pan od ciasteczek 21.04.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 I jak tam budowa ? Z tego co widzę to chociaż materiały macie. My musimy czekać przynajmniej do końca miesiąca na suporex ...grrrrr.... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.04.2007 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Ale z drugiej strony może lepiej trochę wolniej a dokładniej i bez błędów? Jakby się za bardzo spieszył to jeszcze jakąś fuszerkę mógłby zrobić. no właśnie, dlatego jeszcze u nas jest, bo robi dobrze (sprawdzał nasz znajomy inszpektor ) on chyba się spieszyć nie umie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.04.2007 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 I jak tam budowa ? Z tego co widzę to chociaż materiały macie. budowa ruszyła dziś po dwutygodniowej przerwie (inspekcja będzie - moja ) materiały czekają już od zeszłego roku! mam nadzieję, że nam ich nie świsną na dzień przed (tfu tfu!) a swoją drogą to z tymi materiałami niezła kicha - chyba szybciej byłoby samemu lepić cegły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.05.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 No to gratulacje Ruch do przodu ścigamy się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.05.2007 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 ścigamy się? Ty niedobra! Jeśli o nas chodzi to mamy tylko szanse w wyścigach na najpowolniejsze tempo budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 07.05.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.05.2007 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 i bardzo jestem ciekawa jak będzie wyglądał w całej okazałości Wasz domek. ja też... zwłaszcza z tym innym dachem... Powodzenia i pozdrowienia dla panów budujących a dziękuję, nie przekażę... nie zasłużyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 08.05.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 08.05.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Widząc na jakim już jesteście etapie otworzyłem flaszkię i zalewam się niczym wasz strop. Zdrowie Wasze oraz Be, De i tym podobych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.05.2007 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Jasiu jak u Was jest z wnętrzami? Sami urządzicie swoj dom czy zdacie się na pomoc architekta wnętrz??? widzę, że my kobiety o wnętrzach myślimy zanim jeszcze ściany powstaną... mniej więcej wiem czego chcę i mam już trochę klamotków (np. część mebli po cioci Inie, czyli z zeszłego wieku... ), więc z architektem wnętrz byłoby ciężko... to znaczy jemu ze mną... oczywiście cały czas mi się kotłuje w głowie, raz wymyślam to, raz tamto, ale uważam, że pewne sprawy można a nawet należy przemyśleć wcześniej, żeby potem nie mieć wielkich dylematów w sklepach żeby się zanadto nie rozpisywać (bo temat przepastny ) to powiem tylko o ogólnej mej wizji: dość ciemna podłoga(ciepły kolor drewna), kolory na ścianach (zieleń, oliwka, niebieski, pomarańczowy, ale też ecru i biel - zależnie od pomieszczenia rzecz jasna), okna orzech, drzwi i listwy przypodłogowe białe/ecru, meble wygodne i takie do pomieszkania a nie oglądania zobaczymy jak to będzie w rzeczywistości, jak przyjdzie wybierać i komponować poszczególne elementy... domyślam się, że też już sobie planujesz swoje wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.05.2007 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Widząc na jakim już jesteście etapie otworzyłem flaszkię i zalewam się niczym wasz strop. Zdrowie Wasze oraz Be, De i tym podobych Ciasteczkowy! nie zalewaj się jak nasz strop!!! przez 4 miesiące nie zdążysz! chociaż właściwie może to i lepiej... bezpieczniej dla zdrowia, bardziej prorodzinnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 09.05.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.05.2007 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 ... w salonie zrobimy podłogę z kamienia, gabinet - podłoga z dębu postarzanego, ciemnego, sypialnia nr 1 - dąb wybielany, sypialnia nr 2 - merbau - sypialnia nr3 - na razie nie wiem co będzie , widzę, że pokrycia podłogowe masz całkowicie opanowane nie wydaje Ci się, że jednak za dużo różności i mogą się ze sobą "gryźć"? my na dole będziemy mieli płytki w holu (częściowo) i kuchni (zastanawiam się jeszcze nad jadalnią) a w pozostałych pomieszczeniach taki sam kolor paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.05.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 coś się dzieje zmiana z B na D to chyba duży postęp i może prace wreszcie ruszą z kopyta Ale wiesz, podziwiam cię ja bym nie wytrzymała z takimi ludźmi Bądź dobrej myśli i trzymam mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 11.05.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Jasiu, a co z tą obsuwą czasową? Bedziesz dochodzić odsetek? Zleciesz dodatkwe prace w ramach umowy? Bo u mnie tez na bank się nie wyrobią - mają czas do 31 maja ... a przed nimi jeszcze 2/3 prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.05.2007 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Jasiu, a co z tą obsuwą czasową? Bedziesz dochodzić odsetek? Zleciesz dodatkwe prace w ramach umowy? Bo u mnie tez na bank się nie wyrobią - mają czas do 31 maja ... a przed nimi jeszcze 2/3 prac w umowie mamy zapisany koniec robót na październik 2007 - to w kosztorysie pan Be planował zakończenie na marzec (kosztorys jest co prawda załącznikiem do umowy, ale zakładamy, że daty w nim zawarte były jego pobożnym życzeniem...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.05.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 No to HURAAAA Ważne , że idzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 22.05.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Nie żebym się ścigał, ale was doganiam hehehe Wio , wio !!! Gdzie mój bacik ? (sorry czajnik mi się zagrzał w tym upale) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.05.2007 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 właśnie, następnym razem będąc na budowie muszę się dobrze rozejrzeć, może u nas też jakaś sąsiadka się opala i mi rozprasza chłopaków... poza tym Ty masz jakiś skromny totem a BeDe konia trojańskiego budują... i to dwustronnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.05.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 masz już strop czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts