Jasia 20.03.2008 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ja się uparlam na wrzesień. Generalnie jest plan wynajęcia mieszkania od października, więc stanę na głowie, żeby tak było... Tylko czy to coś pomoże? wydaje mi się, że wrzesień to realny termin - jeśli jest ekipa, która cały czas pracuje to bez problemu można wszystko zrobić poza tym, jeśli chcecie wynajmować mieszkanie (czyli macie obecnie gdzie mieszkać ), to gdy będziecie dawać ogłoszenie będziecie już pewnie wiedzieć czy do końca września się wyrobicie - jeśli nie, to przesuniecie termin wynajmu PS. a stawanie na głowie najczęściej jednak jakoś pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.03.2008 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Jasia, no w końcu dzisiaj mi się udało zobaczyć fotki Muszę powiedzieć, że masz piękne schody wejściowe, fajnie, że tak troszkę osłonięte będą z jednej strony. Na pewno pięknie będzie się to prezentowało po obłozeniu klinkierem. Tylko uważaj, żeby po parapetówie nikt nie spadł z podestu Na ile masz kolankową? 3 pustaki czy więcej? no cieszę się, że w końcu zobaczyłaś i że Ci się podobają podest w przyszłości nie będzie taki groźny kolankowa to chyba jakieś 2,5 pustaka ma chyba jakieś 60 cm? a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 20.03.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 kolankowa to chyba jakieś 2,5 pustaka ma chyba jakieś 60 cm? a co? A nic, porównywałam wizualnie z naszą kolankową żeby sobie wyobrazic jak to będzie wyglądac po obudowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.03.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 aaa garderoby mają po 2,6 m2 (liczone od 1,90 m), nie wiem ile mają po obrysie podłogi, sprawdzę sobie przy okazji generalnie nie są za wielkie, ale na pewno się przydadzą - w jednej chcemy postawić deskę do prasowania, jestem ciekawa czy to się sprawdzi i będzie wygodne a Twoje jakie mają być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.03.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://www.albumik.pl/albumy/secam/forum/2460444359508.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.03.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wszystkiego Najlepszego na Święta! zdrowia, sił, spokoju, uśmiechu i duuużo słońca! http://images33.fotosik.pl/187/9e3b1d92b30fcccc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.03.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wesolego Alleluja!http://images6.fotosik.pl/153/40d71fecec7b01d0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 22.03.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://www.polskiesadownictwo.pl/userimages/JAJKO.jpg Z okazji świąt Wielkiej Nocy życzę Ci: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku. Przyjaciół wielu, dużo w portfelu, dyngusa mokrego i czasu radosnego, a przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! OLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 23.03.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Wesołego jajka !!!! PS Odkurzyłem mój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 26.03.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Wszystkim bardzo dziękuję za życzenia! I Wesołego Poświętach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.03.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 jak tam po świętach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 26.03.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 a dziękuję! trochę wyspana trochę objedzona trochę zrelaksowana jeszcze tydzień laby i byłoby super! GW działa na budowie czekamy na kolejną/ostatnią transzę z banku gromadzimy dokumenty do przeniesienia i dobrania kredytu a u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.03.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ...mam nocne koszmary i schizy budowlane - śniło mi się, że wpadłam na działkę, tam podłogówka nie rozłożona a posadzkarz powiedział mi, że mam się bujać i lał nie będzie A wszystko przez to, że tyle się wszystko opóźnia i przekładam ciągle terminy i że lać planowo jutro mają Poza tym czekam na wszystkich i wszystko - jeśli "szef z góry" chciał mnie nauczyć cierpliwości - to wybrał niezłą szkołę A u nas zima. Aż dziw bierze, że w niedzielę ma być 17stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 26.03.2008 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 oj Dziewczyno, nawet w snach nie masz spokoju! może po prostu umawiaj wszystkich z dwutygodniową przerwą między terminami na ewentualne opóźnienia? najwyżej zaczekasz parę dni a nie będziesz przekładać ekip o miesiąc z tą pogodą to nic nie mów! ja chcę wiosnę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.03.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 nie no na styk nie były żadne umawiane - u mnie ludzie zawiedli a nie tygodniowe tylko opóźnienia. Inaczej się ze mna umawiali a inaczej robili. Wylewki najpóźniej w pierwszym tygodniu marca miały być lane, dzwoniliśmy pod koniec lutego. Ok - powiedział posadzkarz, to przyjedźcie za tydzień ustalimy. Po paru dniach inwestorek dzwoni co ma kupić, a on, że teraz nie da rady a tynków to w ogóle nam kładł nie będzie bo załapał w przetargu dużą robotę. Prosiliśmy aby nas gdzieś wcisnął, to z kolei deprechy hydraulik dostał - bo non stop ludzie go poganiali ( dopiero później się przyznał ) i nie było go 1,5 tygodnia na budowie....więc folii nie ułożył. Jak na amen w pacierzu ustaliliśmy termin jutrzejszy to i tak podłogówkę kończy kłaść dopiero na łeb na szyję od wczoraj - no i co ...AWANTUROWAĆ się nie mam sił. Widzisz, nie ustalałm nic na styk a i tak są obsuwy. Dach też miał być zrobiony do połowy grudnia najpóżniej - a skończyli ( już ci drudzy) 10 stycznia Nie o wszystkim już piszę , bo nie da się oddać i rozmów i sytuacji - a "pałować się " jak mawia inwestorek - widocznie trzeba. Do tego zimno jak cholera- szlag trafi wegetację, jabłka z Chin będziemy jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 26.03.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 no już naprawdę nie wiem co mam Ci powiedzieć... ręce opadają cholera bierze wyć się chce ale bądź dzielna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 26.03.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ojojoj ja też się boję, że jakoś to umawianie nie wyjdzie. Ze wszystkich strachów to najgorszy jest ten że zrobią tak jak ONI chcą, anie tak jak my. Ale jak te ekipy dopilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 26.03.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 no cóż, prawie zawsze robią jak chcą dopilnować też się nie da - na siłę faceta nie zaciągniesz na budowę no ja nie wiem - wychodzi, że trzeba liczyć na ich uczciwość i słowność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.03.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 no i płytki na dół - Paradyż, Percy beige i grafit http://www.paradyz.com.pl/images/products/mini/002232.jpg http://www.paradyz.com.pl/images/products/mini/002233.jpg no nie wiem, może coś z tego wyniknie... na przykład... jakaś sensowna podłoga...? już na pewno wybrane ? jak na żywca wyglądają - bo kolory płytek w internecie są takie, że mój kafelkarz komentuje to zdaniem ( o..... jak bardzo fotograf się postarał ) - w sobotę to odkryliśmy na swoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 31.03.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 jeszcze nie ma decyzji ale najpierw widzieliśmy je na żywo i kolory są mniej więcej takie (przynajmniej na moim monitorze ) raczej nie zdecydowałabym się na zakup przez internet nie widząc produktu na żywo - na zdjęciu często coś wygląda lepiej niż w rzeczywistości te swoje płytki już kupiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts