YreQ 31.03.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Po jednej w kolorze - każdy kolor na żywca wygląda inaczejhttp://www.opoczno.com/index2.php?id=42&KolekcjaID=250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 31.03.2008 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ładne nie tylko na żywca, ale i w różnym oświetleniu trzeba oglądać a ile zapłaciłaś za przesłanie płytek, można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.03.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ładne nie tylko na żywca, ale i w różnym oświetleniu trzeba oglądać a ile zapłaciłaś za przesłanie płytek, można wiedzieć? Nie kupowałam przez internet - tylko w Castoramie u siebie w Legnicy. A jena płytka jakoś 5 zł kosztuje. ( m2 - 51 zł w castoramie, w Łodzi przez internet 46 zł ) no i w moim jasnym ale nie nasłonecznionym pokoju w mieszkaniu kolor zachowują do zmroku a w domu mam i tarasowe drzwi i okno i na przeciwko tarasu też okno.....i jak zaświeciło wczoraj słońce - a w zasadzie lekko już zachodziło - to kolorów nie widać - wszystkie płytki świecą się jednakowo gdyż promienie słońca wpadają przez te 3 okna - piękne te zachody słońca będą...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.03.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 a widziałaś na żywo karpatie z paradyża ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 31.03.2008 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ok, kumam ja ostatnio tak panele testuję a plamy zachodzącego słońca na podłodze, ścianach, sufitach - uwielbiam! karpatii na żywo nie widziałam, ale w kompie jest podobna do percy - tylko ja teraz jestem na etapie zastanawiania się nad zupełnie innym kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.04.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Jasia, jak Twoje wybory kafelkowe ? Byłam dzisiaj w jeszcze innym sklepie i pokazali mi gresy, które w katalogu tak sobie przerzuciłam - bo za duże, bo nie takie, bo za płaskie - a na "żywo" super wyglądają ...... no i wpadłam jak śliwka w kompot - pogrążyli mnie, bo zdcydowana byłam na tego reala - coś czuję, że jak 3 facetów przekonuje mnie, że za ciemno może być - to może w końcu to oni mają rację - i pójdę na kompromis dając brąz reala tylko do kuchni a na resztę zmienię koncepcję .................. ................. a tak dobrze mi szło A co Tobie dobra duszyczko w duszy gra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.04.2008 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 no nie jest łatwo do łazienki będą już prawie na pewno białe Casablanca z LM - niestety nie ma nigdzie ich zdjęcia, żebym mogła Ci pokazać do gospodarczego jeszcze nie wybrane, ale pójdziemy na żywioł i kupimy gdzieś z marszu, najchętniej na wyprzedaży - chciałabym, żeby jakieś kolorowe były a do holu i kuchni ciągle jeszcze nie wiem - ostatnio zastanawiam się nad takim piaskowo-żółtym, ale chyba zadecyduję jak już będę miała wybrane panele (może dzisiaj wybierzemy w końcu ) - wtedy zobaczę czy to właśnie to mi w duszy gra ja myślę, że w pewnym momencie trzeba przestać jeździć po sklepach, bo zawsze wpadnie w oko coś nowego - a wtedy szał zaczyna sie od początku co to za gres Ci pokazali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 02.04.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Ale tu dyskusje plytkowe się odbywają Ja jak kupiłam swój gres polerowany tak spoczęłam na laurach. Ale już niedługo trzeba zakasać rękawy i pobiegać po sklepach. Teraz mamy w Obi promocję na Bambus z Paradyża. Musze się przejść i zobaczyć czy mają wszystkie kolory czy tylko wybrane. Jasia, a o gospodarczym to nawet nie pomyślałam. Ale tam to jak już będziemy kłaść to takie z super promocji Ostatnio w jednej z gazet o urządniu, których ostatnio jestem fanką , widziałam ładne płytki do przedpokoju. Jakbym nie nakupała jeszcze tego gresu co go już mam, to bym takowych poszukała. Płytki hiszpańskie Ceramica dell'arte z kolekcji Geo Noce (60x60) i Geo Beige (30x60). Na zdjęciu były bardzo ładne, jak w realu ciekawe. No i cena też ciekawe jaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 02.04.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Hej Ola Ja na strony hiszpańskich płytek już nie wchodzę - też trochę tego poszukałam i gdzie nie wejdę wszystkie mi się podobają. Jak mówi Jasia, zaczyna się wtedy od początku. Po ile ten bambus ? Jasia - pokazali mi te które wodziałam już gdzieś wczesniej - ale wydawały mi się za duże jak na moje podłogi - gres naxos i fossile slate i gres naturale, który kładą z przesunięciem jak ścianę z cegły i ponoć super wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 02.04.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Yreq, ścienna i podłogowa po 39,99 zł, dekory 12,99 za szt. A swoją drogą uwielbiam te końcówki 99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 02.04.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 do łazienki będą już prawie na pewno białe Casablanca z LM - niestety nie ma nigdzie ich zdjęcia, żebym mogła Ci pokazać http://img137.imageshack.us/img137/5848/casablancaplytkiceramicaa6.jpg[/ szukam coś podobnego - ale w beżu jasnym i żeby przynajmniej półmatowe były ( p.s. te ponoć też casablanka są) znalazłam hiszpańskie merida - koszt 77 zł za mkw ale dekory - istne szaleństwo 35-55 zł podobne, ale błyszczące ma opoczno - rivoli - 46 zł i listwa 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 02.04.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Yreq, ścienna i podłogowa po 39,99 zł, dekory 12,99 za szt. A swoją drogą uwielbiam te końcówki 99 to się opłaca Ola a katalogowa cena to 51,54 zł - ściana 51,24 - podłoga dekor murano - 14,61 listwa - 11,53 dekor inserto wycinane 25,58 dekor z dużym liściem 30,20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 02.04.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Yreq, ścienna i podłogowa po 39,99 zł, dekory 12,99 za szt. A swoją drogą uwielbiam te końcówki 99 to się opłaca Ola a katalogowa cena to 51,54 zł - ściana 51,24 - podłoga dekor murano - 14,61 listwa - 11,53 dekor inserto wycinane 25,58 dekor z dużym liściem 30,20 Pojade zobaczyc co to warte bo moze jakas ściama, albo juz tego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.04.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Ola, Twój nabyty gres będzie bardzo ładnie się prezentował, nie to co jakaś Geo Noce czy Beige YreQ, te gresy, które Ci pokazali faktycznie bardzo ładne a ta merida cud-miód to, co pokazałaś to faktycznie casablanca ale ta moja będzie w tym stylu (białe fugi): http://www.region-company.ru/zirconio/vintage/VINTAGE-2-BLANCO.jpg w ogóle w tych płytek w beżach, brązach i szarościach jest taki ogrom, że zdecydować się na coś graniczy z cudem! my wczoraj prawie już dokonaliśmy tego cudu - póki co zarezerwowaliśmy płytki na dół - niemieckie hedera cotto (oczywiście znowu nie ma ich zdjęcia w sieci, nawet na stronie producenta ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 03.04.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Ale Wam zazdroszczę tego etapu . Ja jeszcze w betonach.... Piękne te wasze płytki. Kupujecie w sklepach, czy przez internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.04.2008 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Zakrzewianko, to już niedługo! tynki Wam położą i po sprawie potem tylko malowanie ja raczej kupię w sklepie, bo w internecie nie sprzedają tych moich płytek - jak widzisz, nie mogę nawet ich zdjęcia znaleźć w necie a Ty jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 03.04.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 No, nie tak łatwo myślę , Mamy zwykłe tynki tradycyjne, takie "z kielni", więc wrócą jeszcze na szpachlowanie (czerwiec, mam nadzieję). Niestety, to, co mi się podoba jest dziwnym trafem strasznie drogie... A ciągle jeszcze tyle znaków zapytania w budżecie....Oj, nie wiem, chyba doła załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.04.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 No, nie tak łatwo myślę , Mamy zwykłe tynki tradycyjne, takie "z kielni", więc wrócą jeszcze na szpachlowanie (czerwiec, mam nadzieję). Niestety, to, co mi się podoba jest dziwnym trafem strasznie drogie... A ciągle jeszcze tyle znaków zapytania w budżecie....Oj, nie wiem, chyba doła załapałam hej, kopnij doła w dupsko mnie też często dopada, ale staram się podnieść, żeby następny mnie nie dobił- oj będzie jeszcze dziewczyny dobrze kasy zawsze będzie brakowało....ale choć na nie wykończonym to na swoim będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.04.2008 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 święta racja YreQ! doły trzeba kopać ja też faluję właśnie przenosimy i dobieramy kredyt i boję się, że nam nie dadzą bez tego cienko widzę dalsze prace właściwie pośrednik zapewnia, że dostaniemy ile chcemy, więc to takie babskie babulenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.04.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Oj te doły Ktoś nam kiedyś powiedział...budujecie się a wiecie ile z tym...... a my wtedy : eee tam bez przesady .. dobre nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts