aniawmuratorze 11.10.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Trzymam za Ciebie kciuki na kiedy masz termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.10.2010 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Trzymam za Ciebie kciuki na kiedy masz termin? dzięki muszę mieć cesarkę zanim rozpoczną się skurcze, więc jeśli do najbliższego piątku nic się nie zacznie dziać to właśnie w piątek nasza Cybulka pojawi się na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka Wojtko 11.10.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 (edytowane) Życzę powodzenia. Trzymaj się. Co za emocje! Teraz musisz dokupić drug fotelik, albo małą kanapkę, bo średnia dzidzia pewnie tak łatwo nie odda mamy nowemu lokatorowi. Ale ja to mówię z własnego doświadczenia. Nie potrafiłam zapalić w swoich dzieciach miłości do spania we własnych łóżkach, stosowanie bajerów dekoratorskich też nie pomogło. Miękkiego ciałka mamy żaden mebelek nie zastąpi. Pa, serdecznie pozdrawiam. Edytowane 11 Października 2010 przez Agnieszka Wojtko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.10.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 dzięki Tosię przeniosłam jakiś miesiąc temu do pokoju Matika - dostała nowe, większe łóżeczko (które będzie można potem przerobić na tapczanik) i muszę powiedzieć, że przenosiny odbyły się właściwie bezproblemowo i Tosia i Mati zaakceptowali swoje towarzystwo oczywiście w ich pokoju pojawił się też nowy fotel (ektorp jennylund), na którym karmię Tosię nowy Cybulek będzie spał z nami w pokoju, w łóżeczku odziedziczonym po Tosi, a właściwie po Matiku a właściwie po Jordanie (bratanku mojego Męża) a tak naprawdę to po moim Mężu, bo to jego łóżeczko, które sam odnowił jak miał się urodzić Matik moje dzieciaki bez problemu zasypiają w swoich łóżeczkach i mam nadzieję, że to się nie zmieni, chociaż powiem szczerze, że bardzo jestem ciekawa jak Tosia zareaguje na nowego lokatora - mamy małe dzieci w rodzinie i miewałam je przy Tosi na rękach, ale wiadomo, co innego mieć takiego 24h/dobę - na szczęście mój Sebastian ma bardzo dobry kontakt z dziećmi, więc myślę, że we dwójkę damy sobie radę z trójeczką, zwłaszcza w czasie przygotowań do nocy oj, będzie się działo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.10.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 No to do piątku Maleńki Bedzie wszystko dobrze Jasiu chociaż na forum to Ty sobie nie zajrzysz jak będziesz miała doła to się ze szpadlem wybiorę na odsiecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.10.2010 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Jasi trzymam kciuki. Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.10.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 chociaż sroda to też ładny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.10.2010 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 no środa też a już na pewno trzynastego, to byłby dobry dzień wczoraj mój Tata miał urodziny i spekulowaliśmy czy uda się Cybulkom z następną trzynastką (Tosia jest z 13 ) ale póki co spokój dzięki wielkie za kciuki, liczę na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.10.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Mamy piątek cały dzień kciuki były zaciśnięte Jasiu za Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.10.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Ucałuj Maluszka Jasiu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.10.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Jasiu, trzymaj sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 18.10.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Ja także czekam z niecierpliwością na to maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BROMBA07 22.10.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 lato powoli mija, ale mija radośnie, bo dzieci już o to dbają w Cybulkowym DOMu wielkich zmian nie ma, wszystko to spowodowane zastojem finansowym, ale jest nadzieja na poprawę (w najbliższej pięciolatce ), więc jesteśmy dobrej myśli trochę więcej zmian w ogrodzie, ale nie są one jakieś spektakularne - przede wszystkim skorzystaliśmy z płodów ziemi uzyskanych z warzywniaka oraz doczekaliśmy się kiełkującego trawnika (Sebastian kilkakrotnie oczyszczał teren pod trawnik, bo zarastał szybko, a pogoda nie sprzyjała sadzeniu) za to życie ciągle nam się zmienia i kształtuje w nowe formy, bowiem już niebawem (za jakiś miesiąc) do Cybulkowego DOMu wkroczy kolejna Cybulka oj, będzie się działo!!! tak więc na stanie Tygodnika niewiele nowych zdjęć, ale kilka mogę pokazać trawnik przed i obecnie: http://i56.tinypic.com/2nltld3.jpg http://i54.tinypic.com/30cvdzq.jpg ławeczka przed DOMem : http://images43.fotosik.pl/335/087085e396a90a43med.jpg a w środku barierka na górze (wykonana własnoręcznie przez Sebastiana), coby Tosia nie próbowała samodzielnie schodzić po schodach http://images50.fotosik.pl/336/e6d5098a700b64f6med.jpg http://images47.fotosik.pl/335/fb1b7af50145077cmed.jpg Tynk na domku - jaki to jest p.Jasiu czy mozna coś blizej. Bardzo ładny. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 23.10.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Jasiu co u was?Czy już mamy przesyłać GRATULACJE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.11.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Jasia mogłabyś czubek nosa wystawić zza sterty pieluch Dużo zdrówka dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.11.2010 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 już jestem u nas świetnie dzięki wielkie za kciuki i pamięć! pozdrawiam wszystkich serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.11.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 nic nie wiedziałam:jawdrop: nic do mnie nie docierało:jawdrop: gratulacje:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.11.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Jasiu, wielkie gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 12.11.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 malutki jest prześliczny - zresztą rodzeństwo też słodzitkie GRATULACJE !!! Jesteś dzielną mamą ja czasem przy dwójce mam ochotę wystrzelić się w kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka Wojtko 14.11.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Gratulacje! Mały przepiękny! Jaka śliczna, pogodna gromadka. Życzę siły, radości i wiele sposobności by podrzemać w ciągu dnia. Wspaniale trafiliście z pobudowaniem domu. Wasze dzieci mają wiele przestrzeni i ogród właśnie wtedy, gdy tego potrzebują najbardziej. trzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts