mamamatinka 10.01.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 jasia, teraz trafiłam dopiero do wszego dziennika. Piekniy domek!!! i po lustrze i drzwiach widze pokrewna duszę co do wykoćzenia wnetrz. tez myślę o bialych drzwiach Polskone albo tych które ty pomakzujesz albo taki z dwoma wytłoczeniami że tak powiem. Mimo, początkowych obsuw i tak tempo macie super!!!!! Kiedy plan przeprowadzkowy??? Wrzucam was do ulubionych dzienników i będe monitorować postępy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.01.2008 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Mamamatinka, witam u nas! dziękujemy za odwiedziny i zgadzamy się na monitoring w najbliższym czasie planuję dłuższą wizytę u Was w dzienniku ciekawam bardzo, co nam z tego wykańczania wnętrz wyjdzie...? i chętnie zobaczę w jaki sposób Ty zagospodarujesz przestrzeń z białymi drzwiami przeprowadzkę planujemy na lato, ale się zbytnio nie nastawiamy na konkretny termin, żeby się niepotrzebnie nie stresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.01.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 słupek graniczny a, taki ładny niebieski to mu zdjęcie zrobiłam http://images28.fotosik.pl/138/c9c4c51a97008ed5.jpg Słupek ŚLICZNY ja miałem taki tylko srebrny ale mi go tjaktor rozjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 17.01.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Jasia! Ta wycieczka po Twoim nowym domku mnie wykonczyla - lzy mi sie laly non stop - masz swietna narracje = bardzo prosze wiecej takich opisow - ju mejt maj dej, fenks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.01.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Hej Lipowa Panienko! cieszę się bardzo, że Ci się wycieczka podobała! mimo iż słowo wykończyła mogłoby sugerować coś innego a co u Ciebie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 18.01.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 U mnie Jasiu odliczanie do powrotu, wesela i poszukiwanie balustrady do domku ... w miedzyczasie nerwosolek bo kuchnia jest spar... i zaden stolarz nie chce podjac sie jej naprawy Czekam na Twoje opowiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 18.01.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Piękny dach, piekny dom!!! a boje z budowlańcami niedługo będziesz wspominac jako anegdotę na spotkaniu towarzyskim - mam tak z moimi już wybudowanymi znajomymi i to mnie pociesza... Jeśli twój dziennik to tygodnik to mój powinien nazywać się kwartalnik Ponury żart, sorry... Wycieczka po domu mi równiez bardzo sie podobało i poprosze o powtórkę gdy już coś przybędzie. Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.01.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 U mnie Jasiu odliczanie do powrotu, wesela i poszukiwanie balustrady do domku ... w miedzyczasie nerwosolek bo kuchnia jest spar... i zaden stolarz nie chce podjac sie jej naprawy Czekam na Twoje opowiesci czyli bardzo życiowe sprawy zwłaszcza wesele! gratuluję! a kuchnia, to jakaś poważna sprawa? u Ciebie na zdjęciach wygląda bardzo ładnie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.01.2008 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Piękny dach, piekny dom!!! a boje z budowlańcami niedługo będziesz wspominac jako anegdotę na spotkaniu towarzyskim - mam tak z moimi już wybudowanymi znajomymi i to mnie pociesza... Jeśli twój dziennik to tygodnik to mój powinien nazywać się kwartalnik Ponury żart, sorry... Wycieczka po domu mi równiez bardzo sie podobało i poprosze o powtórkę gdy już coś przybędzie. Powodzenia!!! dziękujemy za komplementy i serdecznie witamy w Tygodniku! z tym kwartalnikiem to chyba trochę na wyrost, co? złożę Ci niebawem wizytę i skontroluję postępy prac... już dawno stwierdziłam, że niewskazane jest sugerowanie się innymi jeśli chodzi o postępy prac - zbędne mi palpitacje serca - wolę miło się rozczarować niż się łudzić miło mi, że wycieczka przypadła Ci do gustu - na pewno będzie wyprodukowany sikłel , mam nadzieję, że jeszcze tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 21.01.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Witaj Celt! w Tygodniku jestem oszczędna, dlatego wydaje się, że nie było tak źle... :) Mrowino koło Rokietnicy - mój post nr 2 Za szybko chyba czytalem albo zmeczony bylem. bardzo dziękuję za życzenia! oby w całości i szybko się spełniły... i... nawzajem? (gdzie-jak-kiedy?) Gdzie - w Kruszewni kolo Swarzedza. Patrz mapka w dzienniku Jak - z generalnym wykonawca, firma Alta Investment (nie narzekam a wrecz przeciwnie jestem zadowolony ze wspolpracy). Buduje z porothermu Kiedy - wystartowalismy z budowa we wrzesniu a planujemy zakonczyc w pazdzierniku. Teraz stoi stan surowy otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 21.01.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Jasia jak jestem do Tyłu z czytaniem Twojego dziennika Tak mi przykro Powiadomienia nie przychodziły więc myślałam, że u Ciebie nic się nie dzieje. A tu teraz zaglądam i własnym oczom nie wierzę Ale tam tempo się zawrotne zrobiło. Brawo http://forum.tkk.pl/engine/images/smiles/clapping.gif Zazroszczę Ci troszkę, bo u mnie daleko w polu Pozdrawiam i obiecuję poprawę w czytaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.01.2008 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 hej Olu! no stęskniłam się tu trochę za Tobą... więc fajnie, że jesteś przed świętami się działo a teraz schnie, może w lutym ruszy znowu oczywiście w międzyczasie trwa burza mózgów i może coś z tego będzie pozytywnego i wiesz, z tymi powiadomieniami jest tak, że żeby komp zaliczył Ci odwiedziny musisz być zalogowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.01.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Hop, hop dzielna kobieto, pędziwiatrko, torpedo z nuklearnym doładowaniem - o matko jedyna, przy tym tempie jeszcze zdołasz do "jajecznych" Świąt się wprowadzić- myśl zatem gdzie Krzysiowi niespodzianki i zajączki pochować. Cieszę się, że już tak fajnie macie - prysznic też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 21.01.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Jasiu pozdrawiam serdecznie i podziwiam piękny domek! Trzymam kciuki za postępy prac. Oby teraz ruszyły z kopyta! Jak tam wybory podłogowo - łazienkowe? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.01.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Hop, hop dzielna kobieto, pędziwiatrko, torpedo z nuklearnym doładowaniem - o matko jedyna, przy tym tempie jeszcze zdołasz do "jajecznych" Świąt się wprowadzić- myśl zatem gdzie Krzysiowi niespodzianki i zajączki pochować. Cieszę się, że już tak fajnie macie - prysznic też mi się podoba hop, hop YreQ! przy pędziwiatrko wymiękłam, daję słowo! re-we-la-cyj-nie Ci to wyszło, baaardzo mi się podoba! do "jajecznych" pewnie nie, bo mi podłogi i tynki nie chcą schnąć odpowiednio szybko ale nie ustajemy w wysiłkach! a któremu Krzysiowi niespodzianki mam chować, temu od Oli? mój Robaczek to Mateusz, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.01.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Jasiu pozdrawiam serdecznie i podziwiam piękny domek! Trzymam kciuki za postępy prac. Oby teraz ruszyły z kopyta! Jak tam wybory podłogowo - łazienkowe? hej Zakrzewianko! dzięki za kciuki - i odwzajemniam! jak u Ciebie prace postępują? napisz proszę! z kopyta to myślę, że w lutym lub nawet dopiero w marcu - facet od podłóg się wypowie jak długo jeszcze musi schnąć to będziemy wiedzieć podłogi już mniej więcej wiemy w jakich kolorach - trudniej jednak zdecydować, które płytki i panele konkretnie łazienka najprawdopodobniej biała (jako baza), ale jeszcze ostatecznej decyzji nie ma - na pewno coś tam pokażę gdy już podejmiemy decyzję, tylko kiedy pozdrowionka wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 21.01.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 U nas stan surowy otwarty - a dziś założyłam nawet galerię (Żukówka ). Stwierdziłam, że z dziennikiem - a nawet tygodnikiem - może być problem. Umawiamy fachowców od tynków, elewacji, posadzki. Ruszamy w kwietniu (mam nadzieję). Na razie każą nam zamawiać jakieś niebotyczne ilości materiałów (palety cementu, żwir na tony - chyba całą Dąbrowę wykupimy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.01.2008 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 stan surowy otwarty - czyli dach nad głową już macie galerię już odwiedziłam - dobra decyzja, żeby ją założyć! nie zauważyłam jednak, żeby dach był jakiś dwukolorowy? kiedyś o tym mówiłaś, o co chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 22.01.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Na samym froncie jakiś dziwny odcień się pojawił - ale widać to tylko z kalenicy - więc się nie przejmuję. Połowicy nawet nie powiedziałam, po co ma się stresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.01.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 a któremu Krzysiowi niespodzianki mam chować, temu od Oli? mój Robaczek to Mateusz, hihi Oj to będzie zadyma jak Ola to przeczyta - bo dlaczego Yreqowi zapadł jej mąż Krzyś w pamięci ? Przepraszam - oczywiście, że o szkraba Mateusza mi chodziło - nie powinnam siadać do komputera w imieniny przy czerwonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts