Jasia 07.09.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 gratuluje Jasiu gracie Miko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.09.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Jasiu, jaka ślicznota! Gratulacje dziękuję Aga warto było się natrudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.09.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Jasia, Zawsze Tobie wszystko tak ładnie wychodzi I córa i wnętrza Moje gratulacje.Oczywiście przede wszystkim gratuluję córy, ale reszta też niczego sobie Bardzo lubię tu do was zaglądać. no wiesz Zuber, Ojciec trochę pomógł, Matka Natura trochę pomogła i jakos nam się udało Tośkę na ludzi wyprowadzić zobaczymy jak nam dalej pójdzie oby coraz lepiej dzięki za miłe słowa i za miłą wizytę pozdrowionka wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.09.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Jaka przesłodka gwiazdeczka Nie ujmując nic mamusi, córcia będzie ozdobą Cybulkowego Domu. Z całego serca gratulacje! P.S. Pachnie napewno bosko Buziaki w małe piętki wielkie dzięki Iwuś! no właśnie, Cybulkowy DOM już nie może istnieć bez Tosi wkomponowała się w niego wyśmienicie, napełniła zapachem (boskim, a jakże! ) i śpiewem ( ) i sprawiła, że jest nam tu jeszcze lepiej uściski dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.09.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witaj Jasia mam pytanko czy do umywalki z Ikei kupowaliście również baterię z Ikei czy pasują również inne??? My mamy już kupione hansgrohe i się zastanawiam czy będą pasowały? A tak w ogóle to wnętrza sliczne i przytulne. GRATULUJĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwkowo_Mi 09.09.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Wróciłam po wakacyjnym urwaniu głowy na łamy FM ....... a tu......... takie cudowne maleństwo mnie przywitało. Gratuluję ogromnie !!! Życzę samych spokojnych radosnych rodzinnych chwil !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 10.09.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Uściski dla Tosi i mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.09.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Jasia zamówiłam tynk lekko szary mam nadzieję że nie zwariuje do przyszłego tygodnia martwię się ciągle czy kolor bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.09.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Jasia przepraszam, że przegapiłam tak ważny dla Was moment No głupio mi strasznie..... wybaczysz ? Gratulacje Nawet nie wiesz jak z Tosinkowego zamieszkania się cieszę i .... zazdroszczę pieruńsko. Pozdrów rodzinkę w komplecie Trzymajcie się szczęściarze ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.09.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Jasiu! Dziś sobie tak myślę: "Kurczę przecież jasia była w ciąży... czy ona czasem już nie powinna była rodzić No refleks mam niesamowity, co? Jedyne co mam na swoje usprawiedliwienie to brak internetu pod koniec czerwca, przez cały lipiec, sierpień i pierwsze dni września Dlatego dopiero teraz SERDECZNE GRATULACJE Z OKAZJI NARODZIN TOSI !!!!!!!!!!!! ps. ile razy patrzę na moje białe płyteczki, myślę o TOBIE! pozdrawiam i wyściskaj córeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.09.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witaj Jasia mam pytanko czy do umywalki z Ikei kupowaliście również baterię z Ikei czy pasują również inne??? My mamy już kupione hansgrohe i się zastanawiam czy będą pasowały? A tak w ogóle to wnętrza sliczne i przytulne. GRATULUJĘ!!! Witaj Justyna_m! baterię do umywalki kupowaliśmy gdzie indziej, pasuje bez problemu, jeśli chodzi o montaż ale jeśli przy Twojej jest zbyt krótka wylewka to może się okazać, że mycie rąk nie jest zbyt wygodne - nasza jest ok, choć mogłaby być trochę dłuższa dzięki za wizytę i pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.09.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Wróciłam po wakacyjnym urwaniu głowy na łamy FM ....... a tu......... takie cudowne maleństwo mnie przywitało. Gratuluję ogromnie !!! Życzę samych spokojnych radosnych rodzinnych chwil !!!!!!! dzięki wielkie Oliwkowo_Mi! jest dość spokojnie , bardzo radośnie i zdecydowanie rodzinnie! pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.09.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Uściski dla Tosi i mamusi dziękujemy bardzo bardzo Amonite! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.09.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Jasia zamówiłam tynk lekko szary mam nadzieję że nie zwariuje do przyszłego tygodnia martwię się ciągle czy kolor bedzie ok nie było mnie tu, żeby Ci powiedzieć, że na pewno będzie ok, ale widzę u Ciebie, że i tak się sprawdziło - bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.09.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Jasia przepraszam, że przegapiłam tak ważny dla Was moment No głupio mi strasznie..... wybaczysz ? Gratulacje Nawet nie wiesz jak z Tosinkowego zamieszkania się cieszę i .... zazdroszczę pieruńsko. Pozdrów rodzinkę w komplecie Trzymajcie się szczęściarze ciepło. spoko YreQ, nawet nie wiesz jak z Twojej wizyty się cieszę! dzięki wielkie za gratulacje! nie zazdrość tylko bądź dobrej myśli! mam nadzieję, że u Ciebie też wszystko ok! pozdrawiam Cię przeserdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.09.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Jasiu! Dziś sobie tak myślę: "Kurczę przecież jasia była w ciąży... czy ona czasem już nie powinna była rodzić No refleks mam niesamowity, co? Jedyne co mam na swoje usprawiedliwienie to brak internetu pod koniec czerwca, przez cały lipiec, sierpień i pierwsze dni września Dlatego dopiero teraz SERDECZNE GRATULACJE Z OKAZJI NARODZIN TOSI !!!!!!!!!!!! ps. ile razy patrzę na moje białe płyteczki, myślę o TOBIE! pozdrawiam i wyściskaj córeczkę hej Nelli! no wiesz, mi jest bardzo miło, że o mnie w ogóle pamiętasz choć doczytałam, że masz ku temu powody dziękuję ślicznie za gratulacje i pozdrawiam Cię serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 28.09.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Jasiu! Przepraszam, ze spóźnione - ale przeogromne gratulacje z okazji narodzin ślicznej córuni!!! Niech Wam sie zdrowo chowa w nowym domku! Buziaki Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.09.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 hej Anulkaa! dziękuję Ci bardzo! widziałam kilka zdjęć z Twojego domu, ale chętnie obejrzałabym więcej, bo bardzo mi się podobało - gdzie mogę znaleźć te niepublikowane? pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 29.09.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 29.09.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Jasiu bardzo serdecznie gratuluję! Życzę dużo zdrówka dla Ciebie, Tosi i całej Rodzinki! Spóźnione, ale z całego serdca gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts