Renka Grabow 02.02.2014 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 W Cybulkowym domku pięknie i coraz piękniej:-) Gratuluje artykułu, chętnie przeczytam o jednym z moich ulubionych domów na forum. Szkoda, że nie było w publikacji twojego zdjęcia kuchni - było takie ze słonecznikiem - białe meble, grafitowa ściana, popołudniowe światło i słonecznik. Jeżeli ja po takim czasie pamiętam to zdjęcie to Ikea powinna odkupić od Ciebie prawa autorskie i dać to zdjęcia na okładki swoich katalogów:-) Pozdrawiam i zajrzę za jakiś czas:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 19.02.2014 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 cześć Renka! cieszę się, że zajrzałaś i miło mi, że zapadłam Ci pozytywnie w pamięć jak widzę też próbujesz powrócić na łono FM ja nareszcie dodałam zdjęcia górnej łazienki a za chwilę miną dwa lata odkąd jest zrobiona mam jeszcze kilka innych przedawnionych nowości i ciekawam bardzo czy tym razem uda mi się je zamieścić pozdrawiam Cię bardzo i do napisania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.03.2014 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Jasiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Łazienka wyszła cudnie! Jak dobrze, że zamieściłaś zdjęcia, Znów jesteś moją inspiracją. Chyba odgapię śliczne płyteczki. Właśnie szukam małych kosteczek. Kolor szalenie mi się podoba i zazdroszczę pobabciowych mebelków Jak dobrze, że jesteś! Całuski dla wszystkich Cybulek, a szczególnie tych najmniejszych Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 11.03.2014 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Jasiu i ja się ciesze, że wróciłaś Łazienka wyszła ślicznie! ale mi się podoba! super!!!! a jak dzieciaczki? moc buziaków dla wszystkich Cybulek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.04.2014 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Jasiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Łazienka wyszła cudnie! Jak dobrze, że zamieściłaś zdjęcia, Znów jesteś moją inspiracją. Chyba odgapię śliczne płyteczki. Właśnie szukam małych kosteczek. Kolor szalenie mi się podoba i zazdroszczę pobabciowych mebelków Jak dobrze, że jesteś! Całuski dla wszystkich Cybulek, a szczególnie tych najmniejszych Pozdrawiam! witaj Nelli! dzięki za miłe słowa i całuski! cieszę się też, że mogę inspirować, płytki są naprawdę urocze śledzę oczywiście Twoje poczynania i niecierpliwie czekam na rozwój wypadków! Pozdrowionka! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.04.2014 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Jasiu i ja się ciesze, że wróciłaś Łazienka wyszła ślicznie! ale mi się podoba! super!!!! a jak dzieciaczki? moc buziaków dla wszystkich Cybulek :) hej Marta(ibartek) ! fajnie, że Ci się podoba moje powroty, jak widać, nieregularne dzieciaczki, dziękuję, dobrze, choć jakoś za szybko rosną odwiedziłam Twój dziennik i widzę, że nie próżnujesz - kuchenka miodzio a uszyte jedzonko rewelacyjne! pozdrawiam bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 07.04.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Jasiu dziękuję Co do dzieci to fakt, czas tak szybko leci, że aż żal,że za chwilę będą już zbuntowanymi nastolatkami, a nie rozbrykanymi maluchami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 19.04.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Jasiu, Jasieńko... Twoja łazienka wyszła obłędnie. Chyba się w niej zakochałam.Napisz bardzo proszę co masz na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 19.04.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.05.2014 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Jasiu, Jasieńko... Twoja łazienka wyszła obłędnie. Chyba się w niej zakochałam. Napisz bardzo proszę co masz na podłodze. hej Ane3ka nie wiedziałam, że nasza łazienka może wzbudzać aż takie uczucia my oczywiście też jesteśmy w niej zakochani, ale to przecież 'nasze dziecko' na podłodze jest drewnopodobny paradyż - woodentic pozdrawiam serdecznie i jeszcze za życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 25.11.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Łazienka piękna i cała w "cybulkowym" stylu - bezpretensjonalnym i naturalnym. Jestem fanką tego stylu od dawna:-) W oczekiwaniu na następne nowości będę zaglądać od czasu do czasu:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 23.12.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.03.2016 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Jeju, Ane3ka1 dziękuję za życzenia świąteczne ładne rzeczy, ładne rzeczy, moja frekwencja tu jest żenująca :-/ nie wiem nawet czy jest sens obiecywać poprawę, bo ciężko mi się zmobilizować... ale nie traćmy nadziei pozdrawiam bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.03.2016 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Łazienka piękna i cała w "cybulkowym" stylu - bezpretensjonalnym i naturalnym. Jestem fanką tego stylu od dawna:-) W oczekiwaniu na następne nowości będę zaglądać od czasu do czasu:-) dzięki Renka, cieszę się bardzo, że Ci się podoba odpowiadam po półtora roku, przegięcie... :-/ w łazience pojawiły się te dwa odnowione pobabcine mebelki (wodniarka doczekała się wstawienia dopiero przed tygodniem), więc może je tu niebawem pokażę? sama sobie nie wierzę, jak się domyślasz... pozdrawiam bardzo bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts