ooliwka 29.10.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 po mojej bardzo wylewnej wypowiedzi napisze cos wiecej moim zdaniem kuchnia z IKEA to naprawde dobry wybor maja ciekawe wzornictwo do tego ta dostepnosc stat slicznie wyglada z takimi scianami dopiero widac jak te mebe sa ladne! DRZWI SA GENIALNE nie moglas chyba wybrac lepiej do tego jak przeczytalam o cenie to czego chcec wiecej? Twoj dom jest swietnym przykladem na to ze detale takie jak listwy, dzrzwi, klamki "robia" caly klimat ps lazienka jedna z lepszych na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 29.10.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Jasia, Ty masz 2 lodówki ? Tak sie obudziłam bo męczę temat lodówki do mebli Stat... Miała być zabudowana, ale one są takie ciasne nie - mam szafę na przyszłą lodówkę i mam prawie nową lodówkę wolnostojącą, którą już miałam na stanie - stwierdziłam, że na początek będę korzystać z tej, którą mam - jak już będę mieć te kilka złotych na zbyciu wtedy kupię lodówkę ikeową do zabudowy - powiem Ci, że nawet ich nie oglądałam, myślisz, że są mniej pojemne niż inne? wydaje mi się, że ta biała jakoś wybitnie nie kłuje w oczy, ale ogólnie wolę zabudowaną - ale jeśli planujesz sprzęt inox np, to może wolnostojąca inox będzie ok? o, albo coś takiego? cudeńko! http://bi.gazeta.pl/im/3/4861/z4861813X.jpg ja mam teraz zabudowaną lodówkę Whirlpoola kupioną w Ikea razem z meblami. Wiesz, ja tam Nigella nie jestem, serek i masełko się mieszczą, ale jest odczuwalna różnica pojemności do wolnostojącej. Jakieś garnuszki zresztkami obiadu to już ciasno Planowałam taką zabudowaną, ale zaczęło mnie kusić...side-by-side - wielka z zewnatrz, ale w środku podobno i tak ciasno bo 2 połówki po 45 cm - nieustawne Normalna wolnostojąca - inox chyba średnio do tego stylu, w białych jest dużo mniejszy wybór. No, oczywiscie bym chciała z komorą zero, kostkarką itd, ale za jakieś sensowne pieniądze Ae tak to tylko w Erze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 30.10.2008 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 po mojej bardzo wylewnej wypowiedzi napisze cos wiecej moim zdaniem kuchnia z IKEA to naprawde dobry wybor maja ciekawe wzornictwo do tego ta dostepnosc stat slicznie wyglada z takimi scianami dopiero widac jak te mebe sa ladne! DRZWI SA GENIALNE nie moglas chyba wybrac lepiej do tego jak przeczytalam o cenie to czego chcec wiecej? Twoj dom jest swietnym przykladem na to ze detale takie jak listwy, dzrzwi, klamki "robia" caly klimat ps lazienka jedna z lepszych na forum dzięki Ooliwka! bardzo się cieszę, że już teraz dostrzegasz klimat mojego domu - mam jeszcze na stanie kilka elementów, które mam nadzieję jeszcze go ubogacą, ale jakoś ciągle czasu brak, żeby dziury powiercić ps. dzięki choć myślę, że jest po prostu inna nieco i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 30.10.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Jasia, Ty masz 2 lodówki ? Tak sie obudziłam bo męczę temat lodówki do mebli Stat... Miała być zabudowana, ale one są takie ciasne nie - mam szafę na przyszłą lodówkę i mam prawie nową lodówkę wolnostojącą, którą już miałam na stanie - stwierdziłam, że na początek będę korzystać z tej, którą mam - jak już będę mieć te kilka złotych na zbyciu wtedy kupię lodówkę ikeową do zabudowy - powiem Ci, że nawet ich nie oglądałam, myślisz, że są mniej pojemne niż inne? wydaje mi się, że ta biała jakoś wybitnie nie kłuje w oczy, ale ogólnie wolę zabudowaną - ale jeśli planujesz sprzęt inox np, to może wolnostojąca inox będzie ok? o, albo coś takiego? cudeńko! http://bi.gazeta.pl/im/3/4861/z4861813X.jpg ja mam teraz zabudowaną lodówkę Whirlpoola kupioną w Ikea razem z meblami. Wiesz, ja tam Nigella nie jestem, serek i masełko się mieszczą, ale jest odczuwalna różnica pojemności do wolnostojącej. Jakieś garnuszki zresztkami obiadu to już ciasno Planowałam taką zabudowaną, ale zaczęło mnie kusić...side-by-side - wielka z zewnatrz, ale w środku podobno i tak ciasno bo 2 połówki po 45 cm - nieustawne Normalna wolnostojąca - inox chyba średnio do tego stylu, w białych jest dużo mniejszy wybór. No, oczywiscie bym chciała z komorą zero, kostkarką itd, ale za jakieś sensowne pieniądze Ae tak to tylko w Erze oj, faktycznie może być ciężko jak już kupię lodówkę do zabudowy to tą sprzedam, albo wstawię do spiżarni - jeśli nie tą, to w spiżarni na pewno będę miała zamrażarkę może zaplanuj gdzieś drugą lodówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 30.10.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 ... jak już kupię lodówkę do zabudowy to tą sprzedam, albo wstawię do spiżarni - jeśli nie tą, to w spiżarni na pewno będę miała zamrażarkę może zaplanuj gdzieś drugą lodówkę? raczej kombinuję żeby wstawić gdzieś zamrażarkę, a w kuchni mieć wygodną chłodziarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 30.10.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 dobra myśl kontynuuję u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanetagf 30.10.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Jasia, bardzo fajne kolorki w pokojach. Ja tylko w sypialniach dzieci i pokoju gościnnym dałam jakieś tam kolorki, natomiast w naszej sypialni , przedpokoju,wiatrołapie i w salonie dałam jeden kolor-jaśniutki. Zastanawiam się, czy Ty masz kominek w salonie? Bo jakoś nie zauważyłam go! Do kotłowni,pralni i łazienki gościnnej już kupiłam kafle. Mój fachowiec od wykończeniówku chce 60 zł za metr układania (kafelki 10x10-kotłownia). Nie wiem czy to dużo czy mało. A ile Wy płaciliście, jeśli można wiedzieć. Do gościnnej łazienki kupiłam Majolikę ale: białe 20x20 ściany i podłoga 30x30 żółte. Jak już będą zrobione to pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 31.10.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 dzięki Lanetagf! kominek w salonie będzie, ale na razie kupimy kozę (mam nadzieję, że niebawem, bo uwielbiam ogniste ciepełko) - potem koza powędruje na górę, do pokoju telewizyjnego na drugiej stronie Tygodnika jest zdjęcie kozy budowlanej - na tej ścianie będzie stał kominek z tego, co pamiętam na kładzenie płytek mieliśmy podobną cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.10.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 ślicznie baaaardzo mi się podoba cieszem siem! PS. a jak Twoja kuchnia? pomalowana? no cóż oglądałam nawet farby ale na razie nie mam czasu muszę to przełożyć na później ale jestem zdeterminowana więc kolor w kuchni będzie tak się napatrzyłam naTwoją kuchnię że nie wiem czy po raz drugi nie zrobię bialej ................. a miala być brązowa - adel średni brąz a jeszcze bardziej zmąciło wizję brązu to że pojawił się biały adel (nowość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 31.10.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 no tak, przydałoby się zdobyć gdzieś więcej czasu jak już go znajdziesz i wykorzystasz to chętnie zobaczę efekty w Twojej kuchni u mnie na początku też miała być brązowa, i to ciemna liljestad (nadal mi się podobają, ale jednak są bardziej poważne), bo Sebastian nie chciał białej - pewnego dnia jednak zobaczył gdzieś ładną białą kuchnię i właściwie nawet nie musiałam go przekonywać biały adel już był - długo zastanawialiśmy się adel czy stat - może miałaś na myśli lidingo? to jest nowość - też ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 31.10.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 jasiu bardzo ładnie wyszedł ten pokój na dole. Ach, kiedy to my będziemy na tym etapie . Na razie wszystko sie przesunęło przez intalatorów pieca. jasiu w dzienniku od razu wpisuj kolorki (firmę i nazwę)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.11.2008 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 ach, Zakrzewianko, już niedługo! sama się zdziwisz, że to już kolor w pokoju to cafe catte duluxa, już poprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 03.11.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 w piątek złożyłam wniosek o nadanie numeru posesji - czas oczekiwania na odpowiedź - 2 tygodnie viva la bjurokracija! My mamy nr 13. Mam nadzieję, że to będzie szczęśliwa trzynastka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.11.2008 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 lubię 13 na pewno Wasza 13 będzie szczęśliwa! chciałabym 13, ale już taki numer jest na naszej ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 03.11.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Piekny dom i piekne wnętrza. Gratuluje przeprowadzki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.11.2008 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 dzięki Vanka99! jednak nie ma to jak własne śmieci a u Was jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.11.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 domowo się robi... postument super, widziałam tę serię, ale tylko doniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.11.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Masz białe drzwi wewnętrzne i drewniane zewnętrzne. Jak to się godzi w wiatrołapie, bo też tak chcę? Agakz, to dla Ciebie! i jak, godzi się? http://images30.fotosik.pl/291/5c9db15f9183b574.jpg http://images29.fotosik.pl/291/ecab812a7128858e.jpg http://images29.fotosik.pl/291/f9b2b6bb11b5bda3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.11.2008 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 domowo się robi... postument super, widziałam tę serię, ale tylko doniczki no i proszę jak trafiłam, akurat do Ciebie piłam (powyżej) postument kupiłam na allegro a doniczkę na nóżce mam czerwoną, ale mi pękła - jeszcze nie próbowałam, może da się skleić - nawet jeśli będzie ślad to luzik, bo one już takie jakieś posklejane są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.11.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 pasi, dziękuję za dedykację jakby co to doniczki są w sklepie ogrodniczym w Luboniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts