Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Tygodnik Jednak Budowy - Cybulkowy D O M

Recommended Posts

jasia, teraz trafiłam dopiero do wszego dziennika. Piekniy domek!!! i po lustrze i drzwiach widze pokrewna duszę co do wykoćzenia wnetrz. tez myślę o bialych drzwiach Polskone albo tych które ty pomakzujesz albo taki z dwoma wytłoczeniami że tak powiem.

Mimo, początkowych obsuw i tak tempo macie super!!!!! Kiedy plan przeprowadzkowy???

Wrzucam was do ulubionych dzienników i będe monitorować postępy :))

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mamamatinka, witam u nas! :D

dziękujemy za odwiedziny i zgadzamy się na monitoring :wink: 8)

w najbliższym czasie planuję dłuższą wizytę u Was w dzienniku :)

ciekawam bardzo, co nam z tego wykańczania wnętrz wyjdzie...? i chętnie zobaczę w jaki sposób Ty zagospodarujesz przestrzeń z białymi drzwiami :wink:

przeprowadzkę planujemy na lato, ale się zbytnio nie nastawiamy na konkretny termin, żeby się niepotrzebnie nie stresować :roll:

Piękny dach, piekny dom!!! a boje z budowlańcami niedługo będziesz wspominac jako anegdotę na spotkaniu towarzyskim - mam tak z moimi już wybudowanymi znajomymi i to mnie pociesza... Jeśli twój dziennik to tygodnik to mój powinien nazywać się kwartalnik :lol: Ponury żart, sorry...

Wycieczka po domu mi równiez bardzo sie podobało i poprosze o powtórkę gdy już coś przybędzie. Powodzenia!!!

U mnie Jasiu odliczanie do powrotu, wesela i poszukiwanie balustrady do domku ... w miedzyczasie nerwosolek bo kuchnia jest spar... i zaden stolarz nie chce podjac sie jej naprawy :evil: Czekam na Twoje opowiesci :wink:

czyli bardzo życiowe sprawy :wink: zwłaszcza wesele! gratuluję! :D

a kuchnia, to jakaś poważna sprawa? u Ciebie na zdjęciach wygląda bardzo ładnie...? :)

Piękny dach, piekny dom!!! a boje z budowlańcami niedługo będziesz wspominac jako anegdotę na spotkaniu towarzyskim - mam tak z moimi już wybudowanymi znajomymi i to mnie pociesza... Jeśli twój dziennik to tygodnik to mój powinien nazywać się kwartalnik :lol: Ponury żart, sorry...

Wycieczka po domu mi równiez bardzo sie podobało i poprosze o powtórkę gdy już coś przybędzie. Powodzenia!!!

dziękujemy za komplementy :wink: i serdecznie witamy w Tygodniku! :D

z tym kwartalnikiem to chyba trochę na wyrost, co? złożę Ci niebawem wizytę i skontroluję :wink: postępy prac...

już dawno stwierdziłam, że niewskazane jest sugerowanie się innymi jeśli chodzi o postępy prac - zbędne mi palpitacje serca - wolę miło się rozczarować niż się łudzić :roll:

miło mi, że wycieczka przypadła Ci do gustu - na pewno będzie wyprodukowany sikłel :wink: , mam nadzieję, że jeszcze tego roku :)

Witaj Celt! :D

w Tygodniku jestem oszczędna, dlatego wydaje się, że nie było tak źle... :roll: :wink:

:):)

Mrowino koło Rokietnicy - mój post nr 2 :D

Za szybko chyba czytalem ;) albo zmeczony bylem.

bardzo dziękuję za życzenia! oby w całości i szybko się spełniły... :roll:

i... nawzajem? (gdzie-jak-kiedy?) :D

Gdzie - w Kruszewni kolo Swarzedza. Patrz mapka w dzienniku

Jak - z generalnym wykonawca, firma Alta Investment (nie narzekam a wrecz przeciwnie jestem zadowolony ze wspolpracy). Buduje z porothermu

Kiedy - wystartowalismy z budowa we wrzesniu a planujemy zakonczyc w pazdzierniku. Teraz stoi stan surowy otwarty.

Jasia jak jestem do Tyłu z czytaniem Twojego dziennika :( Tak mi przykro :( Powiadomienia nie przychodziły więc myślałam, że u Ciebie nic się nie dzieje. A tu teraz zaglądam i własnym oczom nie wierzę :o Ale tam tempo się zawrotne zrobiło. Brawo http://forum.tkk.pl/engine/images/smiles/clapping.gif

Zazroszczę Ci troszkę, bo u mnie daleko w polu :(

Pozdrawiam i obiecuję poprawę w czytaniu ;)

hej Olu!

no stęskniłam się tu trochę za Tobą... :) więc fajnie, że jesteś :)

przed świętami się działo a teraz schnie, może w lutym ruszy znowu :)

oczywiście w międzyczasie trwa burza mózgów i może coś z tego będzie pozytywnego :wink:

i wiesz, z tymi powiadomieniami jest tak, że żeby komp zaliczył Ci odwiedziny musisz być zalogowana :)

Hop, hop dzielna kobieto, pędziwiatrko, torpedo z nuklearnym doładowaniem - o matko jedyna, przy tym tempie jeszcze zdołasz do "jajecznych" Świąt się wprowadzić- myśl zatem gdzie Krzysiowi niespodzianki i zajączki pochować. Cieszę się, że już tak fajnie macie - prysznic też mi się podoba :wink:

Hop, hop dzielna kobieto, pędziwiatrko, torpedo z nuklearnym doładowaniem - o matko jedyna, przy tym tempie jeszcze zdołasz do "jajecznych" Świąt się wprowadzić- myśl zatem gdzie Krzysiowi niespodzianki i zajączki pochować. Cieszę się, że już tak fajnie macie - prysznic też mi się podoba :wink:

hop, hop YreQ! :D

przy pędziwiatrko wymiękłam, daję słowo! re-we-la-cyj-nie Ci to wyszło, baaardzo mi się podoba! :wink: :D

do "jajecznych" pewnie nie, bo mi podłogi i tynki nie chcą schnąć odpowiednio szybko :roll: ale nie ustajemy w wysiłkach!

a któremu Krzysiowi niespodzianki mam chować, temu od Oli? :wink: mój Robaczek to Mateusz, hihi :)

Jasiu

pozdrawiam serdecznie i podziwiam piękny domek!

Trzymam kciuki za postępy prac. Oby teraz ruszyły z kopyta! Jak tam wybory podłogowo - łazienkowe?

hej Zakrzewianko! :D

dzięki za kciuki - i odwzajemniam! jak u Ciebie prace postępują? napisz proszę! :)

z kopyta to myślę, że w lutym lub nawet dopiero w marcu - facet od podłóg się wypowie jak długo jeszcze musi schnąć to będziemy wiedzieć :roll:

podłogi już mniej więcej wiemy w jakich kolorach - trudniej jednak zdecydować, które płytki i panele konkretnie :roll:

łazienka najprawdopodobniej biała (jako baza), ale jeszcze ostatecznej decyzji nie ma - na pewno coś tam pokażę gdy już podejmiemy decyzję, tylko kiedy :roll:

pozdrowionka wielkie! :D

U nas stan surowy otwarty - a dziś założyłam nawet galerię (Żukówka :wink: ).

Stwierdziłam, że z dziennikiem - a nawet tygodnikiem - może być problem.

Umawiamy fachowców od tynków, elewacji, posadzki. Ruszamy w kwietniu (mam nadzieję). Na razie każą nam zamawiać jakieś niebotyczne ilości materiałów (palety cementu, żwir na tony - chyba całą Dąbrowę wykupimy :wink: )

a któremu Krzysiowi niespodzianki mam chować, temu od Oli? :wink: mój Robaczek to Mateusz, hihi :)

Oj :oops: to będzie zadyma jak Ola to przeczyta - bo dlaczego Yreqowi zapadł jej mąż Krzyś w pamięci ? :roll:

Przepraszam - oczywiście, że o szkraba Mateusza mi chodziło - nie powinnam siadać do komputera w imieniny przy czerwonym :lol: