Jasia 27.10.2008 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Jasia Jest C U D N I E!!! Nieustannie podziwiam konsekwencję i spójność Iwuś napisała o oknach - myślę dokładnie to samo, co ona - pięknie wyglądają od środka! I wpisują się w stylistykę aż miło Łazienka...kuchnia.....przedpokój.....ach, ach...... no bardzo bardzo mi miło, Amonite! nie sądziłam, że będę podziwiana i ach-owana, ale muszę przyznać, że fajne to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 27.10.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Jasiu super łazienka . Pięknie wyszła - bardzo, bardzo elegancko. Udaje się Tobie świetnie zachować klimat. Super kolor w łazience na ścianie - zastanawiam się nad takim połączeniem do płytek u nas - super pomysł z ciemniejszymi ścianami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.10.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Piękne drzwi pokazane w innym wątku zaprowadziły mnie do pięknych wnętrz a więc witam Minkapinka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 27.10.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 PS. a Ty skąd wiesz, że nie jestem "duża"? Się wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.10.2008 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Jasiu super łazienka . Pięknie wyszła - bardzo, bardzo elegancko. Udaje się Tobie świetnie zachować klimat. Super kolor w łazience na ścianie - zastanawiam się nad takim połączeniem do płytek u nas - super pomysł z ciemniejszymi ścianami! dzięki Zakrzewianko! cieszę się, że tak to widzisz mimo mało eleganckich drutów i lampy płytki są białe - zakładałam, że ciemne ściany będą ciekawym kontrastem - poza tym mam okno w łazience i ogólnie łazienka jest jasna - na ciemnej ścianie wyraźniej jednak widać smugi, więc trzeba kilkakrotnie malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.10.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 PS. a Ty skąd wiesz, że nie jestem "duża"? Się wie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanetagf 27.10.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Śliczna, śliczna ta Wasza łazienka!!! A ja nadal zastanawiam się nad płytkami. Chyba się wykończę. Mam trzy łazienki i mam zgryz. Pozdrawiam, nadal z uwagą śledzę Twój dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.10.2008 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 dzięki Lanetagf! powiem Ci szczerze, że też miałabym zgryz - ciesze się, że od początku chciałam białą łazienkę, bo płytki wybrałam dość szybko - drugą łazienkę będzie robił Seb, więc już się nie martwię tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 28.10.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Jasiu, bardzo podoba mi się Twoja kuchnia. Jaki to model Ikei? I jakie masz płytki na podlodze w kuchni? Kiedyś zainspirowały mnie Twoje drzewi zewnętrzne (tzw. budowlane) i mam podobne, więc może i kuchnia będzie podobna Na pewno chcę białą, ale jeszcze nie zdecydowałam gdzie zamówię. Cały domek i wnętrza bardzo ładne Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika14 28.10.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Piekny ten Wasz dom. Szczegolnie podobaja mi sie biale listwy w zestawienu z kolorowymi scianami. Czy mozesz powedziec gdzie kupowalas takie listwy lub podac ich nazwe. W przyszlym roku po przeprowadzce bede remontowac swoje stare mieszkanie i takie listwy bylyby w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 28.10.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Jasia, Ty masz 2 lodówki ? Tak sie obudziłam bo męczę temat lodówki do mebli Stat... Miała być zabudowana, ale one są takie ciasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwkowo_Mi 28.10.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 R E W E L A C J A ! ! ! pieknie wszystko do siebie pasuje. Gdy zobaczylam Twoja lazienke szczeka mi opadla..... a jak tak chcialam biale kafle ale spasowalam... i mam za swoje..... ale bede sie delektowac wygladem Twoich wnetrz!!!! Dzieki bardzo za zdjecie drzwi, chyba kupie w ciemno. Dzwonilam do wszystkich punktow w lodzi i okolicach i rozmawialam z przedstawicielem a i tak nie mialam szansy zobaczyc w realu jak wygladaja fiordy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 28.10.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 padlam swietna lazienka! i te drzwi super gratulacje widze ze zrobilo sie oliwkowo:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.10.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 ślicznie baaaardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.10.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Jasiu, bardzo podoba mi się Twoja kuchnia. Jaki to model Ikei? I jakie masz płytki na podlodze w kuchni? Kiedyś zainspirowały mnie Twoje drzewi zewnętrzne (tzw. budowlane) i mam podobne, więc może i kuchnia będzie podobna Na pewno chcę białą, ale jeszcze nie zdecydowałam gdzie zamówię. Cały domek i wnętrza bardzo ładne Gratuluję hej Ambroma! kuchnia to stat a płytki na podłodze to hedera cotto, firma Nord Ceram moim zdaniem ikea oferuje dobry produkt za dobrą cenę - nie sądzę, żeby jakikolwiek stolarz zrobił kuchnię tej wielkości taniej, nie mówiąc już o czasie oczekiwania oraz jakichkolwiek reklamacjach czy domówieniu/wymianie elementów np. po paru latach i cieszę się, że Ci się u nas podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.10.2008 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Piekny ten Wasz dom. Szczegolnie podobaja mi sie biale listwy w zestawienu z kolorowymi scianami. Czy mozesz powedziec gdzie kupowalas takie listwy lub podac ich nazwe. W przyszlym roku po przeprowadzce bede remontowac swoje stare mieszkanie i takie listwy bylyby w sam raz dzięki Monika14! białe listwy zamawiałam u stolarza, który robił nam schody - są z mdfu i mogłam określić jaki wzór chcę mieć (ja wybrałam jeden z tych, które mi pokazał) - można też lupić takie listwy ze styroduru (np tu: http://www.konsus.com.pl/listwy_cokolowe.html), ale są droższe - ja za pomalowane listwy zapłaciłam 22 zł za mb plus montaż 13 zł za mb) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.10.2008 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Jasia, Ty masz 2 lodówki ? Tak sie obudziłam bo męczę temat lodówki do mebli Stat... Miała być zabudowana, ale one są takie ciasne nie - mam szafę na przyszłą lodówkę i mam prawie nową lodówkę wolnostojącą, którą już miałam na stanie - stwierdziłam, że na początek będę korzystać z tej, którą mam - jak już będę mieć te kilka złotych na zbyciu wtedy kupię lodówkę ikeową do zabudowy - powiem Ci, że nawet ich nie oglądałam, myślisz, że są mniej pojemne niż inne? wydaje mi się, że ta biała jakoś wybitnie nie kłuje w oczy, ale ogólnie wolę zabudowaną - ale jeśli planujesz sprzęt inox np, to może wolnostojąca inox będzie ok? o, albo coś takiego? cudeńko! http://bi.gazeta.pl/im/3/4861/z4861813X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.10.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 R E W E L A C J A ! ! ! pieknie wszystko do siebie pasuje. Gdy zobaczylam Twoja lazienke szczeka mi opadla..... a jak tak chcialam biale kafle ale spasowalam... i mam za swoje..... ale bede sie delektowac wygladem Twoich wnetrz!!!! Dzieki bardzo za zdjecie drzwi, chyba kupie w ciemno. Dzwonilam do wszystkich punktow w lodzi i okolicach i rozmawialam z przedstawicielem a i tak nie mialam szansy zobaczyc w realu jak wygladaja fiordy. Oliwkowo_Mi, dzięki! mam nadzieję, że szczęka sprawna? nie spodziewałam się, że łazienka będzie robić aż takie wrażenie dziwne, że nigdzie nie pokazują tych fiordów - a w Warszawie też nie ma? jeśli będziesz w okolicach Poznania to zapraszam na oględziny drzwi do mnie ale jak kupisz w ciemno to sądzę, że nie będziesz żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.10.2008 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 padlam swietna lazienka! i te drzwi super gratulacje widze ze zrobilo sie oliwkowo:P wstawaj wstawaj Ooliwka! no właśnie, oliwkowo, czyli przyjemnie się zrobiło dzięki wielkie za miłe słowa i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.10.2008 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 ślicznie baaaardzo mi się podoba cieszem siem! PS. a jak Twoja kuchnia? pomalowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts