Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Tygodnik Jednak Budowy - Cybulkowy D O M

Recommended Posts

Jasia, napatrzeć się nie mogę :lol: Cudnie jest...

Kolorek w salonie bardzo sympatycznie wygląda, a wiatrołap to chyba jeden z najładniejszych, jakie tu na forum widziałam 8) Kuchnia - to już pisałam - marzenie :lol: A okap jaki będzie?

qrczę Amonite! :oops: no bardzo mi miło! :D

nawet nie podejrzewałam, że wiatrołap zrobi takie wrażenie :p

a okap będzie taki zwykły gorenje inox, coby do kuchenki pasował :)

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chwila, chwila Jasiu !!!! Nie popadaj w taki pożegnalny ton :o :o Liczymy na historii ciąg dalszy... nie cierrrrrpię zakończeń typu "i żyli długo i szczęśliwie" :wink: 8)

Natchnęłaś mię :oops: tymi nasyconymi kolorami iiiii...mam pewną koncepcję :wink:

Pozdrawiam serdecznie :D

spoko, spoko! :lol:

choć oczywiście zamierzam żyć długo i szczęśliwie :D

czekam na wizualizację Twojej koncepcji na ścianach Twego domu! :wink:

Jasiu, czas spróbować wkleić pierwsze moje zdjęcie. Nauka trochę trwała ale mam nadzieję, że się uda. Na razie jakiś widoczek z moich okolic http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9f43296eb8fc90ed.html

Udało się!!! Ale jak zrobić aby od razu pokazało się zdjęcie a nie kod?

no prawie, prawie :lol:

klikasz na link pobierz pozostałe kody

i na stronce, która się otwiera wybierasz opcję pełen rozmiar na forum i wklejasz do swojego postu - spróbuj! :D

Jasiu dziękuję! Muszę przyznać, że trzeba się sporo napisać aby wkleić jedno zdjęcie. Myślałam, że jest to łatwiejsze i szybsze. A teraz próba wklejenia pełnego zdjęcia mojej stodoły :D :D :D

U nas panowie dzisiaj zaczęli robić podbitkę. Ja nadal szukam kafelek do łazienek. Jeśli chodzi o Majolikę to trzeba czekać bo nigdzie nie mają na stanie. W sobotę widziałam wystawkę z tymi płytkami i bardzo misię spodobał dekor D-Majolika Rotundo 4 . Mam zrobione zdjęcie. Jak uda misię wkleić to to wkleję Majolikę. Nie udało się. Ja chyba powinnam coś zaznaczyć z paska co się wyświetla na górze z hasłami: cytuj, kod, lista, img, url i wtedy kod. Tylko ja się za bardzo nie znam. Tak więc starym sposobem wklejam zdjęcie.

[/img]

212ef45aad7a4fao

[url]www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/864a9450548fcc84.html[/url]

Jasiu dziękuję! Muszę przyznać, że trzeba się sporo napisać aby wkleić jedno zdjęcie. Myślałam, że jest to łatwiejsze i szybsze. A teraz próba wklejenia pełnego zdjęcia mojej stodoły :D :D :D

U nas panowie dzisiaj zaczęli robić podbitkę. Ja nadal szukam kafelek do łazienek. Jeśli chodzi o Majolikę to trzeba czekać bo nigdzie nie mają na stanie. W sobotę widziałam wystawkę z tymi płytkami i bardzo misię spodobał dekor D-Majolika Rotundo 4 . Mam zrobione zdjęcie. Jak uda misię wkleić to to wkleję Majolikę. Nie udało się. Ja chyba powinnam coś zaznaczyć z paska co się wyświetla na górze z hasłami: cytuj, kod, lista, img, url i wtedy kod. Tylko ja się za bardzo nie znam. Tak więc starym sposobem wklejam zdjęcie.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/864a9450548fcc84.html[/code]

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6db7473788640cc6.html