Jasia 06.11.2007 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Zakrzewianko, masz na myśli dach w emblemacie? dom chcę mieć, żeby w nim mieszkać - nie będę się przejmować jakąś rysą czy plamą nadmiernie... ale z tą dachówką to daliśmy ciała - kupiliśmy niby korzystnie - a teraz objawiają się te korzyści... tak czy siak, powoli mi przechodzi... i, moja droga, dziękuję Ci bardzo bardzo za życzliwość i pozytywne nastawienie do mojego dachu - może to go zmieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 hej dawno mnie nie było a tu takie zmiany pięknie a dachówka jest ładna a te z plamkami wymienią i będzie ok a co następne bedzie robione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.11.2007 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 no cześć Mikopiko! następna radosna pocieszycielka! dzięki... właśnie Sebastian miał pytać czy wymienią, ale mam wątpliwości, bo one wszystkie przykręcane są... następne będą tynki, potem instalacje i tyle wiem na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.11.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Będzie dobrze Pędzisz twardo do przodu. Trzymam kciukasy, a prasowanie leży . Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.11.2007 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 czyli należy opracować metodę jednoczesnego trzymacia kciuków i prasowania...? wiem, Ty trzymasz a mąż prasuje... dzięki YreQ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.11.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 wiem, Ty trzymasz a mąż prasuje... Jasia a Ty tak masz, czy podobnie jak ja marzysz tylko o tym Nie powiem.... ułatwiłoby mi to życie i budowanie z Wami... Pozdrawiam cieplutko i zdrówka syneczkowi życzę - bo wirusy szybko mutują, dzieciaczki chorują, moja wychodzi obecnie z anginy a ja z siebie , bo to już 3 antybiotyk......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.11.2007 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 YreQ, pytasz o prasowanie? mój Sebastian sam sobie prasuje generalnie nie robimy tego na zapas, tylko w miarę potrzeb Wam też dużo zdrówka! Mati trochę kasłał, ale już mu przechodzi. A ona sam CHODZI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.11.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 YreQ, pytasz o prasowanie? mój Sebastian sam sobie prasuje generalnie nie robimy tego na zapas, tylko w miarę potrzeb Wam też dużo zdrówka! Mati trochę kasłał, ale już mu przechodzi. A ona sam CHODZI! Jasia szczęściaro - gratuluję prasującego męża i chodzącego już synusia. Ale to radośc jak dziecko pierwsze kroki stawia, a potem już całkiem fajnie w chodzeniu sobie poczynia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.11.2007 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 YreQ, pytasz o prasowanie? mój Sebastian sam sobie prasuje generalnie nie robimy tego na zapas, tylko w miarę potrzeb Wam też dużo zdrówka! Mati trochę kasłał, ale już mu przechodzi. A ona sam CHODZI! Jasia szczęściaro - gratuluję prasującego męża i chodzącego już synusia. Ale to radośc jak dziecko pierwsze kroki stawia, a potem już całkiem fajnie w chodzeniu sobie poczynia. uwielbiam patrzeć jak Mati tupta! ta mała dupka w rajstopkach i kochane girunie są przecudowne! specjalnie nie zakładamy mu spodni w domu, żeby się napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.11.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 YreQ, pytasz o prasowanie? mój Sebastian sam sobie prasuje generalnie nie robimy tego na zapas, tylko w miarę potrzeb Wam też dużo zdrówka! Mati trochę kasłał, ale już mu przechodzi. A ona sam CHODZI! Jasia szczęściaro - gratuluję prasującego męża i chodzącego już synusia. Ale to radośc jak dziecko pierwsze kroki stawia, a potem już całkiem fajnie w chodzeniu sobie poczynia. uwielbiam patrzeć jak Mati tupta! ta mała dupka w rajstopkach i kochane girunie są przecudowne! specjalnie nie zakładamy mu spodni w domu, żeby się napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.11.2007 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 no co, Miko? przecież napisałam, że w rajstopkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 09.11.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Jasia, koza jest rewelacyjna A w sprawie dachówek jest coś nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.11.2007 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Jasia, koza jest rewelacyjna A w sprawie dachówek jest coś nowego? 1. nooo i wiesz, pomyślałam, że na piętrze postawimy sobie kozę w tym pokoju przechodnio-telewizorowym, który powstał po zlikwidowaniu antresoli najchętniej coś w tym stylu: http://www.zielinski.waw.pl/pics300/461.jpg 2. reklamacja w toku ale dowiedziałam się, że podobno po pocieraniu na mokro plamy schodzą... tylko kto będzie pocierał te, co leżą na dachu? pewnie... ja...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 09.11.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 i wiesz, pomyślałam, że na piętrze postawimy sobie kozę w tym pokoju przechodnio-telewizorowym, który powstał po zlikwidowaniu antresoli Popieram Też mi się podobają takie, nawet początkowo planowałam u siebie, ale teraz myślę o piecu kaflowym jednak. 2. reklamacja w toku ale dowiedziałam się, że podobno po pocieraniu na mokro plamy schodzą... tylko kto będzie pocierał te, co leżą na dachu? pewnie... ja...? No, musisz tylko się zaopatrzyć w odpowiedni sprzęt i do roboty Ale może zaproponujesz to producentowi i sprzedawcy tych dachówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.11.2007 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Ale może zaproponujesz to producentowi i sprzedawcy tych dachówek? jest to jedna z opcji podejrzewam, że złudna... ale jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.11.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 No Jasia robi się tam u Ciebie cacy, cacy Cholibka zauważam podobieństwa w naszych budowach - problem z dachówką u Was - problem z dachówką u nas U nas się skończyło dobrze więc u Ciebie też się tak skończy No i koza fajowa jest, chyba też sobie sprawimy i będziemy grzać w domu i na kawę jeździć No i okna po zerwaniu taśmy prezentują się cudownie. Jak to było? Ty orzech - my orzech Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.11.2007 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 cacy cacy powiadasz? :D no faktycznie, podobnie i dzięki za dachowe pocieszenie! i oknienne pochwały! a kozę polecam - Sebastian kupił garnuszek i wodę na kawę na ogniu zagotował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.11.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Jasia, a powiedz mi jak u Was będzie z odprowadzeniem scieków? Bo chyba kanalizy nie macie. Robicie szambo czy oczyszczalnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.11.2007 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 jak nie macie jak macie? cha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.11.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Macie??? Ale macie fajowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts