majania 21.02.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 może możesz kogoś polecić do ocieplenia poddasza? Za bardzo Cię lubię, żeby polecić moją ekpię Wszystko szło pieknie i gładko dopóki nie poleciłam ich na forum... zostawili mnie i poszli na nową fuchę, choć u mnie zostawimi pełno niedorubek. Dlatego CZERWONA KARTKA ... i nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.02.2008 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Hej Jasia No z kafelkami to w pełni cię rozumiem tyle tego , ale jak polecisz to jak strzała no na to liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.02.2008 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 może możesz kogoś polecić do ocieplenia poddasza?Za bardzo Cię lubię, żeby polecić moją ekpię Wszystko szło pieknie i gładko dopóki nie poleciłam ich na forum... zostawili mnie i poszli na nową fuchę, choć u mnie zostawimi pełno niedorubek. Dlatego CZERWONA KARTKA ... i nie polecam. ale dziady!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 22.02.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Jaśka, ale masz superowy widoczek z domu. Mmmm tylko pozazdrościć, ja mam "troszkę" gorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.02.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Jasia, bardzo ladnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 25.02.2008 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 to tzw. widoczek kuchenny Ola, jaki gorszy?! pokaż może, co?! Dorbie, u Was też piknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 25.02.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Jasia, no właśnie nie ma za bardzo co pokazać tu sąsiad, tam sąsiad, dalej też sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 25.02.2008 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 czyli musicie jakieś duże drzewa posadzić, albo mur z fototapetą sobie zafundować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 29.02.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Mam nadzieję, że Cię ta ekipa nie wykończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.03.2008 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Mam nadzieję, że Cię ta ekipa nie wykończy widzę, że ta sama nadzieja nas ożywia...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.03.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Siemka Trzymam zatem kciuki co by wykańczająca była tylko do zakresu prac a nie oddziaływań na inwestorów. No i mocne "powodzenia" Ci wysyłam i w ogóle cieszę się , że do przodu u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.03.2008 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 wielkie dzięki YreQ! też nam się lepiej zrobiło - i nawet prawie już wybraliśmy płytki i panele, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.03.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 i nawet prawie już wybraliśmy płytki i panele, o! no to chwalimy się inwestorko, chwalimy pisz szybciorkiem co kładziecie - ja póki co katalog z komforu wzięłam ...oj podobają mi się niektóre panele i to nawet bardzo....ich cena znacznie mniej ale co tam - jeszcze przecież nie płacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 03.03.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 No Jasia szybko nam tu pisz co żeś wybrała bośmy ciekawe Ja też sobie wybieram, wybieram i wybieram...płytki do łazienek oglądając w necie, bo do sklepu mi nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.03.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dziewczynki, podkreślam, że to prawie wybrane poszukałam w necie i znalazłam jedną z podłóg - panele Krono Original dąb Montreal (jest jeszcze ciemniejsza propozycja, ale nie widzę jej na ich stronie) - panele mogą być lekko frezowane i wtedy podłoga robi wrażenie, że jest z desek http://www.maltatrading.pl/data/shop/8722_s.jpg mają tam też listwy przypodłogowe, które by mnie interesowały, z tym, że ja chcę białe, więc muszę się dowiedzieć czym to ewentualnie pomalować - widziałam już listwy z masy stryropianowej, ale dużo droższe - te kosztowałyby około 9 zł za metr http://www.maltatrading.pl/data/shop/listwy/k80_przypodlogowa_exc.jpg no i płytki na dół - Paradyż, Percy beige i grafit http://www.paradyz.com.pl/images/products/mini/002232.jpg http://www.paradyz.com.pl/images/products/mini/002233.jpg no nie wiem, może coś z tego wyniknie... na przykład... jakaś sensowna podłoga...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.03.2008 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 ja tu spieszę (wedle życzenia) z pisaniem i pokazywaniem a Wy nic?! aż tak źle? oj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 07.03.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Bardzo ładna podłoga będzie . My też wybraliśmy jasne płytki (a co tam.... trudno, będziemy sprzątać ). Schodki się pojawiają... To już poważna sprawa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.03.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 hej Zakrzewianko! chcemy dość ciemne deski, więc dobrze, żeby płytki były jasne - zależy mi na jakichś na nich maziajach, żeby brud było mniej widać no, ale jeszcze dumamy nad tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 08.03.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Rany!Jakie ty masz przestrzenie w tym domu! Chyba, że tak umiejętnie robisz zdjęcia Przepiękne są te okna. Muszę dokładnie doczytać, czy są to szprosy zewnętrzne czy wewnętrzne. Dom zapowida się bardzo interesująco, a ten zamglony wschód to poprostu moje klimaty. Już niedługo zaczynasz wykończeniówkę, więc bardzo chętnie będę Cię podpatrywać Pewnie gdzieś tam w połowie drogi się spotkamy. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.03.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 hej Iwuś! te przestrzenie nie takie znów wielkie - czym się nie przejmuję, bo niekoniecznie muszę słyszeć echo w domu o oknach już deliberowałyśmy na stronie 5 moich komentarzy pozdrowionka i trzymajcie się dzielnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts