Renka Grabow 10.06.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 jestem niepocieszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.06.2008 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Jasieńko, zagazowali Ci bez podpiętej kuchenki? ( no chyba że na gaz nie planowałaś ) zagazowali, bo mówili, że jeden odbiornik gazu póki co wystarczy - umowę z gazownią podpisałam jednak tylko na piec - potem będę musiała podpisać na kuchenkę, ale to tylko formalność kuchenkę na gaz planowałam (Seb chciał koniecznie), mam nawet osobną rurę na zewnątrz budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.06.2008 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 jestem niepocieszona hihi możemy się dogadać i po wymianie odsprzedam Ci za dobrą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 11.06.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Hej Jasia! Bywam tu co jakis czas i "podczytuje" bo...podoba mi sie u was . Dzisiaj postanowilam sie ujawnic jako ze bedziemy miec takie same drzwi, , tzn tez biale i dokladnie takie same frezy, tyle ze robi nam stolarz. Tez myslelismy o fiordach, ale stanelo na stolarzu, m.in. dlatego ze w tym samym stylu i kolorze chce miec lamane drzwi do garderoby, listwy przypodlogowe, cos w stylu portali na drzwi i takie tam. Pozdrawiam Lidex! Ależ witam Cię serdecznie! rzuciłam okiem i widzę, że Wasz dom będzie w innym stylu, ale myślę, że "nasze" drzwi będą się w nim dobrze prezentować w jakim stylu planujesz go wykończyć wewnętrznie? ile zapłacicie za drzwi u stolarza? zastanawiałam się na tym, ale mi wyszło, że u stolarza będzie drożej i przede wszystkim oni mają zawsze problem z malowaniem drewna na biało rozumiem, że listwy będą też białe? a te portale na drzwi to też mi chodziły po głowie, ale nas na to nie stać - żałuję, że do fiordów jest tylko prosta ościeżnica, ale pol-skone nie daje innych opcji pozdrawiam Cię serdecznie i życzę duuużo powodzenia! No hej:) Za drzwi płacimy tyle samo co w PolSkone . Mam nadzieje ze efekt bedzie zadowalajacy. Piszac o portalach nie mialam na mysli takiego fiki miki na gorze opaski tylko wlasnie szerokie opaski na przejsciach z pomieszczenia do pomieszczenia bez drzwi . No i kolor bedzie mi sie zgadzal z listwami - tak, beda biale. Moje wnetrza....maja byc "cieple i domowe", styl kolonialno-eklektyczno-nowoczesny . Podobaja mi sie wnetrza nowoczesne, ale na duuuuzych przestrzeniach. I do tego trzeba miec kupe kasy, bo kazdy mniej szlachetny material bardzo zgrzyta. No i mieszkac sie w czyms takim chyba nie bardzo da, tym bardziej z dzieciakami. Ale w katalogach lubie ogladac. A u mnie ma byc jasno, drewniano-szaro i swojsko. Juz sie muruja scianki z jasnej cegly, beda wysokie listwy przypodlogowe, debowa bielona olejowana podloga na dole a na gorze wykladziny, meble "z dusza" - przynajmniej niektore, i dwie kozy: w salonie i gabinecie. Zobaczymy jak wyjdzie, a wyjdzie niestety niepredko bo ze wzgledow finansowych plan jest raczej dlugoletni . Pozdrawiam i zapraszam do nas:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.06.2008 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 jakim cudem płacicie tyle samo?! popieram Twoje zdanie w kwestii wystroju wnętrz i chętnie będę śledzić Twoje zmagania wnętrzarskie - mam czaaas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 12.06.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Jasiu a jak postępy? Czy możesz proszę zrobić kilka zdjęć wnętrz, jesten=m bardzo ciekawa, jak wyszła wielkość pomieszczeń, proporcje... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.06.2008 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Zakrzewianko, postępy powolne nasz wykonawca pracuje z przerwami, bo wspólnie czekamy na kasę większość wnętrz zbytnio się nie zmieniła od czasu tynkowania - jedynie pomieszczenie gospodarcze i teraz łazienka, ale nie jest jeszcze skończona jak już będzie to oczywiście pokażę sama jestem bardzo ciekawa, jakie ostatecznie będą proporcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.06.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Chciałam tylko powiedzieć, że zaglądam do Ciebie i cierpliwie czekam na wieści Pozdrowionka moja Droga Koleżanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.06.2008 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 dzięki za cierpliwość, Droga Olu! powolutku, powolutku brniemy do przodu - płytki na podłogę na dole już są na budowie, mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu zaczną "się kłaść" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 17.06.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Jasiu ja też czekam, ja też!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.06.2008 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 to tak jak ja a dzisiaj znowu się okazało, że studzienka wybija a PUK obiecywał, że nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.06.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Jak postępy? chwalić się proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.06.2008 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 łazienka w toku i to wszystko co wiem dziś Seb był na budowie to dowiem się jakie faktycznie są postępy od mojej ostatniej bytności a u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 19.06.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 witaj Jasia naszego Alabastra znalazłam na stronie "IGN Projekty" ... my dopiero zaczyanmy naszą dłuuuuuugą drogę Na dzień dzisiejszy kolorków nie zmieniamy, tzn oprócz okien i drzwi - chciałabym ciemniejsze .... ale kto to wie co mi się umyśli za parę miesięcy ... Wasz domek już wygląda super! Chciałabym już być na tym etapie budowy Pozdrawiam i życzę miłego wykańczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.06.2008 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Hej Trajkotko! Witam u nas! czyli kupowaliście przez internet? każdy etap budowy jest ciekawy ale fakt, wykończeniówka najprzyjemniejsza - o ile wie się czego się chce i ma się na to pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 20.06.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Pani Kochana, lampa kupiona, a zdjęcia gdzie, hę? Chociaż oko bym pocieszyła Twoimi zakupami skoro u mnie bryndza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.06.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 jaka bryndza??!! płytki sobie kupiłaś i parapety, wykładziny i panele, to masz co podziwiać przez najbliższe tygodnie! a moją lampę pewnie już widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 20.06.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Dziękować, dziękować za lampę Pikna, jak nic nadaje się do jadalni Panele, wykładziny wszystko pięknie ładnie, a tu ocieplenia brak i cały plan w pizduuuu A koniec lipca już na plecach "siedzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 27.06.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 aleeeeeeeeeeeee masz super gładki sufit fajnie jak wkrętów już nie widać, co nie ? też nie mogę się doczekać takowych szpachlowań na moim poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.06.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Jak się spojrzy na Twoje piękne płytki, schody... i LAMPĘ ..... to aż niewiarygodne, że panowie BeDe dali radę na przygotowanie "gruntu" pod te wszystkie "dodatki". Mam nadzieję, że w dniu swoich 20 urodzin (tj. 18 sierpnia 2026 ) Twój Mateuszek (sorry - Mateusz) doceni ich (tzn. BeDe) pracę i napisze na Forum: "Mama pisała 19 lat temu w "Tygodniku" że "BeDe" budują powoli - a ja dodam, że może i tak ale za to bardzo solidnie - i teraz nie muszę wydawać na remonty 20-letniego domu. Wolę wydać te pieniądze na wczasy dla Rodziców. " I tego Ci życzę. PS. Będę śledził budowę. PS 2. BeDe mi nie płacą, nie znam ich, nie jestem ich kuzynem i w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts