YreQ 27.06.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 o kurde ................... no, no.........jaki ładny wpis, Jaśka łzę ociera, ja też alemmmmmmmmm oprzeć się nie mogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 27.06.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Pięknista ta lampa Oby jak najszybciej zawisła na swoim miejscu Też bym chciała już lampy kupować... I najgorsze jest to, że masa rzeczy tego typu wciska mi się w oczy i kusi : kup mnie, kup, będę pasować świetnie do kuchni/łazienki/sypialni A tu przeciągi hulają po chałupie... dachu nadal niet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.06.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Pięknista ta lampa Oby jak najszybciej zawisła na swoim miejscu Też bym chciała już lampy kupować... I najgorsze jest to, że masa rzeczy tego typu wciska mi się w oczy i kusi : kup mnie, kup, będę pasować świetnie do kuchni/łazienki/sypialni A tu przeciągi hulają po chałupie... dachu nadal niet... ....a ja wczoraj widziałam mebelki ...... do łazienki ...... nie miałam aparatu więc Ci zdjęć nie zrobiłam ale cud miód malina - drewniane, stylizowane na stare, z postarzanymi okuciami, z rzeźbionkami delikatnymi, zamiast komody miniaturowe wykonanie szafy babcinej.....wiesz ...z szufladą u dołu pod drzwiami - w wersji łazienkowej taka szafa chyba tylko na papier toaletowy i dezodoranty bo miała głębokości tylko gdzieś na 35 cm - ale mówię Ci cudeńko - szafka pod umywalkę kosztowała 1550 zł o reszcie zestawu nie piszę bo głowa mała - ALE EFEKT NIEZIEMSKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 30.06.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Jasiu pięknista lampa . I płytki - super wybór: "niebrudzące" maziaje Teraz postępy i postępy - każda rzecz to wielki krok do przodu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.07.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 aleeeeeeeeeeeee masz super gładki sufit fajnie jak wkrętów już nie widać, co nie ? też nie mogę się doczekać takowych szpachlowań na moim poddaszu anooo dzięki za wizytę YreQ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.07.2008 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Jak się spojrzy na Twoje piękne płytki, schody... i LAMPĘ ..... to aż niewiarygodne, że panowie BeDe dali radę na przygotowanie "gruntu" pod te wszystkie "dodatki". Mam nadzieję, że w dniu swoich 20 urodzin (tj. 18 sierpnia 2026 ) Twój Mateuszek (sorry - Mateusz) doceni ich (tzn. BeDe) pracę i napisze na Forum: "Mama pisała 19 lat temu w "Tygodniku" że "BeDe" budują powoli - a ja dodam, że może i tak ale za to bardzo solidnie - i teraz nie muszę wydawać na remonty 20-letniego domu. Wolę wydać te pieniądze na wczasy dla Rodziców. " I tego Ci życzę. PS. Będę śledził budowę. PS 2. BeDe mi nie płacą, nie znam ich, nie jestem ich kuzynem i w ogóle. Ojej, Panie Jar, to znaczy Mr.Jar cóż za wzruszające wystąpienie! szczerze mówiąc ta właśnie myśl jest mym pocieszeniem po trudach drogi przebytej u boku BeDe miło mi, że nas odwiedziłeś - następnym razem zabierz ze sobą jakiegoś Wacusia,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.07.2008 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Pięknista ta lampa Oby jak najszybciej zawisła na swoim miejscu Też bym chciała już lampy kupować... I najgorsze jest to, że masa rzeczy tego typu wciska mi się w oczy i kusi : kup mnie, kup, będę pasować świetnie do kuchni/łazienki/sypialni A tu przeciągi hulają po chałupie... dachu nadal niet... dzięki Amonite! muszę Ci powiedzieć, że już od początku budowy kupuję różne elementy wyposażenia domu, które wpadną mi w oko - wiem, że nie byłabym w stanie pójść i kupić wszystkiego od razu a tak zakupy rozkładają się w czasie i są wtedy mniej zauważalnym obciążeniem finansowym tak więc ja daję się czasem skusić - tym bardziej, że często bywa tak, że dana rzecz nie czeka na nas w sklepie tylko wędruje po prostu do innego domu więc jak? zmieniasz taktykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.07.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Jasiu pięknista lampa . I płytki - super wybór: "niebrudzące" maziaje Teraz postępy i postępy - każda rzecz to wielki krok do przodu. dzięki Zakrzewianko! no właśnie - maziaje jak trza! mam tylko nadzieję, że płytki będą ładnie wyglądały po ułożeniu bo to 30/60 - myślałam nawet w pewnym momencie, żeby ułożyć je na przemian (jedna pionowo dwie poziomo itd.), ale w rezultacie będą leżeć tradycyjnie w kratkę (czyli prostokąty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 02.07.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Ja też uważam, że prosto jest najładniej . Wymiary naszych płytek to 67,5 x 47,5 i też będą prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.07.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 A gdzie relacja myślałam, że jakieś zdjęcia będą z wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.07.2008 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 oj Miko, nie dołuj mnie relacja jest mniej więcej na bieżąco - mamy żółwie tempo, bo czekaliśmy na kasę - teraz pójdzie już szybciej, obiecuję lepiej pokaż, co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apinka 07.07.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 wolno zapytać co za przeboje mieliście z Polbankiem, bo właśnie tam składamy wniosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.07.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 dzień dobry? no więc jeśli chodzi o warunki, to jak dla nas były dość korzystne (to było w marcu a że w kwestiach kredytów hipotecznych ciągle coś wrze, trudno powiedzieć jak jest teraz ) składaliśmy wniosek w domu kredytowym (znajomy polecił nam znajomego ) i zostaliśmy uprzedzeni, że może to potrwać nawet dwa miesiące - stwierdziliśmy, że możemy tyle poczekać - ale jak widać z dwóch miesięcy zrobiło się prawie 3,5 (jeszcze nie mamy pieniędzy na koncie) w rezultacie - dość szybka decyzja o samym kredycie a potem mordęga czekania nie wiadomo na co trudno mi powiedzieć, czy tak obsługują wszystkich czy tylko pośredników a co za tym idzie nas tak czy siak warto na samym początku upewnić się o WSZYSTKICH niezbędnych dokumentach i pilnować, żeby się nie przeterminowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apinka 08.07.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Oj faktycznie nie przywitałam się, przepraszam - to dlatego, że miałam okazję odwiedzić ten dziennik kiedyś - przy okazji odwiedzin u majani - mojej kochanej koleżanki ze studiów i nie tylko (trochę mnie zaraziła chęcią posiadania i budowy domu). Może faktycznie przez pośrednika coś się opóźniło, my w marcu braliśmy kredyt na działkę, wstępną decyzję dostaliśmy na działkę + budowę, z pierwszym kredytem w zasadzie nie było problemów, oby było podobnie z drugim. Pozdrawiam. Paulina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 08.07.2008 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 hej! nie no spoko Apinko, cieszę się, że wpadłaś i jeśli mogę skorzystać z pośrednictwa to bardzo proszę o pozdrowienie Majanii - może jeszcze kiedys zajrzy na forum? powodzenia z kredytem (na pewno pójdzie dobrze, skoro macie już doświadczenie) i przede wszystkim powodzenia z budową! pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apinka 08.07.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No ja myślę, że będzie zaglądać na forum, liczę na jej opnie Oczywiście pozdrowię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 08.07.2008 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 dzięki to kiedy zakładasz dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apinka 08.07.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Dziennik jest (link w stopce), ale narazie nie ma w nim konkretów, z budową ruszamy w sierpniu (jak Polbank nie zawiedzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.07.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 no proszę, dziennik doczekał się stopki! zajrzałam - i widzę, że najtrudniejsza decyzja za Wami gratuluję! i jeszcze raz powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apinka 09.07.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Dziękuję dziękuję i wzajemnie . Pozdrowionka przekazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts