Jasia 12.11.2007 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 no ba! a Wy na co się zdecydowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.11.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Planujemy oczyszczalnię, ale życie (czyt. brak kasy ) może zmienić nasze plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.11.2007 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 odpowiednio duże szambo też nie jest złym rozwiązaniem przynajmniej na początku niemniej jednak proponuję zbiórkę surowców wtórnych w celu dozbierania do oczyszczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.11.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 niemniej jednak proponuję zbiórkę surowców wtórnych w celu dozbierania do oczyszczalni Że też ja o tym nie pomyślałam Wszystkie surowce podrzucam "zaprzyjaźnionemu" sąsiadowi, który cągle na na coś zbiera i uzbierać nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 12.11.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Jasiulka, widzę że podbitkę robicie z OSB....że też ja na to nie wpadłam Aaaa...taśmy z okien pościągaj wszystkie, niestety z czasem odklejają się coraz trudniej, a na słońcu wulkanizują (co Tobie ze względu na porę roku raczej nie grozi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 12.11.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Chciałam nowe fotki zobaczyć, a tu dziś mi się tylko czerwone iksy wyświetlają, Muszę wpaść później Za to teraz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.11.2007 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 niemniej jednak proponuję zbiórkę surowców wtórnych w celu dozbierania do oczyszczalni Że też ja o tym nie pomyślałam Wszystkie surowce podrzucam "zaprzyjaźnionemu" sąsiadowi, który cągle na na coś zbiera i uzbierać nie może w tej sytuacji widzę jedno rozwiązanie - razem z sąsiadem wybudować wspólną oczyszczalnię, a jeśli się nie zgodzi to, w ramach rekompensaty za przekazane surowce wtórne, Waszą rurę kanalizacyjną podłączyć do jego szamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.11.2007 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Jasiulka, widzę że podbitkę robicie z OSB....że też ja na to nie wpadłam Aaaa...taśmy z okien pościągaj wszystkie, niestety z czasem odklejają się coraz trudniej, a na słońcu wulkanizują (co Tobie ze względu na porę roku raczej nie grozi) cha ale tak serio to z tą płytą to wstępne rozwiązanie - będzie podbitka, albo póki co płyta zostanie pomalowana na odpowiedni brąz a taśmy pościągam - pierwszy raz jak się za to zabrałam to się okazało, że panowie od okien zabrali ze sobą klamkę budowlaną, którą to wcześniej byli przywieźli , więc pozdejmowałam wewnątrz na parterze; potem przywieźliśmy klamkę, ale miałam mało czasu i tylko część zdjęłam ; póki co nic się z nią nie dzieje, zdejmę jak tynkarze zakończą działalność PS. Majania! nareszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.11.2007 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Amonite, iksy?! a to skandal! w ramach rekompensaty mam coś dla Ciebie tutaj i jak? widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 13.11.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Jasiu chyba te przebarwienia spłynęły? czy moxe pokazałaś na zdjęciu inną stronę? dach prezentuje się pięknie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.11.2007 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 na zdjęciu inna strona plamy jeszcze nie spłynęły, ale podobno po pocieraniu schodzą... teraz trzeba znaleźć kogoś kto będzie pocierał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 13.11.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Znajdzie się, znajdzie.... I do pocierania... ja ostatnio lizałam kształtki dachowe, bo nie wiedzialam, czy to odprysk, czy brud . To był jednak brud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 15.11.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Zasypalo was tam? Mam nadzieje, ze nie i uda wam sie skonczyc dachoweczke na czas Bardzo ladny projekt domu - bedzie mi bardzo milo zobaczyc wnetrza - jak juz przejdziecie "najgorsze" trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 19.11.2007 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Znajdzie się, znajdzie.... I do pocierania... ja ostatnio lizałam kształtki dachowe, bo nie wiedzialam, czy to odprysk, czy brud . To był jednak brud nie wiem, co gorsze... i nie odpowiedziałaś mi dlaczego macie dwa kolory na dachu?! a jak są one rozmieszczone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 19.11.2007 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Zasypalo was tam? Mam nadzieje, ze nie i uda wam sie skonczyc dachoweczke na czas Bardzo ladny projekt domu - bedzie mi bardzo milo zobaczyc wnetrza - jak juz przejdziecie "najgorsze" trzymam kciuki Lipowa Panienko, serdecznie witam w Wielkopolsce i w cybulkowych progach! nie zasypało nas... raczej zalało... i zawiało... dekarz ostatnio stękał, że nie wie, czy da radę przed zimą skończyć, ale mam nadzieję, że się tylko droczył... dzięki za kciuki, zapraszam w dalszym ciągu, może kiedyś te urządzone wnętrza pokażę - niech już tylko minie to "najgorsze"! pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 19.11.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Jaśka, lampa stylowa ...i oczywiście gratuluję kolejnego etapu. Po tynkach to już, już prawie można sie wprowadzać ...no i teraz się dopiero zacznie...wybieranie, kombinowanie, projektowanie wnętrz..brrrryyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 19.11.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Wow ja też w sprawie lampy ! Znalazłem nawet na necie, gdzie można je kupić. Fragment opisu " ultranowoczesny zwis punktowy, w zimnym futurystycznym stylu...." Czekam na dalsze designerskie perełki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.11.2007 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Majania, Ciasteczkowy cieszę się, że Wam moja lampa przypadła do gustu mnie zachwyciły haczyk i pętelka kolejna propozycja dziś w Tygodniku z tym wybieraniem, kombinowaniem, projektowaniem wnętrz... powoli zaczynam i powiem szczerze, że faktycznie brrrryyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 20.11.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Eeee Jasia, nie próżnujesz widzę Ale masz fajnie, że już tynki kładziesz. Idziesz ku końcowi A lampa jest boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.11.2007 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 no dzieje się, dzieje! oby szybciej ten koniec budowy, bo nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam... Be dzisiaj przyprawił mnie prawie o apopleksję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts