Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Jasiu,

Ja tez popieram kuchnie z Ikea, koniecznie z gornymi polkami. Po naszych przejsciach z kuchnia, nikomu nie zycze, a tak przynajmniej wiesz co masz, ukladasz jak chesz i zawsze mozesz dokupic/zmienic ;)

Bardzo fajne te parapety zewnetrzne macie - kolorek wypasik ;)

Trzymam kciuki za kredycik - i zycze wytrwalosci w papierologii w urzedach :roll:

hej Lipowa Panienko! :D

no ikea to zdecydowanie najwygodniejsze rozwiązanie :)

dzięki za parapetowy komplement - mi też się podobają, znalazłam te bardziej czerwone osadzone gdzieś na górze, ale nie jest ich dużo - widocznie jakaś partia musiała koniecznie mnie zniesmaczyć, żeby efekt końcowy był zadowalający :roll: :wink:

a u Was jak? :)

Jak Ci fajnie, że piec masz na gaz. Niestety na naszym odległym podlasiu takie rozwiązania nie są jeszcze dostępne. Ja jak za króla świeczka będę walić chmurę prosto w atmosferę. Co do mebli z Ikei to powiem tak to co można zdobyć w ładnej formie i przystępnej cenie baaardzzooo mi odpowiada.Ja z kolei mam wszystkie meble z BRW i nie narzekam a wręcz odwrotnie bardzo sobie chwalę i polecam.

Pozdrawiam serdecznie. :D

Iwuś, no w końcu mam ten gaz :D

ale i ja chmurę w atmosferę będę posyłać - a jak słyszę o podwyżkach za gaz to mi się tego pieca odechciewa trochę :roll:

pozdrowionka dla Ciebie! :D

ano trochę kłopotów ze zdrowiem, ale już wracam do pełni sił :D

na budowie prace posuwają się powoli, ciągle czekamy na kredyt :-?

ale jak już go dostaniemy to nie będziesz nadążała z czytaniem moich wpisów Maleńka, hihi :lol: :wink:

jutro jadę zobaczyć jak mi się robi łazienka, więc będą nowe informacje :D

no YreQ ja też bym chciała :lol:

może niebawem się uda :)

no i się udaje :D

ładne to caffe :D

i prysznic już masz wybrany :o

u nas wraz z topniejącą kasą zapędy na super hiper prysznic maleją - siła w gniazdku poczeka; chwilowo ( czytaj na lat parę :lol: ) zakupimy coś taniego z głębokim brodzikiem :wink:

Jaśka, no to zaszalałaś :) Nie dosyć, ze wucety stoją to jeszcze prysznic już zakupiony i pewnie niedługo stanie. No ładnie,ładnie. Ja to na razie mam tylko wybrane sanitariaty i w notesie pozapisywane :) O kabinie jeszcze nie pomyślałam, a powinnam :roll:
Już płytki :o

Zaczęli od podłogi?

a poza tym co tam?

jakie już?! dopiero!!! :) ale będzie lepiej :)

wszędzie u nas zaczynają od podłogi, u Ciebie nie?

a co poza tym to też w dzienniku :D

ale napisz Miko, co u Ciebie? :D

no i się udaje :D

ładne to caffe :D

i prysznic już masz wybrany :o

u nas wraz z topniejącą kasą zapędy na super hiper prysznic maleją - siła w gniazdku poczeka; chwilowo ( czytaj na lat parę :lol: ) zakupimy coś taniego z głębokim brodzikiem :wink:

dzięki YreQ ! :D

prysznic już, bo GW chce go zamontować między płytkami - no i brodzik trzeba osadzić, bo kabina też będzie cała w płytkach

o super-hiper prysznicu nawet nie myśleliśmy, za drogie to ustrojstwo i właściwie nie wiem jak często jest się w stanie korzystać z tych wszystkich bajerów, skoro w tygodniu prysznic najczęściej jest szybki :)

nie wiem tylko czy coś taniego Was zadowoli, bo nam się wydawało, że nie ma nic prostszego i tańszego niż drzwi prysznicowe a tu niespodzianka :) trochę się naszukaliśmy, żeby zgrać wygląd, jakość i cenę :roll:

Jaśka, no to zaszalałaś :) Nie dosyć, ze wucety stoją to jeszcze prysznic już zakupiony i pewnie niedługo stanie. No ładnie,ładnie. Ja to na razie mam tylko wybrane sanitariaty i w notesie pozapisywane :) O kabinie jeszcze nie pomyślałam, a powinnam :roll:

:D zaszalałam, bo mam kartę kredytową :D - gorzej, jak nie będę mieć kasy, gdy przyjdzie ją spłacić :roll:

Ola, a to co napisałaś jest bardzo ważne - masz WYBRANE :D - jest to najważniejszy krok, że tak filozoficznie się wyrażę! a samo zakupienie może nastąpić we właściwym momencie :D najgorsze to zadecydować :roll:

a szukając prysznica natrafiłam na kompakt koła i bardzo się cieszę, bo znalazłam mimochodem coś co mi się spodobało a już się bałam, że ta decyzja też nie będzie łatwa :D :)