Myślę,że nikt o niej nie zapomniał.A za dziennik należy się jej redakcyjny Nobel,albo inny Oskar,a nie pusta torba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 20.06.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Też ją pozdrawiam i życzę hartu ducha (samotne siedzenie z dzieciakami go wymaga, szczególnie jak się nie ma "piaskownicowej grupy wsparcia"). Kasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 28.06.2003 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 yemiołka DOMOWNIK FORUM (min. 500) Yemiolka!!! Witaj!!! To ja dziuba siedzę pod Tobą i dyndasz mi się nad biurkiem w pracy!!! u, cholerka. poczułam się nieswojo... a Ty Dziuba jaka jesteś płeć? Żeńska!!! a to dobrze, nie rzucę w Ciebie drewniakiem... dobrzykowice pozdrów yemiolke ode mnie - miło wspomnieć sympatyczne przekomarzanki yemiolki z dziubą... odgrzebałem dla przypomnienia ... pozdrowka sku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 30.06.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 My też odczuwamy brak Yemiołki na Forum. Może torba i nowy kubek Muratora coś tu pomoże. Oczywiście przyznajemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 29.08.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 ooooooooooooooooooooooo, jak miło! zastosowałam sposób Franusia z wyszukiwaniem "yemio", no i proszę jak się przydał! kłaniam się nisko, niedługo powracam i będę Was gnębić złośliwościami! pozdrówka i dzięki.............!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 29.08.2003 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 jak milo yemiolka wraca z niebytu !!!!! Mam nadzieję że bez problemu odnajdziesz się na forum, jakby nie bylo troszkę sie tutaj zmienilo a zaleglości masz że ho ho ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 31.08.2003 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2003 Witaj Yemiołko Czekaliśmy cierpliwie na Twój powrót i się doczekalismy!!! Mam nadzieję, że rozkosze życia rodzinnego nastroiły Cię twórczo na opis dalszych dziejów historii z betoniarki rodem. Teraz to już pewno będzie cała historia Rodu Yemiołkowego Pozdrowionka i serdeczności z ziemi łódzkiej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts