celt 23.10.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Ale potwierdzam, ze numer mam nadany bo to mus jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 23.10.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Ja się za chwilę będę meldowała w stanie surowym zamkniętym Już nawet sobie zrobiłam fotkę do nowego dowodu, ale wolę nie myśleć ile instytucji muszę zawiadomić o zmianie adresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.10.2008 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Ale potwierdzam, ze numer mam nadany bo to mus jest no ba! muszą wiedzieć, pod którym można Cię znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.10.2008 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Ja się za chwilę będę meldowała w stanie surowym zamkniętym Już nawet sobie zrobiłam fotkę do nowego dowodu, ale wolę nie myśleć ile instytucji muszę zawiadomić o zmianie adresu no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 23.10.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Jasia - podloga w salonie bardzo podobajaca sie jest. Ja tez taka bede miec - kiedys Okna w malym pokoju - sliczne plus ta wykladzina, naprawde Cybulkowy Domek robi sie na cacy. Kiedy wiecej zdjec BigBrother'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 24.10.2008 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 cieszę się, LP! Kiedy wiecej zdjec BigBrother'a? eee, u nas to tylko wioskowy bigbrader , ale zdjęcia za chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 24.10.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Jasiu gratuluję przeprowadzki. Cieszę się, że wszystko tak ładnie wyszło i że będzie można zapomnieć o panu Be i innych takich.... pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 24.10.2008 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 dzięki Zakrzewianko! jakoś jeszcze do mnie nie dociera, że mieszkam - chyba dlatego, że ciągle jeszcze jeździmy z klamotkami, mamy kartonowisko i tyyyle do zrobienia, że właściwie nie ma czasu, żeby usiąść na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mgdalena 24.10.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Bardzo lubię zaglądać do twojego dziennika ,bo Twój domeczek baardzo mi się podoba.Gratuluję szczęśliwego zakończenia i przepięknych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.10.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Ale dlaczego nie masz w stopce WIEKIMI LITERAMI I BOLDEM - JUŻ MIESZKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratuluje przeprowadzki!!! i oczywiście po zachwytach nad pięknymi drzwiami teraz kolej na kuchnię i kolory w Twoim domu. Bardzo to wszystko pasuje do siebie - WIELKIE BRAWA dla Twojego gustu!!! Kuchnia super, ale jako posiadaczka wąskich schodów z pieca na łep, najbardziej gratuluję Ci szerokich wygodnych schodów!!! Niech się wam cudnie mieszka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 24.10.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Zabijesz mnie po tym co napiszę, ale... Twoje okna wyglądają cudnie nawet od środka, no te w kuchni rozkłada mnie na łopatki... Przepraszam Jasiu, ale nie mogłam się powstrzymać Kuchnia powalająca Łazienka "z oknem w kabinie" wyszła idealnie i w klimacie domu. Napracowałaś się mała, naplanowałaś a teraz zbieraj owacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leyla 24.10.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 No, normalnie jak nie piszę, to jednak muszę napisać RE-WE-LA-CJA !!!! MIODZIO!!!! PIĘKNIE JEST!!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 24.10.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 No bardzo, bardzo... . Jednak białe drzwi i białe meble w kuchni to jest to co tygrysy lubią najbardziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 26.10.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Jasia Jest C U D N I E!!! Nieustannie podziwiam konsekwencję i spójność Iwuś napisała o oknach - myślę dokładnie to samo, co ona - pięknie wyglądają od środka! I wpisują się w stylistykę aż miło Łazienka...kuchnia.....przedpokój.....ach, ach...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 26.10.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Piękne drzwi pokazane w innym wątku zaprowadziły mnie do pięknych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.10.2008 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Bardzo lubię zaglądać do twojego dziennika ,bo Twój domeczek baardzo mi się podoba.Gratuluję szczęśliwego zakończenia i przepięknych wnętrz dziękuję, bardzo mi miło M@gdaleno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.10.2008 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Ale dlaczego nie masz w stopce WIEKIMI LITERAMI I BOLDEM - JUŻ MIESZKAM!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluje przeprowadzki!!! i oczywiście po zachwytach nad pięknymi drzwiami teraz kolej na kuchnię i kolory w Twoim domu. Bardzo to wszystko pasuje do siebie - WIELKIE BRAWA dla Twojego gustu!!! Kuchnia super, ale jako posiadaczka wąskich schodów z pieca na łep, najbardziej gratuluję Ci szerokich wygodnych schodów!!! Niech się wam cudnie mieszka!!!! a to tak trzeba? ok, zmienię, ale boczny opis - tak mi trochę żal tego Poznania, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - jestem teraz ze wsi! (hurrraaaaa! ) dzięki za gratulacje, brawa i życzenia! bardzo to podbudowujące słyszeć, że udało mi się osiągnąć (wstępnie) to, co chciałam a schody faktycznie wygodne - wczoraj pierwszy raz wchodziłam po nich bez żadnych zabezpieczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.10.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Zabijesz mnie po tym co napiszę, ale... Twoje okna wyglądają cudnie nawet od środka, no te w kuchni rozkłada mnie na łopatki... Przepraszam Jasiu, ale nie mogłam się powstrzymać Kuchnia powalająca Łazienka "z oknem w kabinie" wyszła idealnie i w klimacie domu. Napracowałaś się mała, naplanowałaś a teraz zbieraj owacje Iwuś, a dlaczego miałabym Cię po tym zabić??!! czy coś przegapiłam bądź źle zrozumiałam?! z oknami mam ten mały problem, że mi je GW conieco poplamiła farbą z gruntem i teraz muszę się z tym bujać - a po wielu próbach z różnymi środkami wyszło mi, że najlepiej schodzi po intensywnym pocieraniu szczoteczką - oczywiście na początku twardo postawiłam sprawę, że GW ma okna doczyścić, ale Seb ugadał się z nimi, że zrobimy to sami w zamian za jakąś dodatkową pracę GW - protestowałam, ale póki co na tym stanęło podejrzewam, że do Świąt nam zejdzie na czyszczeniu tych okien dzięki za potwierdzenie, że łazienka pasuje do klimatu jeszcze planuję i pracuję, ale część owacji mogę już przyjąć dziękiii! PS. a Ty skąd wiesz, że nie jestem "duża"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.10.2008 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 No, normalnie jak nie piszę, to jednak muszę napisać RE-WE-LA-CJA !!!! MIODZIO!!!! PIĘKNIE JEST!!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!! :o ojacie! dzięki Leyla! mam nadzieję, że na żywo będzie Ci się również podobać pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.10.2008 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 No bardzo, bardzo... . Jednak białe drzwi i białe meble w kuchni to jest to co tygrysy lubią najbardziej . anoooooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts