dorbie 31.07.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Oj, nie...niestety Na cale zycie, po to by sie cieszyc zyciem w przestrzeni a nie klitce dwupkojowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.08.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 hej Yrkowa! faktycznie dość czysto jest - może dlatego, że jeszcze nie zafugowane? ale nie mogę narzekać, chłopaki sprzątają po sobie nie jesteś wredna - jesteś po prostu kulturalna tej klapy tak zwyczajowo się czepiam, bo tam wąż z wodą jest wstawiony i trudno zamknąć mnie już czekanie na kasę wykończyło, mam nadzieję, że wykończeniówka już nie dobije - choć jak pomyślę, że tak naprawdę zamówione elementy (drzwi, schody, parapety itp.) zobaczę dopiero po zamontowaniu, to mam obawy czy wszystko będzie tak jak to sobie wyobrażałam a kamień z serca może tak, ale gdzieś tam go jeszcze noszę, bo z przerażeniem stwierdziłam, że dobrane pieniądze i tak nie wystarczą na wszystko, a niby braliśmy z górką słoneczne pozdrowionka dla Ciebie, Pracusiu! hej Jaieńko - zaglądam przez okienko Jak Mati ? Znosi dzielnie upały ? Jadę jako puchatek poroboć małe "conieco" na budowie. Mam nadzieję, że widok bezruchu i stagnacji kompletnej w mym domu, w którym ogrom roboty jest do zrobienia- mnie nie dobije. Jeszcze nie odliczałam vat-u ...zaczęłam wczoraj - nie lubię tej roboty. Zmykam, bo przyjdzie mi się ukisić w busie. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.08.2008 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 okienko brudne nieco ale Ciebie dostrzegam Mati radzi sobie dobrze - w domu mamy dość chłodno a na ogrodzie basenik vat chcemy odliczyć po zakończeniu budowy, więc jeszcze mnie to czeka - przerób temat to podpowiesz co i jak kurczę, może trochę zapału do prac budowlanych podeślesz mi pocztą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.08.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 poniżej wnęka prysznicowa (znowu nie spuścili klapy ): http://images34.fotosik.pl/326/81b6ff2f130d0e72.jpg Jasia, fajne to zdjęcie, wygląda, jakbyś miała okno we wnęce prysznicowej A mogę po cichutku zapytać, ile wynosi ta rozsądna cena za wykonanie drzwi wejściowych? Bardzo mi się podoba ta lampa astoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.08.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 A dla mnie to lekarza poproszę bo to że kibel sie odbił w drzwiach to zrozumiałe, ale dlaczego pomyślałam,że okno faktycznie jest w kabinie........... ............... o matko cieniutko ze mną..............nawet zastanawiałam się jak często będziesz musiała je myć z zachlapania, i że to oryginalne badzo mieć okno w kabinie, bo jaśniej będzie.................. Boszszeee o której godzinie czytałam Twój dziennik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.08.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 A dla mnie to lekarza poproszę bo to że kibel sie odbił w drzwiach to zrozumiałe, ale dlaczego pomyślałam,że okno faktycznie jest w kabinie........... ............... o matko cieniutko ze mną..............nawet zastanawiałam się jak często będziesz musiała je myć z zachlapania, i że to oryginalne badzo mieć okno w kabinie, bo jaśniej będzie.................. Boszszeee o której godzinie czytałam Twój dziennik ? nie przejmuj się ja też tak pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.08.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Jasia, fajne to zdjęcie, wygląda, jakbyś miała okno we wnęce prysznicowej A mogę po cichutku zapytać, ile wynosi ta rozsądna cena za wykonanie drzwi wejściowych? Bardzo mi się podoba ta lampa astoria hej Amonite! lubię takie złudzenia optyczne za drzwi wejściowe z montażem zapłacimy 2900 zł - drewniane (meranti), wg naszych wskazań, klamka satyna, judasz, wkładki z atestem itp. (firma Łapawa, mają swoją stronę internetową) - na podobne w Poznaniu dostaliśmy wycenę 4200, więc różnica spora - i termin realizacji 1 miesiąc - oczywiście opinię o jakości produktu i realizacji będę mogła wydać dopiero jak te drzwi zobaczę firma alfa ma na swojej stronie internetowej wiele różnych lamp - może znajdziesz tam dla siebie coś ciekawego - my naszą lampę kupiliśmy w praktikerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.08.2008 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 A dla mnie to lekarza poproszę bo to że kibel sie odbił w drzwiach to zrozumiałe, ale dlaczego pomyślałam,że okno faktycznie jest w kabinie........... ............... o matko cieniutko ze mną..............nawet zastanawiałam się jak często będziesz musiała je myć z zachlapania, i że to oryginalne badzo mieć okno w kabinie, bo jaśniej będzie.................. Boszszeee o której godzinie czytałam Twój dziennik ? nie przejmuj się ja też tak pomyślałam oj Dziewczynki, nieźle się uśmiałam właściwie może to niezła koncepcja jest, takie okno w kabinie? ale chyba dla ekshibicjonistów ale, faktycznie, nie przejmujcie się - ja też czasami jakieś dziwne rzeczy widzę na cudzych zdjęciach budowlanych - myślę, że to po prostu zmęczenie materiału jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 04.08.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Jasia, muszę przyznać, że całkiem sensowna ta cena za drzwi. Nie masz przeszkleń żadnych? Mam nadzieję, że wykonawstwo będzie ok. Ja oglądam i oglądam te drzwi i nic mi nie pasuje - oprócz tych ze stobrawy, które w dzienniku wstawiłam. A jak już coś fajnego jest, to cena powyżej 4 tyś. Może rzeczywiście powinnam poszukać kogoś, kto by mi zrobił... Byłyby wtedy takie, jak chcę... I zielone oczywiście Płytki bardzo fajnie wyglądają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.08.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 A co Ty masz pod płytkami? a to wylewka ..u mnie już jasna..rok ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.08.2008 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Amonite, u mnie bez przeszkleń faktycznie poszukaj wśród okolicznych stolarzy - w odpowiedniej odległości od dużych miast ceny są bardziej przyjazne a technologia taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.08.2008 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 A co Ty masz pod płytkami? a to wylewka ..u mnie już jasna..rok ma Miko, moja ma pół roku, więc też niemłoda - ciemna jest, bo była gruntowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.08.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 A co Ty masz pod płytkami? a to wylewka ..u mnie już jasna..rok ma Miko, moja ma pół roku, więc też niemłoda - ciemna jest, bo była gruntowana czym gruntowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.08.2008 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 chyba unigruntem, bo takie opakowanie widziałam w salonie za ostatniej bytności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 06.08.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 z innymi firmami mamy ustalonych kilka terminów na pozostałe usługi : - pensjonat w Gąskach, relaks i wypoczynek rodzinny: 9-16 sierpnia - montaż drzwi wewnętrznych: 18-19 sierpnia - montaż drzwi zewnętrznych: 25 sierpnia - montaż parapetów: 25-26 sierpnia - montaż schodów: do 30 sierpnia brzmi świetnie, ale co najważniejsze, jest dość realne A najbardziej realne chyba to pierwsze Pakujesz się już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.08.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 hihi, właśnie pakowanie w piątek - dość często to robię, więc powinno pójść gładko zamawiam jeszcze pogodę i od soboty można zacząć instalację programu relaksacyjnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.08.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Miłogo wypoczynku , zimnego piwka, cudnej pogody i bursztynowych twarzyczek Spytaj GW czy silikonowanie i arylowanie też mają w cenie czy doliczą po skończonej robocie ( oby nie powiedzieli, bo "Pani nic nie mówiła"). Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.08.2008 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 dzięki YreQ! płacimy za całość na gotowo, więc spoko tak myślę, że spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.08.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 dzięki YreQ! płacimy za całość na gotowo, więc spoko tak myślę, że spoko Jasieńko - mnie już nic nie zdziwi- my też mieliśmy np. malowanie na gotowo - a okazało się że osobno za gruntowanie sobie doliczył i osobno za akrykowanie (dlatego się wtrąciłam ) Wczoraj jak silikonowałam kotłownię to z każdym metrem liczyłam....3 zł , 6,9 itd - fajnie mi było - można powiedzieć, że na fryzjera mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.08.2008 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 no za gładzenie i gruntowanie z farbą zapłaciliśmy osobno a co się akryluje? też chcemy sami wykonać część prac - panele w pokoju, gdzieniegdzie malowanie, kontakty, montowanie umywalek itp. - każda zaoszczędzona w ten sposób złotówka cieszy jak nie wiem co ale są rzeczy, których wolę sama nie robić, jak malowanie kuchni, łazienki czy salonu, albo montaż kuchni - i za to jestem skłonna zapłacić, żeby mieć pewność, że będzie zrobione dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts