Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Tygodnik Jednak Budowy - Cybulkowy D O M

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale dlaczego nie masz w stopce WIEKIMI LITERAMI I BOLDEM - JUŻ MIESZKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratuluje przeprowadzki!!! i oczywiście po zachwytach nad pięknymi drzwiami teraz kolej na kuchnię i kolory w Twoim domu. Bardzo to wszystko pasuje do siebie - WIELKIE BRAWA dla Twojego gustu!!! Kuchnia super, ale jako posiadaczka wąskich schodów z pieca na łep, najbardziej gratuluję Ci szerokich wygodnych schodów!!!

Niech się wam cudnie mieszka!!!!

Zabijesz mnie :wink: po tym co napiszę, ale... :oops: Twoje okna wyglądają cudnie nawet od środka, no te w kuchni rozkłada mnie na łopatki... :oops: Przepraszam Jasiu, ale nie mogłam się powstrzymać :oops:

Kuchnia powalająca :o

Łazienka "z oknem w kabinie" :wink: wyszła idealnie i w klimacie domu. Napracowałaś się mała, naplanowałaś a teraz zbieraj owacje 8) :D 8) :D 8) :D 8) :D 8)

Jasia

Jest C U D N I E!!!

Nieustannie podziwiam konsekwencję i spójność :lol:

Iwuś napisała o oknach - myślę dokładnie to samo, co ona - pięknie wyglądają od środka! I wpisują się w stylistykę aż miło :lol:

Łazienka...kuchnia.....przedpokój.....ach, ach......

Ale dlaczego nie masz w stopce WIEKIMI LITERAMI I BOLDEM - JUŻ MIESZKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratuluje przeprowadzki!!! i oczywiście po zachwytach nad pięknymi drzwiami teraz kolej na kuchnię i kolory w Twoim domu. Bardzo to wszystko pasuje do siebie - WIELKIE BRAWA dla Twojego gustu!!! Kuchnia super, ale jako posiadaczka wąskich schodów z pieca na łep, najbardziej gratuluję Ci szerokich wygodnych schodów!!!

Niech się wam cudnie mieszka!!!!

a to tak trzeba? :wink:

ok, zmienię, ale boczny opis - tak mi trochę żal tego Poznania, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - jestem teraz ze wsi! :D (hurrraaaaa! :wink:)

dzięki za gratulacje, brawa i życzenia! :D bardzo to podbudowujące słyszeć, że udało mi się osiągnąć (wstępnie) to, co chciałam :D

a schody faktycznie wygodne - wczoraj pierwszy raz wchodziłam po nich bez żadnych zabezpieczeń :wink:

Zabijesz mnie :wink: po tym co napiszę, ale... :oops: Twoje okna wyglądają cudnie nawet od środka, no te w kuchni rozkłada mnie na łopatki... :oops: Przepraszam Jasiu, ale nie mogłam się powstrzymać :oops:

Kuchnia powalająca :o

Łazienka "z oknem w kabinie" :wink: wyszła idealnie i w klimacie domu. Napracowałaś się mała, naplanowałaś a teraz zbieraj owacje 8) :D 8) :D 8) :D 8) :D 8)

Iwuś, a dlaczego miałabym Cię po tym zabić??!! czy coś przegapiłam bądź źle zrozumiałam?! :wink:

z oknami mam ten mały problem, że mi je GW conieco poplamiła farbą z gruntem i teraz muszę się z tym bujać - a po wielu próbach z różnymi środkami wyszło mi, że najlepiej schodzi po intensywnym pocieraniu szczoteczką - oczywiście na początku twardo postawiłam sprawę, że GW ma okna doczyścić, ale Seb ugadał się z nimi, że zrobimy to sami w zamian za jakąś dodatkową pracę GW - protestowałam, ale póki co na tym stanęło :roll: podejrzewam, że do Świąt nam zejdzie na czyszczeniu tych okien :roll:

dzięki za potwierdzenie, że łazienka pasuje do klimatu :)

jeszcze planuję i pracuję, ale część owacji mogę już przyjąć :oops: dziękiii! :D

PS. a Ty skąd wiesz, że nie jestem "duża"? :wink: