Renka Grabow 25.08.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Drzwi piękne, jedne z ładniejszych, które widziałam na forum Dołączam do zachwytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 25.08.2008 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 ojacie! dzięki Renka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.08.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Pieknie sie robi u Ciebie Masz juz skonczone gladzie? Gosc robi plytki na gorze i kladzie gladzie? A jak na dole? Ladne kolorki. A drzwi masz piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.08.2008 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 hej Dorbie! gładzie i gruntowanie z białą farbą już wszędzie skończone - na górze już dawno - i póki co tak zostanie, nie będziemy robić łazienki na górze - na początek zaludnimy dół a jak damy radę finansowo, to doprowadzimy do użytku dwa pokoje na górze (właściwie brakuje tylko paneli i wykończenia słupów drewnianych, więc może uda się to dość szybko) malowanie póki co na dole, na górze na razie pozostanie biel i cieszę się, że Ci się moje drzwi podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 28.08.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Kurcze, tan paisek pustyni to bardzo intensywny, szczegolnie przy tych bialych drzwiach. Ja bym sie zastanowila czy nie przemalowac. Ale wiesz przy drugiej warstwie moze byc inaczej, ale jak? chyba troche ciemniej, na pewno nie zrobi sie stonowany. Reszta super, szczegolnie w lazience super do tych kafli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.08.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 cześć dziewczynki, ale ładnie u naszej Jasieńki, co nie ? baaardzo kolorki mi się podobają - u mnie też dom będzie biało-kolorowy, ale ważne że własny, z czasem się pomaluje, bądź przemaluje - nie myślę póki co o tym, postawię meble i się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 29.08.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Jasiu ale super wyszły te drzwi...Są po prostu piękne . Ten piasek.... Troszkę duży kontrast do tych drzwi, może jednak przemalować... Reszta kolorków takie delikatne, stonowane... Pozdrawiam serdecznie Przeprowadzka już na dniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.08.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Kurcze, tan paisek pustyni to bardzo intensywny, szczegolnie przy tych bialych drzwiach. Ja bym sie zastanowila czy nie przemalowac. Ale wiesz przy drugiej warstwie moze byc inaczej, ale jak? chyba troche ciemniej, na pewno nie zrobi sie stonowany. Reszta super, szczegolnie w lazience super do tych kaflijuż prawie zdecydowałam, że jednak przemaluję, za bardzo przyciąga wzrok to żółtko drugie malowanie po montażu schodów, więc mam tydzień na przemyślenia też mi się podoba w łazience - kolor wybierałam trochę na czuja, bo płytkę gdzieś zapodziałam, ale udało się dobrać prawie idealnie pod podłogę, więc się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.08.2008 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 cześć dziewczynki, ale ładnie u naszej Jasieńki, co nie ? baaardzo kolorki mi się podobają - u mnie też dom będzie biało-kolorowy, ale ważne że własny, z czasem się pomaluje, bądź przemaluje - nie myślę póki co o tym, postawię meble i się zobaczy dzięki YreQ! żółty raczej do poprawy, bo stwierdziłam, że jednak wolę mieć kolory docelowe zanim się wprowadzę a Ty chcesz się najpierw wprowadzić do białego domu a potem malować? też się nad tym zastanawiałam, bo wtedy można przemyśleć kolory już mieszkając i dobrać do mebli, ale jednak stanęło na tym, że najpierw malujemy, a potem będziemy się martwić no to się martwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.08.2008 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Jasiu ale super wyszły te drzwi...Są po prostu piękne . Ten piasek.... Troszkę duży kontrast do tych drzwi, może jednak przemalować... Reszta kolorków takie delikatne, stonowane... Pozdrawiam serdecznie Przeprowadzka już na dniach? Zakrzewianko, drzwi dziękują za komplement! właśnie ten kontrast mnie razi, więc raczej przemaluję przeprowadzka może za dwa tygodnie () a może za miesiąc () - okaże się jak nam pójdzie sprzątanie chwilami jestem pełna zapału a chwilami powątpiewam, że uda się na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 29.08.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Z tym sprzątaniem po budowie to otrzymałam taką radę, żeby zacząć sprzątać po tygodniu, aż pył osiądzie. Ja mam wrażenie, że wszędzie jest pełno takiego białego kurzu: w powietrzu, na oknach, na wszystkim... Również na mnie, gdy tylko wejdę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.08.2008 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 no właśnie przed tym straszy mnie Seb - że z kurzem trzeba będzie długo walczyć obaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.08.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 O, wlasnie ten pyl jest okropny Ale sobie poradzimy! Dzieje sie u Was ze hej. My tez czekamy na schody, ale u nas wpierw musza skonczyc kafle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.08.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Jasia, a Ty masz kuchnie juz kupiona? Bo nie zauwazylam wpisu. Bo planowalas z Ikei chyba, czy ja cos pomieszalam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.08.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Jasia, u nas w Ikei w Gdansku jest ta polka biala . Bardzo ci zalezy? Moze chcesz by ci kupic i wyslac? O ta?20x70 http://images6.fotosik.pl/264/ea0c077b990e916d.jpg bo tej20x92 nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.08.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 kurczę Dorbie, kochana jesteś! moja odpowiedź na pivie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.09.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Kolory fajne i zdecydowane ten żółty nie jest zły ale rzeczywiście dosyć intensywny i co? zmieniacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.09.2008 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 farbę już kupiłam (caffe latte), ale decyzji jeszcze nie ma na 100 % - czekamy na schody i wtedy się uwidzi jak nam się to widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.09.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 witam pojawiam się i znikam - pięknie u Ciebie..........oj pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.09.2008 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 hej YreQ! dzięki za wizytę! pięknie to będzie jak posprzątam! na jutro miałam ambitny plan a tu z nosa leci i gardło boli strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts