martaibartek 28.11.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Och Jasiu jak fajnie, że się odezwałaś Jak dzieciaczki? Co w domku nowego? Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.12.2012 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 hej Marto! dzieciaczki świetnie, rosną, rozrabiają, roztkliwiają w DOMu trochę nowości, ale o tym rozpiszę się (mam nadzieję ) niebawem Pozdrawiam bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.12.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 juz zaraz bedziemy slac nastepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.12.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Tzn słać następne życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.12.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.12.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 http://img502.imageshack.us/img502/2761/33399091.jpg Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Ci szczerze Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei By spełniło się choć jedno z twoich marzeń Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń! Antosia, Jasiek, Marta i Bartek ze Stańczykowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.12.2012 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Dziewczęta, dziekuję bardzo za życzenia ! Dla Was również, wszystkiego co najlepsze na te Radosne Święta! I ani jednego pechowego dnia w 2013 roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia? Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie? Dlaczego śpiewamy kolędy? Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa. Dlatego, żeby podawać sobie ręce. Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie. Dlatego, żeby sobie przebaczać. ks. Jan Twardowski Radości i pokoju płynących z tego, że Bóg, narodzony w Betlejem, KOCHA NAS. A także codziennej odpowiedzi na tę MIŁOŚĆ w Waszych szczerych i otwartych sercach w Nowym Roku 2013 życzą, a także dziękują za okazaną pomoc i wsparcie: Aleksandra, Paweł, Julia, Mikołaj Gaża - NELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 30.01.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Witaj Droga Jasiu, sto lat Cię nie czytałam Jak u Ciebie ? Jak Twoje szkraby? Pewnie już duuuże Człowiek jak się wybuduje to już nie ma czasu zaglądać na forum budowlane. Pozdrowionka i uściski Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.02.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ojacie! :-) faktycznie jakieś stolat! ostatnio nie ma u mnie nawet co czytać, bo moje pogróżki o uzupełnieniu Tygodnika już chyba nikogo nie przestraszą a szkraby duuuże, rosną rosną, tylko my się nie zmieniamy cieszę się, że do mnie zajrzałaś i że przemówiłaś! może mnie to zmobilizuje nareszcie? pozdrawiam bardzo bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 17.03.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Trafiłam tutaj szukając drzwi Fiord. Pamiętam że kiedyś tu byłam gdy się budowaliście. Piękny domek, pięknie urządzony, wszystko mi sie podoba.O drzwi i futryny już nie pytam, bo pisałaś że wszystko z nimi oki. Napisz tylko czy te do wiatrołapu w końcu reklamowaiście i zrobili coś z defektem?Z tarasem jak sie teraz okazuje mamy taki sam pomysł. Mój mąż wymyślił z palet, a mnie ten pomysł sie baaaardzo spodobał. Czy masz zdjęcia z momentu montażu palet? Jak je połączyliście żeby były stabilne? Widzę że na palety przybiliście deski? Czy można wiedzieć jakie to deski i jak się dzisiaj zachowują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.03.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, spokojnych, ciepłych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy życzy Nelli Sza z rodzinką http://img.superdomek.pl/zdjecia/artykuly1/3_3_1255548384.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 30.03.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.04.2013 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 dzięki Dziewczyny! i wesołego poświętach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 04.04.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Jasiu, pokaż co nowego/starego u Was...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.04.2013 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Trafiłam tutaj szukając drzwi Fiord. Pamiętam że kiedyś tu byłam gdy się budowaliście. Piękny domek, pięknie urządzony, wszystko mi sie podoba. O drzwi i futryny już nie pytam, bo pisałaś że wszystko z nimi oki. Napisz tylko czy te do wiatrołapu w końcu reklamowaiście i zrobili coś z defektem? Z tarasem jak sie teraz okazuje mamy taki sam pomysł. Mój mąż wymyślił z palet, a mnie ten pomysł sie baaaardzo spodobał. Czy masz zdjęcia z momentu montażu palet? Jak je połączyliście żeby były stabilne? Widzę że na palety przybiliście deski? Czy można wiedzieć jakie to deski i jak się dzisiaj zachowują? Witaj jeśli chodzi o drzwi do wiatrołapu to finalnie ich nie reklamowaliśmy - do tej pory nic się z nimi nie dzieje, defekty przestaliśmy dostrzegać jeśli chodzi o taras, to nie mam zdjęć z montażu - z tego, co pamiętam palety zostały ułożone obok siebie na ubitym podłożu a trzymają się dzięki przybitym płytom OSB (to nie są deski) - płyty mają się dobrze, jakoś nic się z nimi nie dzieje, użyliśmy płyt, bo zostały, gdy zrobiliśmy podbitkę na górze pozdrawiam i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.04.2013 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Jasiu, pokaż co nowego/starego u Was...! no wiem, miałam pokazać :-/ jakoś nie mogę się zebrać a zrobiliśmy łazienkę i sypialnie na górze, więc bardzo się postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 04.04.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Jasiu przydreptałam za Tobą od Ane3ki, po tym jak napisała że podziwia Twój domek musiałam od razu zajrzeć Od razu wpadło mi w oko kilka rzeczy i chciałam o nie zapytać, jeśli można.....? Mianowicie: - jaki macie model kozy i czy jest ona z popielnikiem? ROzumiem że komin macie ukryty w ścianie tak? - kuchnia, to Ikea czy zabudowa pod wymiar? - w międzyczasie doczytałam że drzwi to Fiordy Ale Wasze pociechy NAJfajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 24.05.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 witaj Ido2 koza to jotul, ale modelu nie pamiętam niestety - pytasz o popielnik, który się wyjmuje? takiego tu nie ma - po prostu wybiera się popiół bezpośrednio z dna kozy, że tak poetycko się wyrażę tak, komin jest w ścianie kuchnia to oczywiście ikea - stat i też myślę, że najfajniejsze w całym Cybulkowym DOMu jest jego "ruchome wyposażenie" :-) cała reszta to graty Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Na te Święta i nadchodzący Nowy Rok życzę Wam błogosławieństwa Bożego, zdrowia, pokoju w sercu, radości, cudowności.... Bądźcie szczęśliwi! http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/a074.gif Nelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts