Jasia 17.10.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Jasia, napatrzeć się nie mogę Cudnie jest... Kolorek w salonie bardzo sympatycznie wygląda, a wiatrołap to chyba jeden z najładniejszych, jakie tu na forum widziałam Kuchnia - to już pisałam - marzenie A okap jaki będzie? qrczę Amonite! no bardzo mi miło! nawet nie podejrzewałam, że wiatrołap zrobi takie wrażenie a okap będzie taki zwykły gorenje inox, coby do kuchenki pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.10.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 też tak chcesz? a co z dębowymi drzwiami wewnętrznymi? chyba się skończy na białych Czyli będę miała połączenie orzech - białe. I szaro-bure ściany w wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.10.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 no proszę! na pewno będzie ładnie i wieszaczek będzie pasować wybrałaś już ten szaro-bury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.10.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 no proszę! na pewno będzie ładnie i wieszaczek będzie pasować wybrałaś już ten szaro-bury? nie, tylko płytki wybrałam: http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/615799/thumbs/21104154_novabell_lapato.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.10.2008 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 17.10.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Ach jak cudnie... Kiedy my tak będzimey mieć?? Życzę wszystkiego najlepszego na początku nowej drogi, a dokładnie wszystkiego najlepszego w nowym domu. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 17.10.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Jasiu . Normalnie zatyka Super wiatrołap . Ten kolor to chyba zmałpuję od Ciebie... Fantastyczny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 17.10.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Chwila, chwila Jasiu !!!! Nie popadaj w taki pożegnalny ton Liczymy na historii ciąg dalszy... nie cierrrrrpię zakończeń typu "i żyli długo i szczęśliwie" Natchnęłaś mię tymi nasyconymi kolorami iiiii...mam pewną koncepcję Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanetagf 17.10.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Jasiu, czas spróbować wkleić pierwsze moje zdjęcie. Nauka trochę trwała ale mam nadzieję, że się uda. Na razie jakiś widoczek z moich okolic http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9f43296eb8fc90ed.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanetagf 17.10.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Udało się!!! Ale jak zrobić aby od razu pokazało się zdjęcie a nie kod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.10.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 O kurcze , jak późno - JASIA ŻYCZĘ OWOCNEGO ROZEZNANIA TERENU DZISIEJSZEJ NOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.10.2008 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Ach jak cudnie... Kiedy my tak będzimey mieć?? Życzę wszystkiego najlepszego na początku nowej drogi, a dokładnie wszystkiego najlepszego w nowym domu. Pozdrawiamy cześć Guzmanko! jak to kiedy? w najbliższej przyszłości przecież! i wielkie dzięki za życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.10.2008 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Jasiu . Normalnie zatyka Super wiatrołap . Ten kolor to chyba zmałpuję od Ciebie... Fantastyczny pomysł. no dzięki jakie zmałpuję?! forum to służy inspirowaniu i pomocy wzajemnej! jak się podoba to bierz! nic nie opatentowałam pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.10.2008 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Chwila, chwila Jasiu !!!! Nie popadaj w taki pożegnalny ton Liczymy na historii ciąg dalszy... nie cierrrrrpię zakończeń typu "i żyli długo i szczęśliwie" Natchnęłaś mię tymi nasyconymi kolorami iiiii...mam pewną koncepcję Pozdrawiam serdecznie spoko, spoko! choć oczywiście zamierzam żyć długo i szczęśliwie czekam na wizualizację Twojej koncepcji na ścianach Twego domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.10.2008 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Jasiu, czas spróbować wkleić pierwsze moje zdjęcie. Nauka trochę trwała ale mam nadzieję, że się uda. Na razie jakiś widoczek z moich okolic http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9f43296eb8fc90ed.html Udało się!!! Ale jak zrobić aby od razu pokazało się zdjęcie a nie kod? no prawie, prawie klikasz na link pobierz pozostałe kody i na stronce, która się otwiera wybierasz opcję pełen rozmiar na forum i wklejasz do swojego postu - spróbuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.10.2008 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 O kurcze , jak późno - JASIA ŻYCZĘ OWOCNEGO ROZEZNANIA TERENU DZISIEJSZEJ NOCY hej, dzięki YreQ! teren czysty, można mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanetagf 20.10.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Jasiu dziękuję! Muszę przyznać, że trzeba się sporo napisać aby wkleić jedno zdjęcie. Myślałam, że jest to łatwiejsze i szybsze. A teraz próba wklejenia pełnego zdjęcia mojej stodoły http</p><p> </p><p> U nas panowie dzisiaj zaczęli robić podbitkę. Ja nadal szukam kafelek do łazienek. Jeśli chodzi o Majolikę to trzeba czekać bo nigdzie nie mają na stanie. W sobotę widziałam wystawkę z tymi płytkami i bardzo misię spodobał dekor D-Majolika Rotundo 4 . Mam zrobione zdjęcie. Jak uda misię wkleić to to wkleję Majolikę.</p><p> </p><p> [/code]</p></body></html> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanetagf 20.10.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Jasiu dziękuję! Muszę przyznać, że trzeba się sporo napisać aby wkleić jedno zdjęcie. Myślałam, że jest to łatwiejsze i szybsze. A teraz próba wklejenia pełnego zdjęcia mojej stodoły U nas panowie dzisiaj zaczęli robić podbitkę. Ja nadal szukam kafelek do łazienek. Jeśli chodzi o Majolikę to trzeba czekać bo nigdzie nie mają na stanie. W sobotę widziałam wystawkę z tymi płytkami i bardzo misię spodobał dekor D-Majolika Rotundo 4 . Mam zrobione zdjęcie. Jak uda misię wkleić to to wkleję Majolikę. Nie udało się. Ja chyba powinnam coś zaznaczyć z paska co się wyświetla na górze z hasłami: cytuj, kod, lista, img, url i wtedy kod. Tylko ja się za bardzo nie znam. Tak więc starym sposobem wklejam zdjęcie. [/img]212ef45aad7a4fao [url]www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/864a9450548fcc84.html[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanetagf 20.10.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Jasiu dziękuję! Muszę przyznać, że trzeba się sporo napisać aby wkleić jedno zdjęcie. Myślałam, że jest to łatwiejsze i szybsze. A teraz próba wklejenia pełnego zdjęcia mojej stodoły U nas panowie dzisiaj zaczęli robić podbitkę. Ja nadal szukam kafelek do łazienek. Jeśli chodzi o Majolikę to trzeba czekać bo nigdzie nie mają na stanie. W sobotę widziałam wystawkę z tymi płytkami i bardzo misię spodobał dekor D-Majolika Rotundo 4 . Mam zrobione zdjęcie. Jak uda misię wkleić to to wkleję Majolikę. Nie udało się. Ja chyba powinnam coś zaznaczyć z paska co się wyświetla na górze z hasłami: cytuj, kod, lista, img, url i wtedy kod. Tylko ja się za bardzo nie znam. Tak więc starym sposobem wklejam zdjęcie. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/864a9450548fcc84.html[/code] http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6db7473788640cc6.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanetagf 20.10.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Sorki Coś nie chciało mi się szybko wysłać, więc nacisnęłam za dużo razy. Jeszcze raz przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts