YreQ 22.01.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 hop, hop YreQ! przy pędziwiatrko wymiękłam, daję słowo! re-we-la-cyj-nie Ci to wyszło, baaardzo mi się podoba! też żeński "odpowiednik" mi się ...... po napisaniu .... spodobał - to jak z "psycholożką" Bo poza tym, to tempo macie imponujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.01.2008 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Zakrzewianka - dobrze mówisz! chłopa nie ma co stresować, tym bardziej, że oni inaczej kolory widzą i pewnie nic by nie zauważył YreQ! (z tym czerwonym...) imponujące tempo spada, ale spoko - najważniejsze, że do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.01.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 A powiedz mi jeszcze jak w końcu rozwiążecie sprawę słupów drewnianych ?..... pukałam, nikogo nie było, więc sama przeleciałam się po waszym domu - chciałam podpatrzeć - dawali jakieś siatki pod tynk w tych miejscach? drewno było dodatkowo impregnowane .... zastanawiam się jak to u siebie zrobić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 22.01.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 a któremu Krzysiowi niespodzianki mam chować, temu od Oli? mój Robaczek to Mateusz, hihi Oj to będzie zadyma jak Ola to przeczyta - bo dlaczego Yreqowi zapadł jej mąż Krzyś w pamięci ? Przepraszam - oczywiście, że o szkraba Mateusza mi chodziło - nie powinnam siadać do komputera w imieniny przy czerwonym No przeczytałam właśnie, oj oj oj YreQ i tu paluszkiem Ci grożę Ale wybaczam ze względu na czerwone i przy okazji życzenia składam Bizusy dla Ciebie http://forum.tkk.pl/engine/images/smiles/kisstogether.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.01.2008 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 A powiedz mi jeszcze jak w końcu rozwiążecie sprawę słupów drewnianych ?..... pukałam, nikogo nie było, więc sama przeleciałam się po waszym domu - chciałam podpatrzeć - dawali jakieś siatki pod tynk w tych miejscach? drewno było dodatkowo impregnowane .... zastanawiam się jak to u siebie zrobić ... cholipka, security nie dzwonili... o słupach zadecydowaliśmy, że będą wystawać, więc właściwie żadne nie były tynkowane - na te, które nie wystają ze ścian będą nałożone dodatkowe belki między ścianą dochodzącą do belki a samą belką jest pianka do uszczelniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.01.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 też byłam zdziwiona, że alarm nie wyje U nas jest ta sama sytuacja- już o tym wcześniej ze sobą pisałyśmy (słupy) Zastanawiałam się co ze stykiem słup i ściana - u nas wzmocnili to na gwoździe i płytki.... Też tak mam , że z jednej strony słup nad tynk będzie wystawał a z drugiej przez tynk ... trochę będzie cofnięty no i te słupy mam na klatce schodowej i choć miały pozostać widoczne, to akurat w tym miejscu pomysłu na nie .... nie mam absolutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 24.01.2008 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 YreQ, może Twoi budowlańcy będą mieli pomysła, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.01.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 YreQ, może Twoi budowlańcy będą mieli pomysła, co? SIUR - coraz częściej kołacze mi się w głowie "umiesz liczyć , licz na siebie" .... zatem czekam na oświecenie własnego umysłu........ lub też "artystę od wykńczeniówki z wizją ...." Podejście inwestorka - "zrobi się , nie my pierwsi i nie ostatni ze słupami drewnianymi " Zatem Pan od wykończeniówki ma przyjść w poniedziałek ... z żoną.... ONA z inwestorkiem będą oglądać nasze mieszkanie - bo szukają do kupienia.......a ja z JEJ MĘŻEM będziemy debatować nad wykończeniem mojego domu ..... ciekawe co z tej kombinacji wyjdzie .... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 24.01.2008 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 hmm... pewnie ten tego... same korzyści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 24.01.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Jasiu zaglądam i czekam na postępy Kiedy wkracza kolejna ekipa? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.02.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Jasia ja też zaczynam rozglądać się za kafelkami- czyli chwilowo przeglądam internet. Masz już coś na oku - ja mniej... więcej....z naciskiem na mniej.Póki co zmroziła mnie cena za robociznę - kafle , panele i ocieplenie dachu plus malowanie................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 02.02.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 No to ja też się dołączę. Też sobie podglądam tu i tam płytki różnych maści, ale żeby się na coś zdecydować to nie taka prosta sprawa. Tyle tego jest i potem człowiek stoi przed tymi płytkami i patrzy jak wół na malowane wrota i ogarnia go całkowite zaćmienie. Ja przynajmniej tak mam, nie wiem jak Wy dziewczyny Jednym mogę się pochwalić, już mam wybrane płytki do wiatrołapu, holu i kuchni. Wszędzie będę miała takie same, gres polerowany mejd in chiniol Teraz tylko muszę isc i nakupać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 02.02.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 ja też mam zaćmienie - ale do łazienki górnej ogólnodostępnej zdecyduję się na Paradyża "bambus" właśnie zaczęłam robić projekt, ale czas jechać do elektryka. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 02.02.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Yreq Bambus był na mojej liście na m-cu II, na I była Fascia Cao czy jakoś tak Ale to było w zeszłym roku i teraz już mi się jakoś mniej widzi Sama już nie wiem. A po ile kupujesz Bambusa? Bo może też go wezmę pod uwagę do górnej łazienki. Sorry Jasia za te dyskusje u Ciebie. Ale Ty na pewno się nie pogniewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.02.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Jasia a co z kafelkami u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.02.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 ............. w ogóle ......... co u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.02.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 hej Dziewczyny! oczywiście, że się nie gniewam u nas w sprawie płytek wszelkiej maści, jeszcze żadnych decyzji nie ma, ostatnio byliśmy coś odglądać jakieś dwa tygodnie temu... między innymi dlatego, że przez ostatni tydzień byłam w delegacji - konsultowałam wystrój wnętrz domów we Francji stąd ta cisza u mnie facet od płytek coś trudno dostępny się zrobił w tym tygodniu będziemy próbować podejmować jakieś decyzje, przynajmniej w sprawie terminu rozpoczęcia dalszych prac choć podłoga w kotłowni wciąż mokra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 20.02.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Jaśka, głowa do góry, bo już z górki... a płytki?? jak będziesz musiała to szybko decyzję podejmiesz...hihhi... (skąd ja to znam ). Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.02.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 dzięki Majania! coś ostatnio jakiś bezwład mamy Wy za to już na kartonach siedzicie... ale fajnie! może możesz kogoś polecić do ocieplenia poddasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.02.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Hej Jasia No z kafelkami to w pełni cię rozumiem tyle tego , ale jak polecisz to jak strzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts