Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Tygodnik Jednak Budowy - Cybulkowy D O M

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

niemniej jednak proponuję zbiórkę surowców wtórnych w celu dozbierania do oczyszczalni :wink:
Że też ja o tym nie pomyślałam :roll: Wszystkie surowce podrzucam "zaprzyjaźnionemu" sąsiadowi, który cągle na na coś zbiera i uzbierać nie może :lol:

w tej sytuacji widzę jedno rozwiązanie - razem z sąsiadem wybudować wspólną oczyszczalnię, a jeśli się nie zgodzi to, w ramach rekompensaty za przekazane surowce wtórne, Waszą rurę kanalizacyjną podłączyć do jego szamba :wink: :lol: :D

Jasiulka, widzę że podbitkę robicie z OSB....że też ja na to nie wpadłam :oops: Aaaa...taśmy z okien pościągaj wszystkie, niestety z czasem odklejają się coraz trudniej, a na słońcu wulkanizują (co Tobie ze względu na porę roku raczej nie grozi) :wink:

cha 8)

ale tak serio to z tą płytą to wstępne rozwiązanie - będzie podbitka, albo póki co płyta zostanie pomalowana na odpowiedni brąz :)

a taśmy pościągam :) - pierwszy raz jak się za to zabrałam to się okazało, że panowie od okien zabrali ze sobą klamkę budowlaną, którą to wcześniej byli przywieźli :roll:, więc pozdejmowałam wewnątrz na parterze; potem przywieźliśmy klamkę, ale miałam mało czasu i tylko część zdjęłam :roll: ; póki co nic się z nią nie dzieje, zdejmę jak tynkarze zakończą działalność :)

PS. :D Majania! :D nareszcie! :D

Zasypalo was tam? Mam nadzieje, ze nie i uda wam sie skonczyc dachoweczke na czas ;) Bardzo ladny projekt domu - bedzie mi bardzo milo zobaczyc wnetrza - jak juz przejdziecie "najgorsze" ;) trzymam kciuki

Lipowa Panienko, serdecznie witam w Wielkopolsce i w cybulkowych progach! :D

nie zasypało nas... raczej zalało... i zawiało... :wink:

dekarz ostatnio stękał, że nie wie, czy da radę przed zimą skończyć, ale mam nadzieję, że się tylko droczył... :roll:

dzięki za kciuki, zapraszam w dalszym ciągu, może kiedyś te urządzone wnętrza pokażę :roll: :) - niech już tylko minie to "najgorsze"! :wink:

:D pozdrowionka! :D