Iwuś 11.03.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 I mnie się tak zdawało, ale to chyba jedynie świadczy o stałości moich uczuć do Twych okien Niezmiennie i nieustannie mnie zachwycają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.03.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 o kurtka! ja mam tylko nadzieję, że mnie też będą niezmiennie zachwycać przez najbliższe 50 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.03.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 No cudnie. Są schody, gości możesz przyjmować - tzn. jest po czym wejść. Ja wciąż czekam na swoje - a miały być robione ze ścianami - och magicy od siedmiu boleści....jak o nich sobie przypomnę ... brrrrrr. a kafelki ładne i listwy mi się podobają i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 14.03.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 No proszę ! To już bliżej niż dalej, no nie ? Pozdrawiam obserwując z ukrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 14.03.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Ale fantastycznie Coraz więcej dmku...A jak komfortowa można już odwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.03.2008 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 No cudnie. Są schody, gości możesz przyjmować - tzn. jest po czym wejść. Ja wciąż czekam na swoje - a miały być robione ze ścianami - och magicy od siedmiu boleści....jak o nich sobie przypomnę ... brrrrrr. a kafelki ładne i listwy mi się podobają i w ogóle oj YreQ, najlepiej sobie nie przypominać... sobie też to powtarzam pewnie, że gości mogę przyjmować! a widziałaś ten wieniec powitalny? wisi tam od Gwiazdki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.03.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 No proszę ! To już bliżej niż dalej, no nie ? Pozdrawiam obserwując z ukrycia ooo, Pan od ciasteczek!!! myślałam, że już tu nie zaglądasz! bo w Twoich komentarzach od grudnia czekam na jakieś dowody zamieszkania (i jak Ci?) bardzo nam bliżej i bardzo nam radośniej! pozdrawiam Cię serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.03.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Ale fantastycznie Coraz więcej dmku...A jak komfortowa można już odwiedzać a jakże, a jakże! jutro jadę sprawdzić, czy faktycznie komfortowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 17.03.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Bardzo przykro mi to stwierdzić, ale ja zdjęć nie widzę I pytam się dlaczego?? Chcialam pooglądać postępy prac a tu nie dano mi tego zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.03.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 fotosik nie dał?! a to niedobry! dostał opeer, więc powinien już być grzeczny! i jak, widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 17.03.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Nie wiem czy to tylko ja nie widzę?? No ciągle nie widzę, co wiecej nawet fotosika nie mogę odpalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.03.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 A ja widzę zdjęcia I muszę powiedzieć jesteśmy na podobnym etapie Parapety wybrane? A kiedy będziecie ocieplać zewnętrznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 18.03.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Jasiu toż to za chwilę będziesz mieszkać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.03.2008 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Nie wiem czy to tylko ja nie widzę?? No ciągle nie widzę, co wiecej nawet fotosika nie mogę odpalić no to nie wiem, co jest ale nie poddawaj się, ok? też tak kiedyś miałam a potem mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.03.2008 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 A ja widzę zdjęcia I muszę powiedzieć jesteśmy na podobnym etapie Parapety wybrane? A kiedy będziecie ocieplać zewnętrznie? gdzież tam Miko, na podobnym?! u Was już kominek prawie gotowy, płytki w gospodarczym, łazienki wybrane i kuchnia w toku i pewnie parę innych "różnic" parapety zewnętrzne wybrane - ceramiczne korzilius - seria vulcano a zewnętrznie będziemy ocieplać pewnie jakoś czerwiec-lipiec (o ile powiedzie się planowany obecnie skok na bank ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.03.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Jasiu toż to za chwilę będziesz mieszkać! noooo za jakieś cztery-pięć miesięcy? o ile oczywiście ten skok się uda a Wy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.03.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 wiesz..ja to myślę, że się wprowadzimy na św Bożego Narodzenia jak dobrze pójdzie My jutro będziemy wybierać zewn parapety i podbitkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 19.03.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Ja się uparlam na wrzesień. Generalnie jest plan wynajęcia mieszkania od października, więc stanę na głowie, żeby tak było... Tylko czy to coś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 19.03.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Jasia, no w końcu dzisiaj mi się udało zobaczyć fotki Muszę powiedzieć, że masz piękne schody wejściowe, fajnie, że tak troszkę osłonięte będą z jednej strony. Na pewno pięknie będzie się to prezentowało po obłozeniu klinkierem. Tylko uważaj, żeby po parapetówie nikt nie spadł z podestu Na ile masz kolankową? 3 pustaki czy więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.03.2008 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 wiesz..ja to myślę, że się wprowadzimy na św Bożego Narodzenia jak dobrze pójdzie My jutro będziemy wybierać zewn parapety i podbitkę ja myślę, że dobrze Wam pójdzie i przeprowadzicie się wcześniej poza tym wszystko zależy od tego, czy musicie my przeprowadzimy się do niewykończonego domu (zrobiony tylko parter), ale chcemy jak najszybciej już być na swoim a podbitkę jaką będziecie mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts