Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W natłoku domowych obowiązków zapomniałam o zaglądaniu do ulubionych dzienników :oops:

Za to czekają na mnie cudowne zdjęcia i jeszcze wspanialsze wieści znajduję!!!

U nas stara zasada, że nowy dom to nowy potomek także się sprawdziła - i taraz nasz rozkoszniak słodko śpi z siostrzyczką w swoich łóżeczkach :wink:

Gratuluję Wam z całego serca - macie jeden z najładniejszych domków na FM i teraz będziecie mieli nowego członka rodziny - CUDOWNIE !!!

gratulacje!!!!!

achhhhhh chyba będziesz najszczęśliwszą osobą na świecie w drugiej połowie roku :) piękny dom, urocze maleństwo i życzę, żeby jeszcze zdrowie Was nieopuszczało

:o :o :o :o :o

Jasiu ! Gratuluję rozpoczęcia najwspanialszej przygody jaką może przeżyć kobieta. To najwspanialsze uczucie, kiedy czujesz pod sercem swoje maleństwo. Dbaj o siebie i ciesz się każdą chwilą. :D :D :D Trzymam za Was kciuki. Buziaki :D

aż mi się łezka w oku zakręciła od tych serdeczności... :)

bardzo Wam dziękuję! :D

na początku miałam mocne mdłości i właściwie jeszcze teraz (19 tydzień) chwilami zapachy na mnie źle działają, ale jest o niebo lepiej :)

już wraz z drugim trymestrem wstąpiła we mnie nowa energia a wraz z wiosną to chyba będę góry przenosić :wink:

ogólnie jest ok, nadal pracuję a myślę, że przy tak serdecznych życzeniach i tylu pozytywnych przekazach od Was, będzie jeszcze lepiej :D

pozdrawiam Was bardzo bardzo! :D

No teraz przed Tobą najmilszy okres

potem będzie grawitacja przeszkadzała :lol:

ciesz się wiosną a z tym przenoszeniem gór to proszę nie przesadzać :wink:

Jasia ależ się cieszę, cudowna nowina! Ja to zawsze lubię takie dobre wieści. Serdecznie Wam gratuluję! Wszystkiego, wszystkiego najlepszego na ten nowy, cudowny czas. Pozdrawiam przeserdecznie Ciebie i twój Brzusio:).

L.

No teraz przed Tobą najmilszy okres

potem będzie grawitacja przeszkadzała :lol:

ciesz się wiosną a z tym przenoszeniem gór to proszę nie przesadzać :wink:

jest miło, jest :D

i tyle brzuchów dookoła! :D

Jasia ależ się cieszę, cudowna nowina! Ja to zawsze lubię takie dobre wieści. Serdecznie Wam gratuluję! Wszystkiego, wszystkiego najlepszego na ten nowy, cudowny czas. Pozdrawiam przeserdecznie Ciebie i twój Brzusio:).

L.

Lidex, dzięki wielkie! :D

Brzusio już się wyłania, nawet Mati już dostrzegł, że coś tu nie tak :wink:

powoli jest uświadamiany :)

A ja jak zwykle dowiaduję się ostatnia :-? .

Jasiu i Jasiowy Mężu, gratuluję Wam i życzę dużo zdrowia przyszłej mamusi :D .

eee tam Kasia, jaka tam ostatnia... :wink:

dziękujemy bardzo za gratulacje i życzenia! :D

Mati też dziękuje :wink: