Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Tygodnik Jednak Budowy - Cybulkowy D O M

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hej Dorbie! :D

gładzie i gruntowanie z białą farbą już wszędzie skończone - na górze już dawno - i póki co tak zostanie, nie będziemy robić łazienki na górze - na początek zaludnimy dół a jak damy radę finansowo, to doprowadzimy do użytku dwa pokoje na górze (właściwie brakuje tylko paneli i wykończenia słupów drewnianych, więc może uda się to dość szybko) :)

malowanie póki co na dole, na górze na razie pozostanie biel :)

i cieszę się, że Ci się moje drzwi podobają :D

Kurcze, tan paisek pustyni to bardzo intensywny, szczegolnie przy tych bialych drzwiach. Ja bym sie zastanowila czy nie przemalowac. Ale wiesz przy drugiej warstwie moze byc inaczej, ale jak? chyba troche ciemniej, na pewno nie zrobi sie stonowany. Reszta super, szczegolnie w lazience super do tych kafli

Kurcze, tan paisek pustyni to bardzo intensywny, szczegolnie przy tych bialych drzwiach. Ja bym sie zastanowila czy nie przemalowac. Ale wiesz przy drugiej warstwie moze byc inaczej, ale jak? chyba troche ciemniej, na pewno nie zrobi sie stonowany. Reszta super, szczegolnie w lazience super do tych kafli
już prawie zdecydowałam, że jednak przemaluję, za bardzo przyciąga wzrok to żółtko :roll: drugie malowanie po montażu schodów, więc mam tydzień na przemyślenia :)

też mi się podoba w łazience - kolor wybierałam trochę na czuja, bo płytkę gdzieś zapodziałam, ale udało się dobrać prawie idealnie pod podłogę, więc się cieszę :D

cześć dziewczynki, ale ładnie u naszej Jasieńki, co nie ?

baaardzo kolorki mi się podobają - u mnie też dom będzie biało-kolorowy, ale ważne że własny, z czasem się pomaluje, bądź przemaluje - nie myślę póki co o tym, postawię meble i się zobaczy :wink:

dzięki YreQ! :D

żółty raczej do poprawy, bo stwierdziłam, że jednak wolę mieć kolory docelowe zanim się wprowadzę :)

a Ty chcesz się najpierw wprowadzić do białego domu a potem malować? też się nad tym zastanawiałam, bo wtedy można przemyśleć kolory już mieszkając i dobrać do mebli, ale jednak stanęło na tym, że najpierw malujemy, a potem będziemy się martwić :wink:

no to się martwię :roll: :wink:

Jasiu

ale super wyszły te drzwi...Są po prostu piękne :D .

Ten piasek.... Troszkę duży kontrast do tych drzwi, może jednak przemalować... Reszta kolorków takie delikatne, stonowane...

Pozdrawiam serdecznie

Przeprowadzka już na dniach? :o :D

Zakrzewianko, drzwi dziękują za komplement! :D

właśnie ten kontrast mnie razi, więc raczej przemaluję :)

przeprowadzka może za dwa tygodnie (:D) a może za miesiąc (:)) - okaże się jak nam pójdzie sprzątanie :roll: chwilami jestem pełna zapału a chwilami powątpiewam, że uda się na czas :)