Jasia 14.04.2008 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 kochana- jest gdzie siku u Ciebie zrobić ............i do czego lampe zamocować ...... no się dzieje I schody super - i jedyne co nas obecnie łączy to............. głód kasy A parapety jakie będziesz miała ?- bo ja dzisiaj korzystałam ze zdobyczy targów budowlanych : http://www.marmur-slawniowice.pl - też dumam ech o głodzie nie wspominaj, bo nie zdzierżę i jednak "poproszę" tą panią z pobliskiej ajencji, żeby wyłożyła pieniądze na stół a parapety chcę białe, grube na jakieś 4-5 cm, czekam na wycenę od gościa co robi meble na zamówienie a Ty chcesz marmurowe? a w jakim kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.04.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ja tu wpadłam w sprawie wewnętrznodrzwiowej, a u Was takie zmiany . Jak już parapety wyceniacie, to parapetówy ino patrzeć . no już myślałam kiedy tą parapetówę zrobić, ale mi wyszło, że chyba bezalkoholową, bo może być problem z wydostaniem się stąd chwiejnym krokiem po nocy, a nocelgu wszystkim nie zapewnię no zobaczymy! Byłam na Rynkowej przepraszam! no pomyliłam się, no! ale nie w nazwie ulicy tylko miejscowości bo to już Baranowo jest, a ja myślałam, że jeszcze Przeźmierowo - ale całkiem niedaleko od miejsca, gdzie znalazłaś fiordy - z Rynkowej skręcasz na Szamotuły i za mostem pierwsza w lewo to właśnie Rolna jest - trzeba jechać prosto i po prawej jest wjazd w bramę - firma nazywa się Roldom będziesz tam mogła obejrzeć więcej modeli Pol-skone Niestety przy bliższym kontakcie wzrokowo-macanym różnica w jakości tego modelu Pol-skone i GD jest powalająca (wprost proporcjonalna do różnicy ceny). Ale nie chce mi się czekać kolejne 8 miesięcy na drzwi. A poza tym, jeżeli coś się z nimi stanie (czytaj: dzieci pomalują kredkami, albo wywiercą dziurę widelcem), to nie będzie nam tak bardzo szkoda. ależ oczywiście, że Twoje GD są o niebo lepsze! Ale właśnie myśląc o domowych zagrożeniach jakie je czekają - ze strony dziecięcej gawiedzi szczególnie - zdecydowaliśmy się na drzwi Pol-skone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.04.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Miło mi cię częściowo widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.04.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 a dzięki Miko, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 14.04.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Garbata czy nie to i tak jesteś super babka Kiedy całkowita odsłona??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.04.2008 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 ojacie! dzięki Ola! całkowita odsłona kiedyś tam chyba? hihi, a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 14.04.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 ojacie! dzięki Ola! całkowita odsłona kiedyś tam chyba? hihi, a Ty? Ja się kiedyś odsłaniałam w gębach dawno dawno temu Kto wie może jak jakiś grill sie skręci to i zdjęcie mojej twarzy stojącej przy grillu wrzucę Aaaa, chciałam Ci powiedzieć, że mieszkanie sprzedane. Termin wyprowadzki poniżej Teraz tylko czekać na forse z kredytu Kupujących Niestety Ci pierwsi okazali się zbyt słabi żeby dostać bezproblemowo kredyt na taką kwotę jak chceli. Zaczynały się schody, a dla mnie to już nie była komfortowa sytuacja. Zaczynałam się stresować. Na szczęście znaleźli sie szybciutko kolejni Teraz na serio zaczynam poszukiwać płytek i podłogi do salonu. Na dół pójdzie Bambus z Paradyża, a na górę wypatruję różnych różności. Dzisiaj wpadłam na Opoczno i spodobała mi się seria Aleksandria. Ciekawe jak na żywca wygląda. Trza do sklepu pojechać. No i do salonu chcemy finish parkiet kupić, żeby ominąć cyklinowanie i lakierowanie Nygusy z nas, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.04.2008 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 w gębach będzie trudno odnaleźć musisz tego grilla zrobić cieszę się, że Wam się udało sprzedać mieszkanie - pewnie z łezką w oku, co? czyli musicie wyprowadzić się do końca sierpnia? kto wie, może będziemy robić to w tym samym czasie? to by mi się widziało, ale zanadto się nie nastawiam, żeby potem się nie stresować a ta aleksandria to która? finish parkiet to dobry i praktyczny pomysł, moja droga! a ile ta przyjemność kosztuje? i można samemu położyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 14.04.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Taka http://www.opoczno.com/index2.php?id=42&KolekcjaID=262 Ale czy to ładne to nie wiem, wiesz jakie jest przekłamanie kolorów w necie. Dlatego pozostaje luknięcie w sklepie. Nie wiem czy nie zdecyduję się na kupno płytek przez internet. Zobaczę jaką cene w sklepie mi zaproponują. A finish parkiet masz tu http://www.finishparkiet.com.pl/probki.htm Kolory oczywiście mają się nijak do rzeczywistości. Byliśmy już oglądać. A to co nas interesowało to w granicach 170 zł / m2. Czy samemu da się położyć? Pewnie da, ale zdolności trzeba jakieś posiadać. U nas z tym cienko, nic prawie nie umiemy. Umiemy czyt. mąż nie umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.04.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 oczywiście, że na żywo trzeba oglądać! czyli interesują Cię wszystkie odcienie aleksandrii? obejrzałam sobie wcześniej masz już wizję jak poukładać płytki? bo jak w dwóch odcieniach np., to można fajne kombinacje tworzyć 170 zł za sam parkiet? plus położenie - to dość drogo wychodzi - my na początku chcieliśmy drewnianą podłogę, ale ze względu na cenę w rezultacie położymy panele - póki co zdecydowaliśmy się na paradora do salonu (100 zł/m2) i krono do sypialni (40 zł/m2) - jak już faktycznie kupimy to się będę chwalić Ola, ale chyba Krzysiek umie gwoździk przybić i śrubkę przykręcić? czy to już więcej niż prawie nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.04.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Przepraszam , że się wtrance Ola mamy podobny licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 14.04.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Jasia, coś tam podłubać umie, ale czasami mam lęki czy z tego dłubania jakaś katastrofa nie wyjdzie A Aleksandrię to chciałam dwa kolory, beż i krem. Brązu nie kce, bo na dole mam Bambusa beż - brąz. Jakoś nie mam zmysłu wybierania w sklepach kafelkowych Tyle tego jest i nic mi się nie widzi, nawet te płytki za 150 zł / m2 Właśnie kombinuję górną łazienkę w PRO 100. Jak już nadziergam to pokaże Ci Coś tam z tego chyba będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 14.04.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Przepraszam , że się wtrance Ola mamy podobny licznik Piona, Mikopiko Będziemy w jednym terminie graty z mieszkań wynosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.04.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Przepraszam , że się wtrance Ola mamy podobny licznik ależ wtrancaj się, wtrancaj! kto wie, może ja też zaniedługo będę miała podobny suwaczek?! a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.04.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Jasia, coś tam podłubać umie, ale czasami mam lęki czy z tego dłubania jakaś katastrofa nie wyjdzie hihi to nie zapomnij domu ubezpieczyć Jakoś nie mam zmysłu wybierania w sklepach kafelkowych Tyle tego jest i nic mi się nie widzi, nawet te płytki za 150 zł / m2 też mi to niesporo idzie - jakoś nic mnie jeszcze nie powaliło na kolana... Właśnie kombinuję górną łazienkę w PRO 100. Jak już nadziergam to pokaże Ci Coś tam z tego chyba będzie. ooo, fajnie! lubię wizualizacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 14.04.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ukłony dla ELITY Jasia, twój ostatni post rozbawił mnie niezmiernie Szczególnie motyw z "garbatością" Fajny ten twój elektryk - ma jakieś wolne terminy? Może jesienią? A w ogóle to zazdrość mnie zżera, gdy czytam o wybieraniu płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 14.04.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 A w ogóle to zazdrość mnie zżera, gdy czytam o wybieraniu płytek Amonite, niech Cię nie zżera, jeszcze trochę i na Ciebie przyjdzie czas. Ja w zeszłym roku też to przechodziłam, a teraz mam nerw, że znowu trzeba coś wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.04.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Jasieńko - witaj przez okienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 15.04.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 No teraz to sie bedzie zupełnie inaczej rozmawiać :D po częsciowym ujawnieniu fejsu . Spóźnione gratulacje z okazji zaelitowania :D:D i tysięcznego zaklikania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 15.04.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Jasiu fajnie te schody wyszły... Może podpatrzę? U nas też pasuje taki szeroki podest Czy wykończysz je płytkami? Masz już jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts