Jasia 23.05.2007 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 drażnisz się? odpowiedź brzmi: kto wie?! cały dzień próbowaliśmy się skontaktować z BeDe i nie odbierali telefonu, co może (ale nie musi) znaczyć, że byli zajęci przy... zalewaniu...? o b y ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 no to fajnie mnie nasi też x@#$%^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.05.2007 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 x@#$%^ mikopiko, z ust mi to wyjęłaś! właśnie przed chwilą się dowiedziałam, że beton jest zamówiony! na poniedziałek! jutro już wszystko będzie gotowe! a te wykrzykniki dlatego, że szlag mnie trafia, że z ZNOWU kolejne DWA dni zmarnowane będą! a jak w poniedziałek będzie padać?! przepraszam, że się powtórzę: x@#$%^ x@#$%^ x@#$%^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 28.05.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Hejho I jak tam strop się czuje ? Zalany ?Nam mają zalewać w środę ale raczej się nie wyrobią, mam tylko nadzieję że betoniara przyjedzie dzień a nie tydzień później. Wkurzające są te wszystkie obsuwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.05.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 no i? była ta grucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.05.2007 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 I jak tam strop się czuje ? Zalany ? Nam mają zalewać w środę ale raczej się nie wyrobią, mam tylko nadzieję że betoniara przyjedzie dzień a nie tydzień później. Wkurzające są te wszystkie obsuwy. strop tak się zalał, że dziś nie dał rady dojechać wkurzające? hmmm, delikatny jesteś... no i? była ta grucha? grucha była, ale nie u nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 29.05.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Trzymaj się...jesteśmy z Tobą... Chociaż domyślam się, że sił już brak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.05.2007 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Trzymaj się...jesteśmy z Tobą... Chociaż domyślam się, że sił już brak ... dziękuję... gracie... si... ale... nadzieja umiera ostatnia... może jutro...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 31.05.2007 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Nam mają zalewać w środę ale raczej się nie wyrobią, mam tylko nadzieję że betoniara przyjedzie dzień a nie tydzień później. prorok jakiś?! PS. widzę, że jak się w coś nie wierzy to prędzej się to ziszcza niż jak się ma tę nadzieję... lichą... marną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 31.05.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Tak sobie pomyślałem że może pomoże serenada albo pocieranie o siebie dwóch cześci ciała ? nie wiem... u mnie zadziałało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.06.2007 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Tak sobie pomyślałem że może pomoże serenada albo pocieranie o siebie dwóch cześci ciała ? serenada (a raczej wycie do księżyca) już za nami a pocieranie? o siebie? dwóch części? ciała? raczej szykuje się pocieranie o siebie dwóch ciał (przy czym jedno zostanie starte na proch... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 05.06.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 No co wy ludzie ! Strop się zalał a tu nie ma komentarza ?? Czy wszyscy osłabli z wrażenia ? KONGRATULAJSIONS !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.06.2007 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 KONGRATULAJSIONS !!! dziękuję, gracie, merci, spasiba i te inne... sama jeszcze nie wierzę... teraz dopiero poczuję, jakie tempo mają moi miszczowie, bo ruszamy z równego poziomu... (choć właściwie Wy już macie kręćki na piętro...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.06.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 No co wy ludzie ! Strop się zalał a tu nie ma komentarza ?? Czy wszyscy osłabli z wrażenia ? KONGRATULAJSIONS !!! tak zasłabłam ..i teraz dopiero się podniosłam gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 06.06.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 no to gratulacje ale tempo macie mordercze chyba bym nie wytrzymał i ich jednak wywalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 15.06.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 A może po prostu pan Be jest Osiedlowym Mistrzem Szachowym i długo analizuje każdy następny ruch...Trzeba by go pogonić, motyla noga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 15.06.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Jasia, niech ten Pan Be tak się nie rozpędza. Szaleje z prędkościa nie do ogarniecia przez moją mózgownicę. Jak można w takim tempie pracować??? zapytowuję się grzecznie! Ja sie cieszę, ze mamy budowlańców jakich mamy, chociaż gdybyśmy zdecydowali sie na innego z którym rozmawialismy to też moglibyśmy zaplanować sobie koniec budowy na 2560 rok Bo ten własnie pan buduje naszym znajomym, którzy musza sie za m-c wprowadzać a tam ledwo dach położyli. Ale my to przewidzieliśmy i jest ok. Jasia głowa do góry i powodzenia na dalsze etapy Pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.06.2007 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 odpowiem zbiorowo, bo trudno się rozwodzić, gdy na usta cisną się tylko %&$@ &~%& cóż, jak za bardzo pogonię pana Be to facet wyzionie ducha i prawdopodobnie będę musiała sama zakasać rękawy i budowlańcem zostać nie wiem jak ja to robię, ale nadal jestem dobrej myśli no właśnie - nie wiem - czwartek, piątek i sobota znowu bez postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 16.06.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Jasia, Ty waleczna istoto Z gazownią dałaś radę to i z Panem Be musisz sobie dać! Pozdrowienia Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 17.06.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Kurtka a ja właśnie dostałem termin podłączenia gazu do KWIETNIA 2008 !!! Tłumaczyli się tym, że tak robią w przypadku kiedy muszą kłaść rurę. Ech... idę rąbać drewno na zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts